Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZerekMT2

DiSeQ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
testuje te wasze priwy ten najgorszy i beznadziejny kowal pali ale to juz nie chodzi o to ale sęk w tym ze np na v1 dropi po 1k... wiec na 60lvl miec 2kk to sukces no a za 2kk to moze sobie pajecza wlucznie na 9 zrobimy ;f gm to jakis dzieciak biega i cieszy sie ze ma jakas komende na dmg i ze skilem bierze 80k... i wypowiedzi gm zacyznaja sie od "eee..."

SERWER SSIE :F

co ty gadasz mojej babci sie podoba ten serwer , ale jak jej powiedzialem ze za 2 dni off to wpadla w furie

Opublikowano

Hmm kolejny server z bugami..

Ide sobie przez DT i przechodzę przez most nie?

Wywalilo mnie i jak chciałem wejść jeszcze raz to co sie stało?

No oczywiście próbowałem wejść jeszcze raz a tu dupa! Pokazuje się pasek skilli i ładowanie.

I to wszystko..

Później wstawię screena , bo teraz coś mi nie działa..

Ale servera i tak nie polecam!

@down

Twierdzę że tak.

Opublikowano

po 1 panowie i panie dziwicie sie buga?? podziekujcie kolega ktorzy wykozystuja buga na kase;D niestety jestem aktualnie w szkole a nad serwerem pracujemy a tak ogolnie jak ci sie serwer nie podoba to niegraj nikogo do tego nie zmuszam

Opublikowano

mnie też ten serwer sie nie podoba strasznie .. wgl. to GM to jakieś niewyżyte dzieci ( przynajmniej ten którego spotkałem)

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

niektore serwery powstaja zeby szpanowac przed innymi ze sie jest GM , zalosne .Jak ktos nie umie byc GM to po h robi serwer i tak tam nikt gral nie bedzie z noobem Gmem

Opublikowano

to co najważniejsze, ten serwer ma: brak lagów.

jedyne czego mi brakuje to przepustek do v2 i kilku dupereli z IS typu fryzurki... ogólnie polecam serwer...

Opublikowano

mialem raz zalozony temat i opisali mi to dokladnie robie all dobrze mam konto wszedlem na siec wlaczam spol z 2008 Metin2 to Error z Sfyt2 Error z Newlongju Error ZZYT2 Error ;//

vegeata.png
Opublikowano

mi dal GM militara , podwyzszyl lvl do 90 , skile na P bojowy +9 stal +9 hwanga , bransolete niebianskie lazy +9 buty ognistego ptaka +9 , syriusza +9 zala +9 ebony +9 helm na 41 lvl +9 fmsa +9

Opublikowano

GM daje tylko 30 lvl konia (militara)

Ktoś mi odp. kiedy serwer zacznie działac? Bo nie działa od ok. 14:30... Cały czas "zostaniesz polaczony z serwerem"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...