Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patologia na forum, temat 10-ty.

rafaluch1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. BLOKOWANIE ADBLOCKA NIE JEST ZABRONIONE PRZEZ REGULAMIN ADSENSE.

2. DOSTALIŚCIE BANY, BO PO 1: WASZE ZGŁOSZENIA DO GOOGLE BYŁY BEZPODSTAWNE, PO 2: UJAWNIALIŚCIE SPOSÓB OBEJŚCIA ZABEZPIECZENIA ANTYADBLOCKOWEGO.

3. CHUJ WAM DO TEGO ILE KOKOSZ ZARABIA NA REKLAMACH I ILE PŁACI ZA FORUM. WY TEGO NIE ROBICIE, WIĘC TYM BARDZIEJ NIE ROZUMIEM CHUJ WAS TO INTERESUJE.

4. JEŚLI MACIE JAKIŚ PROBLEM Z OKIENKIEM ANTYADBLOCKA, TO JE SOBIE WYŁĄCZCIE BEZ WYŁĄCZANIA ADBLOCKA, PODAWAŁEM JUŻ SPOSÓB Z 5 RAZY.

5. DZIAŁANIE NA SZKODĘ FORUM = PUBLIKOWANIE SPOSOBU NA OMIJANIE ANTYADBLOCKA = MNIEJ PIENIĘDZY Z REKLAM = MNIEJ PIENIĘDZY NA OPŁACENIE FORUM.

6. WYPIERDALAJCIE.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. A jednak za zgłoszenie tego dostaliśmy bana

2. Jak najbardziej podstawne, ja nie ujawniłem żadnego sposobu a bana dostałem :*

3. To tak przy okazji wyciągnęliśmy. Bo śmieszne jest tłumaczenie, że to na utrzymanie forum...

4. Ale dlaczego mamy kombinować?

5. Sam wypierdalaj, z trollowaniem na samosię...

Opublikowano
groky zostaje jeszcze Neo, ale to tak półgębkiem mówiąc.
Dobij okolo 4k reputacji na 2 kontach, w tym 5k postow, zostan 2x kidmodem to pogadamy.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano
1. Jest

ZNÓW NIE WIDZĘ ŻADNEGO POTWIERDZENIA TEGO, ŻE REGUALMIN ADSENSE ZABRANIA BLOKOWANIA ADBLOCKA.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

najlepszym wyjsciem bylo by czasowe zawieszenie rejestracji konta po chwili by sie skonczyly a za chuja nie bylo by jak nowego zalozyc

Opublikowano

Kurwa to jesteś ty i odpierdol się od kolegów wyżej ... Zazdrościsz że mamy cel i odwagę stawić się 4k userów?

Czytam, czytam, czytam i wnioskuję, że to ty coś komuś zazdrościsz.

Opublikowano

Kurwa to jesteś ty i odpierdol się od kolegów wyżej ... Zazdrościsz że mamy cel i odwagę stawić się 4k userów?

Jak my stawialiśmy się całemu forum, to ty tu jeszcze konta nie miałeś, więc proszę wypierdalać.

Km5iG.png

Opublikowano

IDIOTO KURWA MAĆ, CHCESZ HEJTOWAĆ TO WYPIERDALAJ DO SWOJEGO GRONA PRZYJACIÓŁ JECHAĆ ICH TEKSTAMI "ŻAL, PL, TWOJA STARA." A NIE ZAŚMIECASZ TO FORUM... CHUJ NAS OBCHODZI, ŻE STRAJKUJESZ, IDŹ KURWA DO WROCŁAWIA I ZORGANIZUJ MANIFESTACJĘ Z GŁODÓWKĄ, BO NIE CHCESZ DWÓCH, JEBANYCH BANNERÓW, DZIĘKI KTÓRYM KOKOSZ MA NA CZĘŚĆ KOSZTÓW MASZYNY, A I TAK MUSI DOPŁACAĆ ZE SWOICH. NIE ROZUMIESZ DEBILU, ŻE GDYBY MIAŁ KOKOSY TAK JAK MÓWISZ TO BY NIE ZAPIERDALAŁ NOCEK W PRACY? ŻE KURWA BY ZABLOKOWAŁ ADBLOCKA? CHYBA CIĘ POJEBAŁO, BO PO CO TRACIĆ CZAS NA JEBANYCH GIMBUSÓW, KTÓRZY SIĘ ZESRAJĄ W MAJTKI, BO KURWA PRZESZKADZA IM BANNER, KTÓREGO I TAK KURWA NIE WIDZĄ, BO SPĘDZAJĄ CZAS W TEMATACH HEJTUJĄC RESZTĘ. wyłączę już capsa, bo sąsiadów obudziłem. teraz gimbusiarno... był jeden temat, ok, akceptowałem, wypowiedziałem się, ale teraz kurwa 10?

A JEŚLI TO DO CIEBIE KURWA NIE PRZEMÓWIŁO, TO MOŻE PRZEMÓWI TO, ŻE MASZ STĄD WYPIERDALAĆ, NIE WIDZISZ ŻE MASZ CIĄGŁE BANY I NIKOGO NIE INTERESUJESZ? KAŻDY MA WYLEWKĘ NA CIEBIE I CHUJ... KIEDYŚ BYŁEŚ SPOKO, HEJTOWAŁEŚ DLA SZPANU I W OGÓLE, ALE TERAZ? PRZECIEŻ TO KURWA PRZEROSŁO GRAŻYNĘ ŻARKO.

Opublikowano

Heheszki kochanie , Skończyły ci się argumenty gdzie jest twój diss na mnie ? ;*

Sam z siebie robisz pośmiewisko, nie muszę cię dissować nawet :<

Opublikowano

Nie ma sensu sie klocic, niech sobie robia co chca. Chcialbym tylko zobaczyc jaki bedzie skutek ich dzialania.

Pewnie żaden, ale co z tego? Ktoś musi się postawić...

Opublikowano

Pewnie żaden, ale co z tego? Ktoś musi się postawić...

Stawiaj się stawiaj, skoro taka w chuj krzywda Ci się stała, może do ONZu list napisz? Strajk głodowy zrób? Zablokuj autostradę? Może samospalenie jak mnich tybetański? ^^

Opublikowano

MOJEJ WYPOWIEDZI NIE SKOMENTUJESZ? PRZECIEŻ MAM KURA 4K POSTÓW, 60 TUTORIALI, 2000 LAJKÓW I BANA, ALE NIE PŁACZĘ, BO MAM WYJEBANE NA TO FORUM. ZROZUM TO, ŻE MPC TO NIE ŻYCIE, JA PIERDOLĘ. ZROBIŁEM DLA TEGO FORUM WSZYSTKO, ŻYŁEM TYM KILKA MIESIĘCY TEMU, DO CZASU AŻ ZROZUMIAŁEM SWOJE BŁĘDY.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...