Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZerekMT2

DiSeQ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hamachi NIE dziala co ty ****

@Edit :

Zerek masz jakąś wolną sieć na hamachi ??

Czekam na coś totalnie nowego z strony gry Metin2

Opublikowano

Hamachi dziala napewno wiec wlaczcie juz serwa PLZ!!!

DiSeQ resetnij kompa wtedy na 100% bedzie dzialać jak narazie nie mozesz reset hamachi tez moze pomoze

Opublikowano

wiesz ze zglaszam cie bo w tym temacie nie mozna spamowac;D a tak pozatym leje na to co napisales jest wiele osub ktorym pasuje moj serwer

Opublikowano

pasuje serwer bo moga spamowac czy serw on czy off . dziala chociarz teraz ? napewno nie dziala , a ile szumu i krzyku i serwer TOP1 .

Jakbys cos zrobil porzadnie to nie musisalbys tak tego reklamowac , twoj serwer nie dziala wiec pasuje chyba tylko jakims userom ktorym mozna cos wmowic , bo wszystkim wmawiasz ze twoj serwer jest the best a to jest chala na maxa.EOT

Opublikowano

polecam tego serwa gralem dzis na nim i jest spoko na start militara sie dostaje z kowala ulepszacze zdjete serwer jest supppppppeeeeeeeeeerrrrrrrrrr i takze polecam glosowanie na niego

Opublikowano

ja w ogóle mam coś z hamachi (albo znów szwankuje sieć...), niby jestem online, a przy KaniQ mam pomarańczową kropke, przy jednych niebieską a innych czerwoną... ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...