Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polska-Craft [DEDYK][100SLOT][SURVIVAL+FRAKCJE][MODY][NOWYLAUNCHER][NONPREMIUM][BRAK WL]

daviddv

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szkoda ze serwer off :(

Outi to lamus ^^

ps. Na serwerze mial byc dodany mod Balkon Weapon mod, to czemu w paczce go nie ma ?

Wielka szkoda że nie bedzie juz ulepszonych strzal ;[

Fajnie bylo jarać baze wroga xD

Opublikowano

Wiadomo kiedy serwer będzie on, bo mam socket'a. I nie mogę wbić na serwer i to mnie bardzo wkurza ;x

A wcześniej normalnie wbiłem na chwilę, ale strasznie mnie kick'ało ;x

Opublikowano

ehh ja nie ma EE2 to gówno a nie server jak jest buildcraft i redpower itp to EE2 musi byc

Dokladnie jak nie ma EE2 to gowno ... :P i tak na przyszlosc, dawajcie spis modow, bo az zal patrzec na wasz temat -.-, kur_icy dostaje jak musze scigac specjalnie zeby looknac liste modow, i tak nie wejde bo sa zje_ane

Opublikowano

@up Jak nie ma EE2 to nie jest gówno.. jak chcesz se pograc gdzie jest EE2 i nie ma zniszczonego spawnu to idz se na single, mody nie są "zje_ane" każdy mod jest inny nie chcesz nie patrz.

@edytuje;d jak nie wiesz to moze nawet i jest ee2 ; ) albo nie ma ;]

Opublikowano

Dokladnie jak nie ma EE2 to gowno ... :P i tak na przyszlosc, dawajcie spis modow, bo az zal patrzec na wasz temat -.-, kur_icy dostaje jak musze scigac specjalnie zeby looknac liste modow, i tak nie wejde bo sa zje_ane

Ziom , chcesz grać bez spawnu proszę bardzo , tylko na innym serwie ;D

Opublikowano

Pewnia coś robią :D

Nie mają licencji na IP.Board

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Mnie osobiście ee2 odstrasza bo jest trochę OP i psuje frajde z gry. Buildcraft jakoś potrafię przełknąć chociaż niechętnie bo ma za dużo magicznych bloczków. IC2 jest nawet fajne, szczególnie z nuclear control, advanced machines czy advanced solars wiec moglo by byc na serwie. Ale już na pewno nie może zabraknąć RP2. Tylko te mody modyfikują world generation wiec radzilbym się za wczasu zastanowić nad ich wgraniem.

Opublikowano

Pewnia coś robią :D

Nie mają licencji na IP.Board

Outi weź się już nie ośmieszaj ... Robisz se drugi projekt to rób , a nie rozpowiadaj farmazony że nie mamy licencji , najpierw lizać dupę a teraz już sobie idzie ... Idź ale nie wracaj ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...