Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7 no-premium]ModCraft - EE2,BC3,IC2,LCtrees,RP2,MoC,CC,Forestry,addony

zombicraft

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No ja niepolecam ze wzgledu na lagi cofki i tego typu rzeczy niewspominajac o czestym wylonczaniu servera na przerwy techniczne bo zamiast dopracowac mody albo poczekac na ulepszone i odbugowane pluginy to juz wrzucaja ... NIEPOLECAM Jolanta Czubowna

Opublikowano

co do cofek - to tylko i wylacznie wina graczy ktorzy robia maszyny ktore pluja itemami, ale i tak takie osoby sa od razubanowane ale czasem serwer padnie, to jest serwer mod a mody to nie jest stabilna gra i nigdy nie bedzie, przerwy techniczne trwaja 1 do 2 minut i sa tylko malymi przerwami bo niektroych rzeczy przy wlaczonym serwie nei da sie zrobic. Lagi pojawiaja sie czasem , ale male - spowodowane jest to stalym dorabianiem dzialek ktorych mamy juz ponad 350.

Opublikowano

Żadnych zachęcających skrinów ukazujących miasto, mody lub tym podobne. Bez skrinów nie wiem czy warto pobierać paczkę. Serwer prezentuje się nieciekawie ze wzgl. na niedbałość w wykonaniu prezentacji(głównie brak skanu paczki).

Żądam uszanowania moich poglądów politycznych, w tym mojego avataru. A do dzieci które spamują tekstami typu "rzygać się chce na widok twojego avatara", pouczcie się tępaki o tym systemie politycznym. Aktualny jaki popieracie, i jaki wpaja się wam że jest dobry, powoduje bezrobocie, emigracje, Vat 24% i tym podobne. Sam zamierzam wypie*dolić z tego kraju gdyż nie ma tu przyszłości z takimi poliykami. Zaznaczam tylko, że w komuniźmie każdy miałby pracę, bezpłatną opiekę zdrowotną i edukacyjną, a przyrost PKB na mieszkańcami byłby o wiele większy niż u innych krajów. Dla przykładu w 1970 przyrost PKB na mieszkańca ZSRR wynosił 5,4%, na mieszkańca ameryki 4% a na europę zachodnią 3,3%. Zastanówcie się nad tym. PROSZĘ O NIEUSUWANIE MOJEGO AVATARU.

Opublikowano

nie wiedzielismy ze serwer tak szybko sie rozwinie i ze maszyna ktora obecnie mamy bedzie za slaba ale niestety, na chwile obecna mamy naprawde male fundusze na nwoa maszyne wiec lagi beda czasem sie pojawiac, liczymy oczywiscie na dobro naszych graczy i ze jakos odwdziecza sie nam za serwer i daja jakis skromny datek, no bo na chwile obecna maszyna ma duze problemy;/

Żadnych zachęcających skrinów ukazujących miasto, mody lub tym podobne. Bez skrinów nie wiem czy warto pobierać paczkę. Serwer prezentuje się nieciekawie ze wzgl. na niedbałość w wykonaniu prezentacji(głównie brak skanu paczki).

cos z oczami? jest skan, screenow nei ma bo serwer ciagle jest w budowie taka ilosc dzialek, i calkowity brak czasu adminsitracji na wieksza reklame, bo ciagle cos robimy udoskonalamy, dbamy o gre, - mody kazdy zna kto chce grac na modach ;) nikt nei zmusza do wchodzenia

Opublikowano

serwer pada czesto - jest to zwiazane z za slaba maszyna na tyle cuboidow jak i z brakiem funduszy na lepsza maszyne... czekamy na czyjes dobre serce i ze ktos rzuci pare groszy, w zamian reklama lub usluga jakas na serwie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...