Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Azathia.com

`Vortex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesli avaneor wystartuje w czasie i sie uda im bez problemow , czyli przed waszym serwerem to stracicie troche graczy bo kazdy tylko patrzy jak najszybciej grac. Ja wam zycze powodzenia bo wole ten serwer.

Avaneor to niestety serwer Lourta (BloodyMT2, Tilian2)

Myslalem nad serwem ale jak mam zabijac kilkadizesiat jin-hee zeby zrobic slub to podziekuje poki co

Nie ma już questa na pierścionek.

Nie czekaj - zagraj już dzisiaj !

• Odpowiedzi 236
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zawsze tak jest ze robia start i zapowiadaja na pare dni a pozniej jak najdalej z kazdym serwem tak jest a na tym servie nie ma nic specjalnego

Opublikowano

A co się stało, że nagle zmieniliście decyzje, że nie ma questa na pierścionek ?

Teraz rozdacie gmów czy po starcie ? ;>

Dokładne przemyślenia i opinia publiczna.

GM'a każdy na start rzecz jasna + dostęp do bazy danych (:

Nie czekaj - zagraj już dzisiaj !

Opublikowano

a eq z navi ? :c

Nie mów niektórym o eq z navi bo sam spotkałem się z osobą która spytała się mnie jak włączyć serwer bo nie może zalogować się do navicatu.(Myślał że Navicat to baza danych:d) btw.Jest autopatcheR?

nanicz.png

Opublikowano

ahhah to scierwo jest 100000000000000000000000000000000x lepsze od tego u ciebie nikt nie zagra jak jutro wystartujesz ;p

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

Powiedz mi jakie 'hejty' ? Ja ujawniam prawde na temat serwera. Administracja moze ma te swoje 16 lat lub iles tam ale niedorosli psychicznie! Dziaciarnia jakich duzo.

83111223769573028259.png

Opublikowano

Powiem szczerze tak, widać że już nie opłaca się czekać na serwer, a dlaczego. Zmiana daty startu o 2 dni, coś musiało się stać. Nie jest to bez przyczyny. Administracja jak mówi Becouse, to dzieci no kurwa przepraszam bardzo, ale zachowywać się tak to jest karygodne bez kitu. To nawet ja dla jaj się tak nie zachowuje.

Polecam serwer xxx, ogarnięta administracja, startują przed czasem !

Polecam, Ende na Majku.

Opublikowano

up a ten serwer stoi na jakiej maszynie? h@h@

po2 chuj ze ten bd stal za 1000zl np wyjebane 500mb ram kurwa a lacze 1mb hahaheh ;d

Niech Ci żyłka nie pęknie ,prawda boli.

Opublikowano

Koń na start? Już się nie mogę doczekać, jeśli coś się nie spierdzieli to zagram na 100%

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...