Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patologia na forum, temat 10-ty.

rafaluch1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rząd zarabia na was, zapierdalajac wam z kieszeni przez cale zycie 40% zarobków, a wy tu płaczecie o małe sumki zarabiane przez palme, i pierdolicie o lamaniu regulaminu, który lamany nie jest. hueheueu

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Ja oczekuję jednego wyjaśnienia tylko.

Dlaczego zostaliśmy pobanowani za zgłoszenie MPC i napisanie o tym status i ujawnienie sposobu jak ominąć to?

Opublikowano

No właśnie. kokosz doskonale wie, co zrobił. Dlatego nas pobanował... Gdyby blokowanie AdBlocka było zgodne z regulaminem AdSense, nie stracilibyśmy kont. Wy możecie wiedzieć swoje, my i kokosz doskonale wiemy swoje.

Opublikowano

Idźcie na browarka, rozluźnijcie się, wróćcie i miejcie wyjebane. Takie trudne :<?

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Mój ty miszczu wiem o tym doskonale, ale idealnie pasuję do tego tematu (większość postów to wyzwiska niż sensowne argumenty)

Przeczytaj swoje posty i policz ilu sensownych argumentów użyłeś.

@Up: Niektórzy mają zespół chronicznego napięcia pośladów, nie uleczalne.

Opublikowano

Mój ty miszczu wiem o tym doskonale, ale idealnie pasuję do tego tematu (większość postów to wyzwiska niż sensowne argumenty)

No to hehe wypierdalaj hehe, skoro się nie podoba hehe.

Opublikowano

Przeczytaj swoje posty i policz ilu sensownych argumentów użyłeś.

@Up: Niektórzy mają zespół chronicznego napięcia pośladów, nie uleczalne.

Swoje? Przeczytaj wszystkie posty NiNeTaLeS'a, Anoizma, AnoizmBacka i wszystkich następnych jego kont banowanych jedno po drugim... Za to jestem ciekaw, co Ty osiągnąłeś oprócz 1200 postów. Widziałem jednego, temat "Gdzie takie coś kupie?" a Ty "Fajny gadżet"... Mistrz wypowiadania na temat się kurwa znalazł...

Opublikowano

Coś komuś się nie podoba? Albo się z tym pogodzicie albo żegnam z tego forum.

Geo chce ci się z nimi jeszcze rozmawiać "Nie dyskutuj z debilami, zbanuj ich!"

Skrzywdzona gimbaza tak łatwo nie wybacza :/

Opublikowano

SKOŃCZYŁY WAM SIĘ ARGUMENTY. A NIE! ICH NIE BYŁO OD POCZĄTKU.

ZAMYKAM.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Nam się skończyły? To Wy nigdy ich nie mieliście. Utrzymanie forum w taki sposób to nie jest wytłumaczenie, innych nie widziałem, oprócz "nie podoba się - wypierdalaj". Kokosz wyraźnie się nas boi, skoro banuje za zgłaszanie forum w AdSense. Ale co z tego, Wy dalej nic nie widzicie...

Opublikowano

Ja oczekuję jednego wyjaśnienia tylko.

Dlaczego zostaliśmy pobanowani za zgłoszenie MPC i napisanie o tym status i ujawnienie sposobu jak ominąć to?

WŁAŚNIE DLATEGO TĘPA CIPO.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Nam się skończyły? To Wy nigdy ich nie mieliście. Utrzymanie forum w taki sposób to nie jest wytłumaczenie, innych nie widziałem, oprócz "nie podoba się - wypierdalaj". Kokosz wyraźnie się nas boi, skoro banuje za zgłaszanie forum w AdSense. Ale co z tego, Wy dalej nic nie widzicie...

Próbujesz działać na jego szkodę, czego się spodziewałeś? Pochwały? Może kolorowego nicku?;p

Opublikowano

Kiedy zrozumiecie ze ta pseudo walka nic nie da? 30 banow po ip na proxy i skoncza wam sie mozliwosci.

Administracja zarzadza forum a wy, randomy nie macie nic do gadania.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...