Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Admini+23] AssasinCraft [Survival+RPG+Frakcje] [Przyjdź, baw się FairPlay i poznawaj nowych ludzi]

MacPol

Serwer głosowy  

111 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki serwer g?osowy wolisz?

• Mumble
      14
    • TS3
      72
    • Prywatnie/Skype
      25
  2. 2. Czy wolisz serwer 1.2.5 z pluginami czy 1.3 bez?

• 1.2.5 z pluginami
      48
    • 1.3.1 bez pluginów
      63

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobcie na 1.3.1 :)

Bukkit na 1.3.1 już wyszedł, teraz czekać aż OwnServer doda go do panelu i administratorzy uruchomią go na serwerze. ;)

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy na serwerze jest dostępna arena PvP? Czy cały teren jest odzorowaniem terenu z ac ?

Tak, jest dostępna arena pvp na serwerze - /warp arenapvp lub po wyjsciu z zamku idź cały czas na prosto.

Cały teren nie jest odwzorowany na Assassin's Creed tylko zamek i questy w nim. Reszta to wygenerowany świat.

Opublikowano

Czy będą te same pluginy czy wrzucicie jakieś nowe?

Dzisiaj zmieniamy serwer na 1.3.1. Pluginy zostaja te same. Wczoraj dołozylem tylko plugin z cenzura zeby nie bylo przypadkow wyzwisk (po np zabiciu kogos)

Opublikowano

Dzisiaj zmieniamy serwer na 1.3.1. Pluginy zostaja te same. Wczoraj dołozylem tylko plugin z cenzura zeby nie bylo przypadkow wyzwisk (po np zabiciu kogos)

Wiesz jest z tym problem, napisalem na servie "oldspice siedze na swini" i dostałem muta, możecie to zdjąc ?
Opublikowano

Wiesz jest z tym problem, napisalem na servie "oldspice siedze na swini" i dostałem muta, możecie to zdjąc ?

4 slowa niecenzuralne po 3 bylo wyciszenie... radze uważać

Opublikowano

gram juz tu troche i moge stwierdzic iz serwer jest jednym z najlepszych na ktorym gralem jesli nie najlepszym :)

BTW dostalem muta za slowo "porachuje" nie uwazam aby bylo w nim co kolwiek zlego. no chyba ze 3 sylaba. pozdro licze na szybka reakcje :(

Opublikowano

gram juz tu troche i moge stwierdzic iz serwer jest jednym z najlepszych na ktorym gralem jesli nie najlepszym :)

BTW dostalem muta za slowo "porachuje" nie uwazam aby bylo w nim co kolwiek zlego. no chyba ze 3 sylaba. pozdro licze na szybka reakcje :(

Tak chodzi o sylabe "chuje" ale mute nie jest za jedno przeklenstwo tylko za 3 :) ale zmienie zaraz ze mute po 7 slowach

Opublikowano

a teraz tak na powaznie czy po przejsciu na 1.3.1 to czy :

-beda wszystkie pluginy?

-zostana mi moje psy?(martwie sie o szczeniaka)

Opublikowano

Mac macie już 1.3.1? Wyszła rekomendowana wersja jc. :)

Dzis bedziemy wgrywac... musze tylko skonczyc prace... napewno o godz 19 serwer bedzie juz 1.3.1 jak nie wczesniej

Opublikowano

Muax, tak postaramy się o to aby wszystkie pluginy zostały.

Jeżeli chodzi o psy - powinny zostać, ponieważ nie zmieniamy mapy.

Opublikowano

Serwer fajny, miła administracja klimaty Assassins Creed polecam :) można się wspinać na budynki niczym w Assassins creed

Pozdrawiam ArkoVen

Opublikowano

Hmm chętnie zagram ale serwer off (pewnie wgrywacie 1.3 co nie? :D ) no to czekam aż on :P

EDIT o serw działa wchodzę! :D

EDIT 2: eee jakaś przerwa jest czy to tylko mi nie działa serwer? (1.2.5)

Serwer juz dziala :P Wersja 1.3.1 :)

Opublikowano

Witam. Właśnie ukończyłem quest na tym serwerze (który wygrałem ^^), wysiłek, który włożyłem w ukończenie questa się opłacił, gdyż nagrody naprawdę były warte ponad to. Wygrawszy, ucieszyłem się i pomyślałem, że przeleję moje myśli na temat tego serwera do internetu, który jest jednym z lepszych serwerów na jakich grałem(a grałem na wielu). Co do samej mapy... całe jej ułożenie na wzór z serii gier Assasin's Creed bardzo mnie zaciekawiły. Na mapce zbudowany został zamek w którym jest wiele tajemnic oraz miejsc, gdzie można wykazać się zaawansowaną sztuką parkour'a. Panuje tu miła atmosfera, wszelkie "niedokładności" są niwelowane przez administrację, moderatorów. Ale nie to jest najlepsze... Administracja sponsoruje również kanał mumble - komunikator głosowy, na którym znajdują się ludzie warci poznania. I to właśnie dzięki tym ludziom, którzy wlewają w ten serwer serce i pasję, jest on co najmniej bardzo dobry. Polecam. Zielonyss

Opublikowano

Zielony dobrze napisane, sam bym lepiej nie wymyślił (tym bardziej że Assassins Creed wciąga mnie na dluugie godziny i chce też w mc pograć )

Wygrałeś questa? Gratulacje :)

ArkoVen

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...