Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7 no-premium]ModCraft - EE2,BC3,IC2,LCtrees,RP2,MoC,CC,Forestry,addony

zombicraft

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer może być tylko ten sklep zbędny jest, za dużo można kupić. :x

Proponuje zostawić parter sklepu a górę usunąć :)

I trochę za często server jest OFF :(

Opublikowano

przypominam o tworzeniu tabliczke [pss] czyli jesli zakupimy dzialke to tobimy tabliczke i u gory piszemy [pss] a linijke nizej swoj nick (uwzgledniamy wielkosc liter)

Opublikowano

buahahah, ściągnąłem paczkę a tam: bc3 i logistic pipes, które nie są jeszcze smp. Nice try ;]

Niniejszym możecie sobie odpuścić ten server. Im chyba zależy na tym tylko abyście ściągali paczki przez addfly i nabijali im kabze xD

Opublikowano

Nie wolno z adf

1356269146-U673085.png

Coming: Nieregulaminowa sygna. Max 200px.

Napiszę tylko jedno niech admin ogarnie innych modów tego forum ;)

REFRESH :D

Opublikowano

czemu serwer off ?

c0a083870cbcff376202a67662460502.jpg

"Na wojnę nie idzie się po to, by zginąć za ojczyznę, tylko po to, aby jakiś inny sukinsyn zginął za własną"

Hals von Tasseninck, Wielki Książe Ostlandu

Opublikowano

buahahah, ściągnąłem paczkę a tam: bc3 i logistic pipes, które nie są jeszcze smp. Nice try ;]

Niniejszym możecie sobie odpuścić ten server. Im chyba zależy na tym tylko abyście ściągali paczki przez addfly i nabijali im kabze xD

Jesteś niepoinformowanym deklem ( Nie będę klnął). My znamy się na tym i umiemy czytać a tak btw. Lepiej "idź" do szkoły ucz się poprawnej polszczyzny. A i btw. Z Ad-Fly nie zarabia się zbyt dużo. Widać, że się nie znasz tylko robisz szpan w szkole "Ja gram w minecrafta" Skończ i lepiej idź się naucz czytać i pisać, a nie całe dnie przed kompem siedzisz.

Tyle odemnie

PS.I tak już na koniec Nice try ^_^

Pozdrawiam koniak337 :>

KsOC7.jpgPOMOGŁEM? KLIKNIJ LUBIĘ TO!
Opublikowano

Haha dla twojej swiadomosci sa te mody na serverze bo sam z nich korzystam inteligencie ;]

@ edit i odpuscic to ty sobie mozesz grania i zaczac sie uczenia

Opublikowano

A działa serwer wam ?? bo ja nie moge wbić

@edit

Już działa

"Na wojnę nie idzie się po to, by zginąć za ojczyznę, tylko po to, aby jakiś inny sukinsyn zginął za własną"

Opublikowano

Pograłem już troszkę i mogę stwierdzić że serwer jest SUUUUUPER :P

Opublikowano

serwer WL ma tylko gdy trwają prace techniczne. po 2 mody BC3 jak i Logisticpipes są na serwerze przerobione na SMP i będą nadal, bo o to chodzi u nas by mody były jak najlepsze i jak najnowsze!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...