Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]koniec PDOBOTA,KBOTA,IBOTA,BOXYBOT

Gander9971

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

A użytkownicy BoxyB są póki co szczęśliwi bo większe (Dużooo) większe zyski ;D

"Everyboy lies" - Hugh Laurie

ricardo_kaka_by_matth27-d4tzerz.png

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W takim razie obsługa serwera :).

@ up

Wcale nie ma większych zysków.

Dzisiaj wybociłem przez 10h tylko 16k uri

Normalnie wchodzi po 20-25.

Uczeń
Opublikowano

Mr.Hell

To widać mam dziś wyjątkowego farta bo zbiera mi 2,5-3x więcej niż zawsze.

Opublikowano

HaHaHa... Obawiam się, że panowie co się bawią w DDOS długo swojego VPS nie będą mieli...

Z vpsem nic by nie zrobili.

Muszą mieć kilka bądź kilkanaście potężnych serwerów z zajebistym łączem. 1Gbps.

Opublikowano

HaHaHa... Obawiam się, że panowie co się bawią w DDOS długo swojego VPS nie będą mieli...

VPS - :faceplam:

Opublikowano

A wiecie co jest najlepsze? Na 100% profibot zwróci nam te dni przez które bot nie działał ^^ Już było tak że przez 2 dni bot nie działał. Ja kupiłem licke na 30 dni w ten drugi dzień i na następny miałem licke na 32 dni bo zwrócili ^^

Opublikowano

Ciekawe ile jeszcze pojawi się tutaj odpowiedzi w stylu:

"Nie działa.

EDIT: Działa"

:)

Panowie, DDOS to DDOS. Atak na serwer - nie działa.

Restart maszyny - działa

Atak na serwer - nie działa.

Tak więc, chcąc wszystkich ostrzec - jeszcze pewnie z parę razy nie będzie działało - edit - będzie działało.

Spokojności - pójdzie rewanż i dowcipnisiom się odechce zabaw (niezgodnych z obowiązującym prawem).

Opublikowano

kbota zrobili a teraz ibot i pdbo bot nie działa

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Dziś Dwoje Polskich Chłopków Rozwaliło Najbardziej Znane Boty W Grze DarkOrbit I Szybko Raczej Nie Wstaną . Czekamy Za Ile Wstaną Życzymy Tam Powodzenia

Witam,

Jest to moja sprawka i mojego kolegi z pracy - BA Simm'a. Proszę się nie przejmować, boty nie będą więcej działały i będziecie mogli uczcicie grać ;-)

Pozdrawiam,

Szef BP - Robert.

Monitoruję te forum.

Opublikowano

Oj hahaha. To czuję że polecą głowy. HAHAHAAHHAAH

Jeszcze idiota się przyznaje publicznie X).

Ciekaw jestem czy już cie namierzyli czy jeszcze nie.

I czy wasza durna firma stanie za wami w obronie.

Osobiście na miejscu ivana posłałbym was z torbami.

Opublikowano

robertadm polecam naukę pisania

Jest to moja sprawka i mojego kolegi z pracy - BA Simm'a. Proszę się nie przejmować, boty nie będą więcej działały i będziecie mogli uczcicie grać ;-)

Opublikowano

robertadm polecam naukę pisania

Literówka, tak to jest gdy się szybko pisze i myśli o czymś innym hehe, można napisać podobnie wyglądające słowo, no cóż, mam nadzieję że mnie nie pobijesz :-)

Śmieszą mnie gimnazjaliści wyłapujący każdy najmniejszy błąd xD

---

Panie ReDDioS, nie musi mi Pan wierzyć, ja tylko monitoruję te forum. A teczki rosną...

Monitoruję te forum.

Uczeń
Opublikowano

Up@

Nie ma żadnych dowodów, że pracujesz dla BP, a nawet jest dużo przeciwko, więc nie dziw się, że uważamy Cie za śmiesznego :)

P.S

Kup lepiej większą teczke.

Opublikowano

Jak taki cwaniak z cb to napisz o tym temat ze masz konto na mpc na forum bp możesz ocenzurowac nazwę forum żeby nie było problemu

zakaz handlu

Opublikowano

nie wszystkie boty działają, wiem że kbot działa, wystarczy wejsc do kamieniarza na forum

wiem, że kbot działa tam tylko trzeba coś ściągnąć z resztą nie wiem

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...