Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patologia na forum, temat 10-ty.

rafaluch1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja z Ciebie też mam niewyobrażalną śmiechę. Widać, że starasz się o jakiś kolorek, albo zwyczajnie nie widzisz tego co się tu dzieje. Anoizm dostał kolejnego bana, dalej za nic. Teraz ja dostanę, ale nic nie bójcie, wrócę tu.

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiecie co powiedział GoodLife jak zapytano go o świat rzeczywisty? Nie, nie znam tego serwera.

@UP: A ty co chcesz osiągnąć? Robisz dramat, przynajmniej jakby cię okradziono.

@DOWN: SAD BUT TRUE

Opublikowano

Człowieku jesli ,,najeżdzasz'' na administracje to już jej nie można w jakimś stopniu bronić? Bo co? Twoje słowa/zdanie jest wazniejsze? Gowno prawda -_-

Nie ważniejsze, ale to jest patologia. Dostaliśmy bany, za zgłoszenie kokosza do AdSense - trudno. Ale ban z powodu "cya"? To jest normalne? Nie wydaje mi się... Czy ban z powodu "Idiota (spambot)" to jest normalne? Też mi się wydaje, że nie... Ale macie racje, dalej brońcie administracji, bo może akurat będą większe szanse na kolorowy nick. Mi tam już nie zależy. Po Mounthainsie forum schodzi na psy.

Opublikowano

Dlaczego Ci ktorym te reklamy nie przeszkadzaja ciagle nabijaja sobie posty w tych tematach? Jak tak naprawde chcecie z "nami" walczyc to wrzuccie link na fejsa do babci i dziadka a nie zgrywajcie tutaj gangsterow, pozdro

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

W dupie mam dwa kolorowe obrazki, denerwuje mnie jedynie kokosz, który wyzyskuje Google jak to tylko możliwe... Ale do Was nie dotrze, że kokosz ma z tego forum więcej hajsu niż Wam się wydaje.

@up. warny? Perm po raz trzeci, lub może czwarty, nawet już nie pamiętam.

Opublikowano

Nie ważniejsze, ale to jest patologia. Dostaliśmy bany, za zgłoszenie kokosza do AdSense - trudno. Ale ban z powodu "cya"? To jest normalne? Nie wydaje mi się... Czy ban z powodu "Idiota (spambot)" to jest normalne? Też mi się wydaje, że nie... Ale macie racje, dalej brońcie administracji, bo może akurat będą większe szanse na kolorowy nick. Mi tam już nie zależy. Po Mounthainsie forum schodzi na psy.

TWOJE MAŁPY, TWÓJ CYRK

Kokosz jest właścicielem forum, więc robi co chce. Wypierdalaj i załóż swoje forum, będziesz wprowadzać swoje zasady.

Opublikowano

W dupie mam dwa kolorowe obrazki, denerwuje mnie jedynie kokosz, który wyzyskuje Google jak to tylko możliwe... Ale do Was nie dotrze, że kokosz ma z tego forum więcej hajsu niż Wam się wydaje.

To popisz z nim na gg, pogadaj na skype czy jedź do niego do mieszkania zamiast tworzyć i wylewać swoje gorzkie żale...

Czekajcie jak to było...

Jak to mówili starożytni rzymianie : "Kozak w necie pizda w świecie"

Zgrywacie gangsterów tutaj i pokazujecie kim wy nie jesteście, żałosne troszke.

86644391422569398124.jpgmostroilovemusic.png
Opublikowano

A kogo (oprócz gimbusów takich jak ty) obchodzi ile Kokosz ma $$ z tego forum?

Gdybyś miał takie forum (a nie masz i nie bedziesz miał - zazdrosc) pewnie też byś chciał zarabiać jak najwiecej.

Opublikowano

Ale wciskanie kitu, że to na utrzymanie forum? Bitch, please...

Znajdź mi kilka dedyków (do obrony przed atakami hackerskimi) + dedyka na którym stoi forum, który uciągnie 500 tyś userów + średnio 25 k unikalnych wejść.

86644391422569398124.jpgmostroilovemusic.png
Opublikowano

Ale wciskanie kitu, że to na utrzymanie forum? Bitch, please...

a niby na co?

No tak... Forum samo się opłaca, śmieszne... Nie masz o niczym pojęcia a gadasz.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...