Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Admini+23] AssasinCraft [Survival+RPG+Frakcje] [Przyjdź, baw się FairPlay i poznawaj nowych ludzi]

MacPol

Serwer głosowy  

111 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki serwer g?osowy wolisz?

• Mumble
      14
    • TS3
      72
    • Prywatnie/Skype
      25
  2. 2. Czy wolisz serwer 1.2.5 z pluginami czy 1.3 bez?

• 1.2.5 z pluginami
      48
    • 1.3.1 bez pluginów
      63

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

assassinscraftlogo.gif

1337427196-U363900.png

FILMIK Z KRÓTKIM OPISEM!

de2zjo.gifAdres IP: 178.19.107.170:25008

de2zjo.gifTyp Serwera: Survival + Gildie + RPG

de2zjo.gifPotwory: Tak (uwaga nocą!)

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: Tak (poza zamkiem więc uważać)

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifBiala Lista: Nie

de2zjo.gifNether: Tak

de2zjo.gifStatus: buddy_online.gif

1337427292-U363900.png

Admini: MacPol (23 lata), Arci19pl (23 lata)

Moderator: Bady, Faflik

1337427314-U363900.png

Serwer powstał w wyniku braku reluztatów w poszukiwaniu serwerów które spełniają Nasze kryteria czyli:

- pełen survival [prócz Villi Auditore (spawn,sklep,VIP) z AssasinCreed]

- doświadczona i ogarieta administracja (nie bawi nas nękanie graczy, wolimy stoczyć walki pvp admów) o.O

- włączone zabezpieczenia przed cheatami / xray-em <3

- gildie - wiecej zabawy + mozliwosc zabezpiecznia swojego EQ w gildi (claim) :rolleyes:

- McMMO - expienie i profesje :ninja:

- admini dbaja o zachowanie czystości na mapie (to nasze główne zdanie, cenimy naturalność/survival)

- VIP nie dostają adminów jak to ma miejsce na innych nastawionych na zysk serwerów ALE dostają inne przydatne narzedzią które bardzo umilają czas

- Na zamku umiejscowionych jest kilkanaście Qestów które będą otwierane codzień (całośc w klimacie gry AssasinCreed)

VIP za jedyne 2,5zł/przelew 5zł/sms

SERVER GŁOSOWY MUMBLE 1.2.3(zero lagów, prostota, jakość)

IP:91.204.161.85

PORT:25091

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer warty zagrania ;) Teraz praktycznie i teoretycznie nie ma żadnych lagów po zmianie IP i przejściu na nową maszynę.

Opublikowano

Server znow mnie zaskakuje zwiekszono sloty do 30 oraz przezucono na polski server . Bardzo miło mi sie tam gra .

Polecam goraco odwiedzenie tego servera , fajne pluginy i codzienne eventy z nagronami (cennymi)

Ciekawi mnie tylko kiedy bedzie ta zmiana wersji bukkita na serverze ??

Opublikowano

Server znow mnie zaskakuje zwiekszono sloty do 30 oraz przezucono na polski server . Bardzo miło mi sie tam gra .

Polecam goraco odwiedzenie tego servera , fajne pluginy i codzienne eventy z nagronami (cennymi)

Ciekawi mnie tylko kiedy bedzie ta zmiana wersji bukkita na serverze ??

Jak tylko będziemy mieli pewnośćże bukkit jest stabilny na 1.3.1 i nic sie nie posypie... :) Proszę sie nie obawiać małej ilości ludzi bo gracze przechodzą z poprzedniego serwera jeszcze na nowy :)

Opublikowano

Witam. Właśnie ukończyłem quest na tym serwerze (który wygrałem ^^), wysiłek, który włożyłem w ukończenie questa się opłacił, gdyż nagrody naprawdę były warte ponad to. Wygrawszy, ucieszyłem się i pomyślałem, że przeleję moje myśli na temat tego serwera do internetu, który jest jednym z lepszych serwerów na jakich grałem(a grałem na wielu). Co do samej mapy... całe jej ułożenie na wzór z serii gier Assasin's Creed bardzo mnie zaciekawiły. Na mapce zbudowany został zamek w którym jest wiele tajemnic oraz miejsc, gdzie można wykazać się zaawansowaną sztuką parkour'a. Panuje tu miła atmosfera, wszelkie "niedokładności" są niwelowane przez administrację, moderatorów. Ale nie to jest najlepsze... Administracja sponsoruje również kanał mumble - komunikator głosowy, na którym znajdują się ludzie warci poznania. I to właśnie dzięki tym ludziom, którzy wlewają w ten serwer serce i pasję, jest on co najmniej bardzo dobry. Polecam. Zielonyss

Opublikowano

Fajny serwer polecam jest antyxray i antycheat diaxy wypadaja z mobow 2% Polecam na dluzsza mete :P

Do niedzieli kazdy moze zalozyc gildie za darmo

Od poniedzialku juz tylko vipy Zapraszam

Opublikowano

Fajny serwer polecam jest antyxray i antycheat diaxy wypadaja z mobow 2% Polecam na dluzsza mete :P

Do niedzieli kazdy moze zalozyc gildie za darmo

Od poniedzialku juz tylko vipy Zapraszam

Zapraszamy :) Ja widać TeamMPC poleca serwer :) Dziękujemy za opinie

Opublikowano

Czy moglibyscie dodac jakies nowe pluginy takie jak questy czy heroes?? To by bardzo urozmaiciło gre

Jesli pytacie o pluginy to podajcie linki jakies... Eventy sa codzien... McMMo równiez..

Opublikowano

W końcu się oderwałem. Gra się świetnie. Pamietam, że pierwsze kilka godzin na serwie spędziłem na bieganiu po dachach spawnu i robieniu wyzwań za przedmioty. Napisałbym o eventach, moich polowaniach na spaziego i ucieczce przez miasto, ale szkoda mi czasu - wracam grać. Polecam.

Opublikowano

W jakim sensie zmieniana ? Chodzi o jej wyglad czy miejsce polozenia ?

Chodziło mi o wygląd w środku, czy będą dodawane jakieś przeszkody itp.

Opublikowano

Chodziło mi o wygląd w środku, czy będą dodawane jakieś przeszkody itp.

Aktualnie dokładamy przeszkody więc już jest bardzo spoko :) Cyba że dodałbyś coś jeszcze?

Opublikowano

Kiedy serwer będzie na 1.3.1 ?

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
               DAMN THIS PROFILE IS FANCY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Opublikowano

Zobaczyłem w tytule Assassin's i odraz uwiedziałem , że to będzie server dla mnie. Bardzo miła administracja, ciekawa mapa i co najważniejsze klimat. Gorąco polecam

Opublikowano

Aktualnie dokładamy przeszkody więc już jest bardzo spoko :) Cyba że dodałbyś coś jeszcze?

Można by dodać kilka nowych kryjówek dla łuczników. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...