Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7 no-premium]ModCraft - EE2,BC3,IC2,LCtrees,RP2,MoC,CC,Forestry,addony

zombicraft

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Droga Administracjo Servera ZombiCraft/ModCraft Wylaczcie w koncu to Wl

1.Zablokujcie wybuchy Nuke ale Zostawicie TNT

2.Odblokujcie Wybuchy Creeperow

3.Dlaczego Fabryka EMC na kwiatki jest Zabroniona i karalna Perm Ban skoro aby zrobic ta cala maszynerie troche sie wydaje a mozna sie ucieszyc kiedy wracasz do domku a tam 64 diax :).

4.Odblokujcie Amulety Wody i Lawy Tylko zablokujcie ich dzialanie na mapie miasta.

5.Odblokujcie niekture ze zwierzakow z Mo'Creatures.

6.Powiekrzcie Ustawienia cubiodow w gore i w dol.

To wszystko dzieki za wysluchanie.

Kto mnie popiera niech da LIKE

Opublikowano

po 1 "majaa" naucz sie pisac po 2 jest tak zablokowane i tak zostanie po 3 fabryki emc juz nie bd bo na razie zostanei zredukowana liczba modow - jest takze kilka nowych po ktores swierza paczka jest zawsze w glownym temacie reklamy po enty serwer bd prawdopodobnie 24.08 wieczorem - mapa bedzie od nowa - spowodowane nieumiejetnoscia robienia fabryk

Opublikowano

pobierzp aczke dowiesz sie jakie mody ;) - gre urozmaicilem trochej ednym modem niestety znikly mody computercraft redpower ;/ ale to byla koneicznosc 0 mody te sa za malo stabilne lctrees tez zniknelo bo bugi byly

Opublikowano

Mam nadzieje ze rp bedzie inaczej czekam na ten serwer na darmo.Mam nadzieje ze serwer bedzie dzialal juz dzis :mellow:

Pzdr

Opublikowano

Serwer WLACZONY! Zycze milej gry - jesli wystepuja bledy bugi cz cos prosze pisac na forum ;)transfer slaby na 2 linku jutro postaram sie wrzucic na nasz nowy vps www jak go zrobimy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...