Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] Sport

Ray1902

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o dodaniu subforum Sport w pogaduszkach? Ogromna część pogaduszek to sport, więc myślę, że dobrym pomysłem byłoby to rozdzielić do konkretnego subforum, skoro jest anime :P.

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciągle coś się w świecie sportu dzieje. Piłka nożna (klubowa przedewszystkim), siatkówka, ręczna. Ciągle coś nowego. Jestem na Tak. ;)

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Kiedy proponowałem dział o książkach to powiedziano ze nijak ma się do tematyki forum. Na nie

Uprzedzam argument - dział anime to decyzja "góry" trzeba się pogodzic z jego istnieniem ale nie oznacza to dodawania kolejnych działów na prawo i lewo...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

neu, jak bedzie sport to dodajcie jeszcze dzial jak robic kanapke.

Aha? Co to ma do rzeczy? Sport jest ogromną częścią pogaduszek, także warto go oddzielić.

Kiedy proponowałem dział o książkach to powiedziano ze nijak ma się do tematyki forum. Na nie

Uprzedzam argument - dział anime to decyzja "góry" trzeba się pogodzic z jego istnieniem ale nie oznacza to dodawania kolejnych działów na prawo i lewo...

Słuchaj, popatrz ile jest tematów o książkach w pogaduszkach a o sporcie, sam widzisz.

Opublikowano

Aha? Co to ma do rzeczy? Sport jest ogromną częścią pogaduszek, także warto go oddzielić.

Słuchaj, popatrz ile jest tematów o książkach w pogaduszkach a o sporcie, sam widzisz.

Właśnie nie ma tylu tematów sportowych by konieczne było tworzenie odrębnego działu.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Jestem na tak skoro dodali Anime które nie ma zbytnio zainteresowania to dlaczego nie ma być Sportu gdzie każdy o Nim może pogadać :)

Weteran
Opublikowano

Kolejny krok, aby zrobić z mpc forum wielotematyczne?

Jestem na nie. Nie interesuję się sportem i również nie oczekuję tego od mpc.

Opublikowano

Tak samo można powiedzieć nie interesuje się grami - nie oczekuje tego od mpc.Tutaj chodzi o ilośc osób które aktywnie udzielają się jeśli chodzi o tematy sport, po prostu jedno małe subforum, forum wielotematyczne to przykładowo: Kategoria sport i działy piłka nożna etc, jedno subforum nie zaszkodzi, bo skoro jest anime, to sport też byłby dobrym rozwiązaniem, gdyż na pewno aktywność w nim przekraczała Anime.

Opublikowano

bullshit.

Dla mnie dział AC w SP to była porażka (mimo, ze jestem fanem calej serii), a co dopiero anime ?!

Nie pasuje to do forum itd. No ale skoro już w/w dzialy istnieja... SPORT JEST SPOKO, TAK!

Opublikowano

Jestem na nie : Kilka powodów :

- zaczną się spiny, które będą wywoływać "Fani" ( przyp. red. SEZONOWCY ) Barcelony oraz poniekąd Realu Madryt

- Jak chcecie rozmawiać o sporcie to jest wiele innych ciekawych for w internecie o tej tematyce

- Bez sensu wrzucać jakiś artykuł na MPC na przykład ze SPORT.PL ( a tak pewnie będzie się działo )

- mpCHEATS,

- dział upadnie i będą się tylko sypać warny dla napinaczy.

Stanowczo na nie.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Mimo iż nie wnikam w sport.

Ale jestem na TAK.

Bo większość forum bd miało gdzie o czym gadać ;/

Przecież to jest podstawowa część rozmowy w naszych czasach ;X

Weteran
Opublikowano

Tak samo można powiedzieć nie interesuje się grami - nie oczekuje tego od mpc.

Człowieku, to co ty tu jeszcze robisz?

Przecież to forum grach i o cheatach do nich.

Opublikowano

Oczywiście na tak, jak jest anime, w którym praktycznie nabija się post pisząc BADZO FAJNE ANIMEE POLECIAM, to czemu ma nie być podziału sport?

Nie interesuje się toba i również nie oczekuje, abyś na tym forum był, jasne?

Opublikowano

Ja na Tak.

Co wam przeszkadza, że bd poddział w pogaduszkach ? Ja też z chęcią popisał bym o sporcie. Zresztą jestem w 100 % pewien, że dział bd miał większe zaintersowanie niż np AC :)

Weteran
Opublikowano

Nie interesuje się toba i również nie oczekuje, abyś na tym forum był, jasne?

Nie będzie mi jakiś plebs mówił gdzie mam być, a gdzie nie, jasne? o.O

Idźcie na forum sportowe i każcie dla administracji zrobić dział dla programistów. To jest tak samo mądre posunięci, jak te, które chcecie w tej chwili zrobić.

Jeżeli ten dział powstanie, to po jakimś czasie ktoś zaproponuję dział dla ogrodników, czy fanów motoryzacji, ponieważ też jest z pewnością garstka osób, których to interesuj.

Kokosz kiedyś powiedział, że to forum nie jest dla każdego i było w tym jakieś głębsze przesłanie. Zastanówcie się nad tym.

Opublikowano

Nie będzie mi jakiś plebs mówił gdzie mam być, a gdzie nie, jasne? o.O

Idźcie na forum sportowe i każcie dla administracji zrobić dział dla programistów. To jest tak samo mądre posunięci, jak te, które chcecie w tej chwili zrobić.

Jeżeli ten dział powstanie, to po jakimś czasie ktoś zaproponuję dział dla ogrodników, czy fanów motoryzacji, ponieważ też jest z pewnością garstka osób, których to interesuj.

Kokosz kiedyś powiedział, że to forum nie jest dla każdego i było w tym jakieś głębsze przesłanie. Zastanówcie się nad tym.

Tak. Tylko zrozum, że na takim forum sportowym na pewno nie było by dużego zainteresowania programowaniem, jednak w pogaduszkach jest to widoczne i oddzielne subforum do tego by się na pewno przydało.

Skoro jest Anime, to warto też dodać Sport, byłyby propozycje o motoryzacji? Porównaj sobie ilość tematów w pogaduszkach o motoryzacji i sporcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...