Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]koniec PDOBOTA,KBOTA,IBOTA,BOXYBOT

Gander9971

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Narescie, bedzie uczciwa gra. Minusem jest to ze BG bedzie miala duze zarobki na zwiedzajacych sklepik z uridium.

będzie uczciwa ? może , ale prze ile czasu ? jakiś hacker prędziej czy pózniej naprawi problem i będzie dalej booting ;) kwestia czasu może godzi ( małe szanse ) może dni , a może tygodni

ja odstawiam , że jeśli się nie postarają to za lekko ponad tydzień wszystko wróci do normy

Opublikowano

predzej czy pozniej boty i tak bd dzialaly:D tylko nie wiadomo czy predzej czy pozniej:D Mam nadzieje ze ivan sie ruszy i ogarnie to bo czas leci jest dodatkowe ammo a ja nie mam za co kupic:D

Opublikowano

I po kiego komu to ... Ja kce mojego pedobota spowrotem :angry: bo jak nie to się będę zuy :angry: KURWA ODDAWAĆ PEDOBOTA

zakaz handlu

Opublikowano

Hmm, siedziałem z nimi na TS, mówił jeden, że ivan to już mu płakał na skype, i prosił byle by przestał, więc na kbota tak szybko nie liczcie.

Opublikowano

oby ci z pedobota dali rade, akurat 2 dni temu kupiłem specjalnie na wrota ... Noobek jakieś info poco to robią, w jakim celu itp ?Chyba nie chcą zwiększyć zarobków BP ?

zakaz handlu

Opublikowano

Hmm, siedziałem z nimi na TS, mówił jeden, że ivan to już mu płakał na skype, i prosił byle by przestał, więc na kbota tak szybko nie liczcie.

Daj adres.

Hmm, co do BoxyBota to sprawa jest prosta, użytkownicy sami aktualizują HB i CV, a funkcja GG zostaje wycięta.

Zastanawiają mnie ich motywacje, bo po co ddosować przydatne serwery.

Opublikowano

Moja teoria może być głupia, ale też może być i prawdziwa... BigPoint ich wynajął do tego... Banami bociarzy nie umieją usunąć, to może do tego się posuneli?

Opublikowano

Jak ktoś kamieniarza pytał padły 2 odpowiedzi:

- Nie wasz jebany biznes.

- Nie wiem.

Czytaj 4fun.

Opublikowano

DDoS ... Please execute THIS FIX and restart the KBot Ivan Grozneishii odpierdolcie sie od kbota cwele jedne mówie do tych hakerów zazdrościcie czy co? Popierdoleni ludzie ktorzy nie maja co robic*

Mam kupic kbota a z nim takie rzeczy sie dzieja...

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

DDoS ... Please execute THIS FIX and restart the KBot Ivan Grozneishii odpierdolcie sie od kbota cwele jedne mówie do tych hakerów zazdrościcie czy co? Popierdoleni ludzie ktorzy nie maja co robic*

Mam kupic kbota a z nim takie rzeczy sie dzieja...

Aha, dzisiaj kolejny dzień... ;)

Stay Tuned.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...