Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZerekMT2

DiSeQ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mlotku jesli kogos z gm nie ma nie pomoze a ze podniete masz bo straciles jakis miecz ktory i tak zdobyles bez wiekszego wysilku wiem o tym a to ze oczerniacie mnie server bo niedaje itemow za free

czyli jak wczoraj jeden!!! nie dalem zala powiedzial ze podsumuje nas na forum jak mu nie dam neokid jeden zapierdzielalem wczoraj cale popoludnie rozdajac military i rozne inne gadzety typu v2 itd

robiac eventy jesli sie komus nie podoba niech idzie na pl wbije 30lvl i sie chwali jaki on koks a nie spami na forum zalami swoimi bo znowu cos mu nie wyszlo ci co grali wiedza ze sie staram jak moge by bylo dobrze ale 24na dobe nie bede wiec prosze o odrobine wyrozumialosci

Szukasz odpowiedzi...

...napisz może ją znam

Opublikowano

mieli

eventy zrobilem ale wiesz sam ze takie cos bylo i jest

na kolejnym zdobenda nowe

a co do itemkow posprawdzam i napewno zalatwie wszystko polubownie

Szukasz odpowiedzi...

...napisz może ją znam

Opublikowano

Taa , to niby jak mam odbugować chara?

Nie pisząc tutaj? A odpisujecie gdziekolwiek? Tylko tu odpowiadacie , a na chacie nic..

DiSeQ jak nie jesteś w temacie to sie nie udzielaj..

Jak chcem abyście odbugowali chara mi , to jest żalowanie?

Magik prosiłem Ciebie o itemki? Nie. Prosiłem o odbugowanie więc nie pier*** głupot..

A co do miecza - z tego co wiem , tylko ja miałem go na servie..

Później zamieniłem sie z Love (Larki) a po resecie mu znikł..

Kto was podsumuje na forum? Jak jakiś noob to napisał to nie porównuj tego do nas.

Masz rację , jestem jeszcze dzieckiem..

Ale napewno nie neo.

Opublikowano

niestety ja sie wtracam bo to moj serwer ja jestem KaniQ jak cos i skaczcie pieprzyc glupoty z tym zatrutym bo mi sie smiac chce jak to czytam

Opublikowano

a sorka nie zauważyłem trującego miałem w depo ... spoko server naprawdę

Bardzo przepraszam Gmów tamtego servera , ponieważ zachowałem się chamsko

Jeszcze raz bardzo przepraszam i polecam server

Opublikowano

serwer raz On raz OFF i tak cały dzień ep dosyć szybki i yang dosyć dużo leci ale i tak nie warto bo LAgii szkoda że nie ma porządnego serwa pod Hamachi

Sprzedam konto wojownik body top 1 (105lvl) na Balantii, + buff 85lvl :)

GG:3827538

Opublikowano

serwer spoko ale lepiej by było usunąć ten temat i napisac jak serwer będzie czynny bo od powstania jakies 12 h moze działał bez zarzutów

The past has gone

Opublikowano

kolego jak ci niepasi to postaw swoj i zobaczysz ile jest z tym problemow potem pododawaj itemy do handlarzy jak cie prosza ludzie to zobaczymy czy cwany bd a serwer juz on

Opublikowano

gówno a nie serwer spolszczenie kur.. nie działa a gm nie odpisuje bo pewnie się komendami gm-a bawi

dlasobiecha.png

Jebana policja tylko przemoc i złość ziomków mnóstwo za więzienną krata grube wyroki chuj nie wiadomo za co pogrążyć sie

jest łatwo trudniej wydostać NIENAWIŚĆ BYŁA JEST I MUSI ZOSTAĆ !

Opublikowano
gówno a nie serwer spolszczenie kur.. nie działa a gm nie odpisuje bo pewnie się komendami gm-a bawi

widze ze spamisz przyjacielu nie grales nawet pewnie na tym servie przez ostatni czas ulepszamy dodajemy ribimy eventy i jakos ci co graja zadowoleni sa a po 2 gm nie odpisuje bo musi jak wiesz dawac military i ulepszacze (ktorych jutro juz nie trzeba) wiec nabijaj posty sobie nie tu lecz na forum pl metka przyjacielu

Szukasz odpowiedzi...

...napisz może ją znam

Opublikowano

widze ze spamisz przyjacielu nie grales nawet pewnie na tym servie przez ostatni czas ulepszamy dodajemy ribimy eventy i jakos ci co graja zadowoleni sa a po 2 gm nie odpisuje bo musi jak wiesz dawac military i ulepszacze (ktorych jutro juz nie trzeba) wiec nabijaj posty sobie nie tu lecz na forum pl metka przyjacielu

Szukasz odpowiedzi...

...napisz może ją znam

Opublikowano

ulepszaczy mialo juz przedwczoraj nie byc...

Ogólnie serwer polecam, bo ustawienia ma fajne, nie ma lagów. Jedyna wada to te offy...

Pozdrawiam

Terrain

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...