Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] Sport

Ray1902

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem na tak, ale nie ogarniam was. Z ~2 miechy temu dałem taką samą propozycję, x1 tak, x8 nie + Wredna mówiąca mi, że to nie forum wielotematyczne. Ale nasza pani Wredna dział anime sobie załatwiła, no nie?

Opublikowano

Nie będzie mi jakiś plebs mówił gdzie mam być, a gdzie nie, jasne? o.O

Idźcie na forum sportowe i każcie dla administracji zrobić dział dla programistów. To jest tak samo mądre posunięci, jak te, które chcecie w tej chwili zrobić.

Jeżeli ten dział powstanie, to po jakimś czasie ktoś zaproponuję dział dla ogrodników, czy fanów motoryzacji, ponieważ też jest z pewnością garstka osób, których to interesuj.

Kokosz kiedyś powiedział, że to forum nie jest dla każdego i było w tym jakieś głębsze przesłanie. Zastanówcie się nad tym.

SYNÓ TY MI TUTAJ NIE PYSKUJ, BO SIE ZAGALOPOWAŁEŚ WIDZĘ. BTW. Forum jest nie dla Ciebie, no więc wypierdalaj, dziękuje.

Opublikowano

Skoro jest anime, to czemu nie ma być sportu?

Na 100% sport ma większe zainteresowanie, niż anime.

SYNÓ TY MI TUTAJ NIE PYSKUJ, BO SIE ZAGALOPOWAŁEŚ WIDZĘ. BTW. Forum jest nie dla Ciebie, no więc wypierdalaj, dziękuje.

Ogarnij orto. XAULIN jest starszy od Ciebie ;-)

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Skoro jest anime, to czemu nie ma być sportu?

Na 100% sport ma większe zainteresowanie, niż anime.

Ogarnij orto. XAULIN jest starszy od Ciebie ;-)

orto? ;o, widze że mamy tutaj geniusza, który nie wie co to sarkazm, co za idiota, na psy to forum spada ;3.

tak btw. nie no serio na prawde zrobiłem bład w słowie 'synu'? byłem pewny, że to się tak pisze no nie ! ;/ chyba się poplakam.

Opublikowano

Jestem na tak z 2 powodow

Sam uprawiam sport (kolarstwo)

Powstalo anime, choc moim zdaniem nie powinno, jest anime, jest sport ktore ma wieksze zainteresowanie niz anime

Ale obawiam sie ze zara powstanie do tego subforum Pilka nozna i tam bedzie wiekszosc postow wiec trzeba to powaznie przemyslec

­

Opublikowano

No i jak z tym będzie?

Niech jakiś admin wypowie się na ten temat ;x

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Jestem na TAK.

Przydał by się taki dział, większość ludzi na forum interesuje się sportem więc można było by tam troche pogadać, jakieś porady udzielić, popytać o diety itd

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Tak. Coś takiego już powinno być.

Najlepiej jakby dodać sport do subforum działu ,,Pogaduszki"

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Dodajmy dział gotowanie, sprzątanie stunt to też nie jest zły pomysł, i wychodzi nam świetne forum o chetach ;)

No to wywalamy pogaduszki, fan art, publikacje serwerów itd.

Zostają tylko działy które są związane z czitami lub ich tworzeniem.

Czyż tak nie będzie cudownie? W końcu to forum o czitach -.-

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Weteran
Opublikowano

Skoro jest Anime to czemu nie może być Sportu? Oczywiście, że tak.

Argument bezsensu. Na jego podstawie można stworzyć każdy dział.

Anime w internecie jest tak powszechne jak kwiaty na łące, więc nie dziwcie się, że jest bardziej preferowane od sportu.

Poza tym, już sobie wyobrażam jakie tam tematy będziecie umieszczać - Jakie odżywki? Jaka dieta? Jak pakować? Jakie sterydy... sport, to nie zawsze zdrowie, szczególnie na forum, gdzie większość osób to gimbusy gimnazjaliści.

Opublikowano

Jak kwiaty na łące? Preferowane bardziej od sportu? Co Ty wygadujesz?

Wątpie, by pojawiały się z tym tematy, jak już to maksymalnie kilka. Chodzi o mecze piłkarskie, koszykarskie i inne dyscyplin sportowe, w pogaduszkach ogromna część tematów jest o tym, nie wiem w czym Ci przeszkadza dodanie małego subforum.

Weteran
Opublikowano

Wątpie, by pojawiały się z tym tematy, jak już to maksymalnie kilka. Chodzi o mecze piłkarskie, koszykarskie i inne dyscyplin sportowe, w pogaduszkach ogromna część tematów jest o tym, nie wiem w czym Ci przeszkadza dodanie małego subforum.

Nie przeszkadza, tylko wyrażam swoją opinie. Moja opinia brzmi: ten dział nie jest potrzebny dla tego forum.

'Zawodowi' cheaterzy, programiści, gammerzy(ogółem nerdy) raczej tym się nie interesują, a jeżeli nawet, to nie w tak dużym stopniu. A tematyki forum niestety nie zmienisz.

Celowo podkreślam słowo "raczej", Żebyście mi potem nie wymieniali wyjątków.

Jak kwiaty na łące? Preferowane bardziej od sportu? Co Ty wygadujesz?

Najarałem się.

A, tak na serio to nie wiem czego się czepiasz. Zdanie, jak każde inne.

Posklejaj wszystko w całość, przeczytaj od góry do dołu, a na pewno coś z tego zrozumiesz. :]

Jest taka strona jak 4chan, która jest odpowiedzialna za ten cały bajzel w tym tzw. internecie. Wejdź na tą stronę i zrozumiesz dlaczego internet jest tak silnie związany z anime.

Opublikowano

No to wywalamy pogaduszki, fan art, publikacje serwerów itd.

Zostają tylko działy które są związane z czitami lub ich tworzeniem.

Czyż tak nie będzie cudownie? W końcu to forum o czitach -.-

Noo, i tak powinno być ;)

Argument bezsensu. Na jego podstawie można stworzyć każdy dział.

Anime w internecie jest tak powszechne jak kwiaty na łące, więc nie dziwcie się, że jest bardziej preferowane od sportu.

Poza tym, już sobie wyobrażam jakie tam tematy będziecie umieszczać - Jakie odżywki? Jaka dieta? Jak pakować? Jakie sterydy... sport, to nie zawsze zdrowie, szczególnie na forum, gdzie większość osób to gimbusy gimnazjaliści.

Tu się zgadzam, ale według mnie, i tak nie powinno być tego anime.

Ja już widzę tematy w tym dziale: Messi czy Ronaldo? Ronaldo czy Messi? Barcelona czy Madryt? Hiszpania czy Portugalia? Hce mięć móły!1 Jak szybko zrobić kaloryfer?

Jednym słowem, wylęgarnia spamu.

Opublikowano

no bo Tutoriale i download w Metinie to nie wylęgarnai spamu i flame... ;)

Racja :D

No ale patrz, tak z trzeciej strony:

http://lmgtfy.com/?q=Forum+o+sporcie

Opublikowano

Xaulin, co Ty gadasz? Były IO, które się wczoraj skończyły, niedługo ruszają ligi w piłce nożnej (Polska, Hiszpańska itd). Będzie o czym dyskutować.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

http://lmgtfy.com/?q=Forum+o+anime#

;)

Przecie ja jestem też przeciwny anime ;)

Xaulin, co Ty gadasz? Były IO, które się wczoraj skończyły, niedługo ruszają ligi w piłce nożnej (Polska, Hiszpańska itd). Będzie o czym dyskutować.

Kasia wróciła <3 Trzeba jakiegoś haxa przyciapać ;)

@Top To nie forum wielotematyczne, wcześniej podałem przykład for. Jak kokosz napisał, to nie forum dla każdego.

Opublikowano

Skończcie w kółko powtarzać jak mantrę "anime". Ten dział jest, nic wam do tego i go nie usuną, ale to nie powód, by zaśmiecać forum kolejnymi takimi działami nie mającymi nic wspólnego z tematyką forum.

Poza tym, jeśli chcecie ten dział, to może najpierw udowodnijcie, że potraficie pisać inne tematy niż w kółko "Messi vs Ronaldo" "Real vs Barca" "Jak przybrać na masie" "Co sądzisz o następnej walce Pudziana?"

Dobry argument nie może opierać się na tym co mogłoby być tylko na tym co jest, więc podnieście merytorykę takich tematów, a potem można pogadać o dziale...

742611478555387739101.jpeg

Admin Cienia
Opublikowano

Jeśli chcecie rozmawiać o klubach sportowych to macie od tego już fora, wątpie że w dziale SPAM (patrz Pogaduszki) będzie tworzony dział wyłącznie (= ograniczenie) pod sport.

Pamiętajcie myśli przewodniej MPC - multiplayer cheats

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Jeśli chcecie rozmawiać o klubach sportowych to macie od tego już fora, wątpie że w dziale SPAM (patrz Pogaduszki) będzie tworzony dział wyłącznie (= ograniczenie) pod sport.

Pamiętajcie myśli przewodniej MPC - multiplayer cheats

To wy*ebujemy anime? Chyba to masz na myśli. Popieram to co pisze Endymion, bo sport to nie tylko piłka nożna. To że nasi zawodnicy dwudziestego pierwszego wieku nie wygrali nic, to nie znaczy że nie można dodać tego działu. Mamy Justynę Kowalczyk, mamy wioślarzy, bokserów, siatkarzy i siatkarki i mnóstwo tego.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Hrabia, ale dlaczego nie "zaśmiecać" forum działem sportu, a anime już tak? Sam bym chętnie napisał temat o np. podsumowanie I Ligi Polskiej, ale obecnie nie mam gdzie bo pogaduszki raczej do tego nie służą. Czemu mamy nie mieć działu przez sezonowców, a czasem nawet nie tyle co sezonowców a tygodniowych znawców danej dyscypliny np. gdy walka jest Adamka, Pudzianowskiego itd.

ps. A nóż ktoś napisałby jakiś fajny artykuł o swoim lokalnym klubie(nie jakieś reale, barcelony czy inne zagraniczne wynalazki) i któryś z liderów MMT dostrzeże w nim potencjał recenzenta, co według mnie przydałoby się w MMT, bo jakaś świeżość by się w waszej grupie przydała.

Jak już ktoś wspomniał były by tematy do rozmów, w samej piłce nożnej np. rozpoczynają się ligi (Polska, Anglia itd), niedługo początek eliminacji do Mistrzostw Świata w Brazylii, w między czasie jakaś Liga Mistrzów, Liga Europy.

Oczywiście, że możesz pisać takie tematy w pogaduszkach. Jeśli trzymają się tematy "tygodniowców" (trafne określenie) to czemu twoje by nie miały być? ;) Właśnie o tym mówię, że dział - czemu nie! Ale niech najpierw zostanie pokazane, że ludzie się na tym znają i w ewentualnym dziale by się udzielali.

PS: Naprawdę, skończcie z tekstami "wyje*ujemy anime?". Na tej samej zasadzie można wywalić fanart, pogaduszki itp. a o ile mi wiadomo, to ta sugestia dotyczy dodania działu "sport", a nie usunięcia połowy "forum ogólnego" ;)

742611478555387739101.jpeg

Admin Cienia
Opublikowano

To wy*ebujemy anime? Chyba to masz na myśli. Popieram to co pisze Endymion, bo sport to nie tylko piłka nożna. To że nasi zawodnicy dwudziestego pierwszego wieku nie wygrali nic, to nie znaczy że nie można dodać tego działu. Mamy Justynę Kowalczyk, mamy wioślarzy, bokserów, siatkarzy i siatkarki i mnóstwo tego.

Po pierwsza, wskaż mi gdzie o tym napisałem? Może porozmawiamy o gotowaniu ziemniaków.

Po drugie kto mówi ze nie można? Po prostu jestem zdania że jest to pomysł LIPA

Po trzecie cała reszta też się nie daje popisu umiejętności

Nie wiem czy rozumiesz sens tego tematu, polega on na przedstawieniu własnej opinii na dany temat więc skończ te arogancko-hejterskie odzywki.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...