Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polska-Craft [DEDYK][100SLOT][SURVIVAL+FRAKCJE][MODY][NOWYLAUNCHER][NONPREMIUM][BRAK WL]

daviddv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Server godny uwagi Polecam ! Prosze adminow o wgranie jakis modow na pojazdy czyli samoloty czlogi i samochodzy :)

Masz rację kolego , Zapraszamy !!!

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server godny uwagi Polecam ! Prosze adminow o wgranie jakis modow na pojazdy czyli samoloty czlogi i samochodzy :)

Nie ma takiej modyfikacji na bukkita 1.2.5

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Serwer spoko, fajne pluginy, pomocni gracze tylko żeby serwer pro to na moje oko brakuje kilku modow np. Industrial Craft, Red Power, Build Craft, Foresty,Weapon Mod itp itd :P

Opublikowano

Jak to nie jest w administracji ?. Wczoraj miał admina a dzisiaj ma svipa hmm?

A i jeszcze jedno, nie wiem skad ale goscie lataja już w onyxsowych zbrojach protection 4....

Widać svipy maja tak jak na SkallCrafcie a miało być tak pięknie...

Nie polecam serwa każdy juz ma onyx eq więc nowi gracze maja prze*****. Naprawde nie polecam strata czasu jak administracja ma rozdawac itemki na lewo i prawo....

Poszukajcie lepszych serwerów na tym forum bo ten serwer to całkowity niewypał każdy ma x-raya z SkallCrafta bo wątpie ze w 2 dni zdobyli takie eq...

Opublikowano

A i jeszcze jedno, nie wiem skad ale goscie lataja już w onyxsowych zbrojach protection 4....

Nie polecam serwa każdy juz ma onyx eq więc nowi gracze maja prze*****. Naprawde nie polecam strata czasu jak administracja ma rozdawac itemki na lewo i prawo....

Poszukajcie lepszych serwerów na tym forum bo ten serwer to całkowity niewypał każdy ma x-raya z SkallCrafta bo wątpie ze w 2 dni zdobyli takie eq...

Nie wierzcie co pisze ten człowiek skallcrafta nikt nie ma protection 4 ma tylko gracz który był adminem, skąd mają onyxowe eq ? poprostu kopią w netherze proste ? administracja nie daje nikomu itemków w 2 dni da sie onyx zebrać jak ktoś ma xray są logi do sprawdzenia:)

Opublikowano

I co dostaje onyxsowe eq protection 4? Sam mi sie chwalil i nie tylko mi ze ma takie eq :)

Jak za taką pomoc sie dostaje takie eq 0.o

Opublikowano

Nie wierzcie co pisze ten człowiek skallcrafta nikt nie ma protection 4 ma tylko gracz który był adminem, skąd mają onyxowe eq ? poprostu kopią w netherze proste ? administracja nie daje nikomu itemków w 2 dni da sie onyx zebrać jak ktoś ma xray są logi do sprawdzenia:)

Nie jestem żadnym "człowiekiem skallcrafta" poprostu wnerwia mnie jak ktos sobie na x-rayu kopie :).

Opublikowano

Widać ze administracja nie ogarnia przykładowo "Normal00z". Zrobił event Spleefa sciągnoł cuboida i ci co spadli na dół dawali pod siebie klocki! POPROSTU ŻENADA ! Kompletny nieogar :/.

@Up

Zgodze sie tylko administracja nie ogarnia...

Co do Normala (Moderatora) to masz racje ^^

Serwer bylby lepszy bez niego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...