Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]koniec PDOBOTA,KBOTA,IBOTA,BOXYBOT

Gander9971

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Boksy bot naaajlepszy w świecie jest! najlepszy w świecie jest najleeepszy jest!!! Napisał boksy specjalnie a ja sobie szaleje ciągle na boxy no i co:P

a i jeszcze coś Grozneishii powinien nam dać darmowego bota na miesiąc jak mu się uda. A dwa, tak to ponoć hakerzy z Polski, chyba bardziej wykwalifikowani

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Boksy bot naaajlepszy w świecie jest! najlepszy w świecie jest najleeepszy jest!!! Napisał boksy specjalnie a ja sobie szaleje ciągle na boxy no i co:P

a i jeszcze coś Grozneishii powinien nam dać darmowego bota na miesiąc jak mu się uda. A dwa, tak to ponoć hakerzy z Polski, chyba bardziej wykwalifikowani

Next Day of our Mission. :)

Opublikowano

pbdo lezy :

11:57:03: Welcome, ReDDi.

11:57:04: Login request on bot authentication server started..

11:57:25: Socket connection error. Trying another server.

zakaz handlu

Uczeń
Opublikowano

Co płaczecie... Kwestia 3 dni i im odechce się rozwalać boty. Swoją drogą czemu Ivan nie zgłosi sprawy na policje? -.-

p.s

Autorze mógłbyś z łaski swojej nie zaczynać każdego wyrazu z wielkiej litery? Tego sie czytać nie da.

"Everyboy lies" - Hugh Laurie

ricardo_kaka_by_matth27-d4tzerz.png

Opublikowano

Co płaczecie... Kwestia 3 dni i im odechce się rozwalać boty. Swoją drogą czemu Ivan nie zgłosi sprawy na policje? -.-

p.s

Autorze mógłbyś z łaski swojej nie zaczynać każdego wyrazu z wielkiej litery? Tego sie czytać nie da.

Policja :D dobry żart żeby sobie problemów narobił ? Jakby zgłosił to by musiał powiedzieć do tego to mu służyło, a w Rosji policja to nie zbyt miłe typy.

sygnacu.jpg

Uczeń
Opublikowano

Wiem, że jego oprogramowanie to też niezbyt czysta sprawa... ale w końcu ktoś blokuje jego własnoręcznie robiony program, który stanowi jego źródło utrzymania. Faktycznie pominąłem również fakt, że to rosyjska policja więc wychodzi na twoje :D

"Everyboy lies" - Hugh Laurie

ricardo_kaka_by_matth27-d4tzerz.png

Opublikowano

No Ivan sie przestraszył gdy napisałem że wisi nam licencję, widzicie co ludzie ze strachu potrafią robić xD?

Opublikowano

Ooo ,to nie za dobrze ; ||| . Chociaż gra może będzie bardziej uczciwa .Ja nigdy nie używałem bota ,ale pobocił bym sobie z 2 dni ;p

michaeljacksonky.png

All sygnatures by Razor

Opublikowano

@up

No widzisz a może on nie zna się bezpośrednio na telekomunikacji tylko na programowaniu : > . NVM koniec dyskusji :P

zakaz handlu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...