Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] Sport

Ray1902

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsza, wskaż mi gdzie o tym napisałem? Może porozmawiamy o gotowaniu ziemniaków.

Po drugie kto mówi ze nie można? Po prostu jestem zdania że jest to pomysł LIPA

Po trzecie cała reszta też się nie daje popisu umiejętności

Nie wiem czy rozumiesz sens tego tematu, polega on na przedstawieniu własnej opinii na dany temat więc skończ te arogancko-hejterskie odzywki.

Lubisz gotować? Zapraszam do gastronomika.

Każdy tutaj wyraża swoje zdanie, prawda? Więc może się KAŻDY wypowiedzieć. 'cała reszta też się nie daje popisu umiejętności', nie wiem do czego to kierowane, może inaczej myślimy albo któryś z nas jest głupi. (ja).

Arogancko-hejterskie odzywki? Taki język.

Nieregulaminowa sygnatura

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oczywiście, że możesz pisać takie tematy w pogaduszkach. Jeśli trzymają się tematy "tygodniowców" (trafne określenie) to czemu twoje by nie miały być? ;) Właśnie o tym mówię, że dział - czemu nie! Ale niech najpierw zostanie pokazane, że ludzie się na tym znają i w ewentualnym dziale by się udzielali.

PS: Naprawdę, skończcie z tekstami "wyje*ujemy anime?". Na tej samej zasadzie można wywalić fanart, pogaduszki itp. a o ile mi wiadomo, to ta sugestia dotyczy dodania działu "sport", a nie usunięcia połowy "forum ogólnego" ;)

Cytując słowa pewnego Pana "To nie jest forum dla każdego" więc jestem nawet za ;)

Lubisz gotować? Zapraszam do gastronomika.

No ale patrz, można też powiedzieć, lubisz anime? Zapraszam na forum o anime. Lubisz sport? Zapraszam do sportówki ;)

No więc rozumiesz :D

a gdzie było w sumie pokazane o anime, że się na tym znają? może i faktycznie było, ale szczerze nie śledzę tematów o anime bo cytując pewien obrazek "manga i anime to ciota i chuj"

Global chce, global ma ;)

D&G, racja idea forum jest taka, ale szczerze to jak dla mnie ta idea już podupada. Działy AC do którego nie ma cheatów są, w porównaniu do np. działu Gothica który posiada multiplayer (na części drugiej) oraz cheaty na serwery mp.

Gothic <3

No właśnie, czemu tak wspaniałej serii nie ma?

Weteran
Opublikowano

jak dla ciebie bajeczki z japoni są lepsze od sportu to się obawiam o twoje zdrowie, bo przy takim nastawieniu do sportu to obstawam 100+kg...

Gdzie ja napisałem w tym poście, że dla mnie jest ważniejsze anime od sportu? I jak tu rozmawiać z takimi ludźmi? Wszystko przekręcają jak im wygodniej...

Lubię sport, ale nie w takim samym sensie jak wy, ponieważ kiedyś go uprawiałem, a do uprawniania sportu nie jest potrzebne forum. Mam ważniejsze rzeczy do roboty, od rozmawiania na temat fryzury jakiegoś pedałka z Hiszpanii i nakręcania tego całego biznesu.

Opublikowano

Jeśli chcecie rozmawiać o klubach sportowych to macie od tego już fora, wątpie że w dziale SPAM (patrz Pogaduszki) będzie tworzony dział wyłącznie (= ograniczenie) pod sport.

Pamiętajcie myśli przewodniej MPC - multiplayer cheats

W takim razie musieliby usunąć: Komputery, Dowcipy, Zadania Domowe oraz Anime, ponieważ są ograniczone do tej samej rzeczy.

Admin Cienia
Opublikowano

W takim razie musieliby usunąć: Komputery, Dowcipy, Zadania Domowe oraz Anime, ponieważ są ograniczone do tej samej rzeczy.

A mówimy o tej propozycji czy o tym co jest, o tym co jest zostawmy w spokoju ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Nie,tematem naszego forum jest Multiplayer Cheats a nie Multiplayer Cheats or Sport or Anime.

Tematem naszego forum jest multiplayer cheats? Mhm, rozumiem, że według takiego myślenia na forum miałybyć same cheaty, zero pytań o gry, brak pogaduszek i dyskusji?

Ludzie, co wam odbiło? Rozumiem - jakby była kategoria albo dział, ale to tylko jedno małe subforum, ehh, nie wiecie nawet o czym piszecie a się wypowiadacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...