Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Azathia.com

`Vortex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up Krzysiek ogarnij się z tym spamem! Pod każdą prezką spamisz, a to ''idę zapalić'', a to ''będę pił cały weekend'' Do chu... pana kogo to interesuje?

• Odpowiedzi 236
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

*sarcasm mode on

jak wam przeszkadza mój spam to go nie czytajcie, takie trudne kurwa a jednak takie proste -_-

*sarcasm mode off

Masz prawo mieć swoje zdanie a ja mam prawo mieć je w dupie !!!

89/100 PUNKTÓW OSTRZEŻEŃ Gorąco się robi :( Co potem ?

Opublikowano

Proszę Moderatora o zamknięcie tymczasowo zapowiedzi,ponieważ robi się niezbędny spam...

@Topic

Jaka jest szansa % na drop fms'a w v2 ?

805491408806070489277.png

Opublikowano

Chyba nie zrozumiałeś sarkazmu kolego...

Chyba nie zrozumiałeś o co mi chodzi mądry człowieku.

"To nie od ciebie zalezy jak ten pierscionek sie bedzie zdobywac , i co maja dac pierscionek do handlarki bo ci sie tak podoba ?"

Po chuj się udzielasz ? Nigdzie nie napisałem, że rozkazuje czy nakazuje mu dodać pierścionek do handlarki, tylko napisałem, że tak byłoby lepiej. O ile pamiętam od zawsze można było pisać swoje sugestie w zapowiedziach. Następnym razem zanim będziesz chciał napisać coś mądrego - przemyśl to.

Nie wiem czy ślub jest aż takim ułatwieniem, że specjalnie na pierścionek musi być misja z dupy.

CX7Rrj.png

Opublikowano

Rozróżniaj sugestię od ustanowienia - możecie coś sugerować a ja to mo

Chyba nie zrozumiałeś o co mi chodzi mądry człowieku.

"To nie od ciebie zalezy jak ten pierscionek sie bedzie zdobywac , i co maja dac pierscionek do handlarki bo ci sie tak podoba ?"

Po chuj się udzielasz ? Nigdzie nie napisałem, że rozkazuje czy nakazuje mu dodać pierścionek do handlarki, tylko napisałem, że tak byłoby lepiej. O ile pamiętam od zawsze można było pisać swoje sugestie w zapowiedziach. Następnym razem zanim będziesz chciał napisać coś mądrego - przemyśl to.

Nie wiem czy ślub jest aż takim ułatwieniem, że specjalnie na pierścionek musi być misja z dupy.

Słowem końcowym Wy jesteście od sugerowania a ja jestem od tworzenia. Jak na razie ja jestem adminem i ja mówię co będzie. Propos pierścionka zdania nie zmienię - misja na 30 poziom.

Nie czekaj - zagraj już dzisiaj !

Opublikowano

jaka nagroda za wbicie max lvl'a ????????

Opublikowano

jaka nagroda za wbicie max lvl'a ????????

Unikalna Zbroja i Broń.

Zmieńcie wygląd strony bo nie przyciąga, a po 2 wiele serwerów miało ten design. Mnie się już osobiście chce nim rzygać tak samo jak designem Tiliana :<

Daj pieniądze to zmienimy (:

Poza tym to serwer a nie strona ma przyciągać.

Opublikowano

Kurlz ale ty jesteś ,,Profesjonalistą" a ja jako zwykły gracz sądze że i prezka i strona są zacne, oczyfko zdarzają się lepsze ale ważne co na serwerze wole lepszy serwer gorszą strone niż na odwrót .

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Kurlz ale ty jesteś ,,Profesjonalistą" a ja jako zwykły gracz sądze że i prezka i strona są zacne, oczyfko zdarzają się lepsze ale ważne co na serwerze wole lepszy serwer gorszą strone niż na odwrót .

Trafiłeś w sedno, lecz bez " ".

Ja do strony nic nie mam, chyba nie potrafisz doczytać i zrozumieć tego co piszę.

Forum jest od wyrażania opinii na dany temat, także ja mam pełne prawo wyrazić swoją opinię na temat strony.

I dlatego mówię, że tą stronę miało może nawet ponad 5 serwerów,

Wchodzi sobie człowiek w temat, widzi ładną prezentacje.

Mówi sobie; Kurwa! fajna prezentacja, lubie jak jest coś zrobione na porządnie, skoro mają fajną prezentacje to zobaczę jak ze stroną.

I co?

Okazuje się że gotowiec, i strona była już na 5 serwerach.

Mnie to osobiście trochę zdziwiło. Jeśli ma być coś dopięty na ostatni guzik, to też musi być autorska strona, także rzeczy na serwerze. Wtedy wyróżnia się od innych.

Gdyby wszystko było takie same, świat by był nudny no nie? :}

pozdrawiam,

@Vortex nie mam czasu aktualnie na cele charytatywne, mam na głowie mnóstwo zamówień.

Koniec przemówienia.

Opublikowano

Trafiłeś w sedno, lecz bez " ".

Ja do strony nic nie mam, chyba nie potrafisz doczytać i zrozumieć tego co piszę.

Forum jest od wyrażania opinii na dany temat, także ja mam pełne prawo wyrazić swoją opinię na temat strony.

I dlatego mówię, że tą stronę miało może nawet ponad 5 serwerów,

Wchodzi sobie człowiek w temat, widzi ładną prezentacje.

Mówi sobie; Kurwa! fajna prezentacja, lubie jak jest coś zrobione na porządnie, skoro mają fajną prezentacje to zobaczę jak ze stroną.

I co?

Okazuje się że gotowiec, i strona była już na 5 serwerach.

Mnie to osobiście trochę zdziwiło. Jeśli ma być coś dopięty na ostatni guzik, to też musi być autorska strona, także rzeczy na serwerze. Wtedy wyróżnia się od innych.

Gdyby wszystko było takie same, świat by był nudny no nie? :}

pozdrawiam,

@Vortex nie mam czasu aktualnie na cele charytatywne, mam na głowie mnóstwo zamówień.

Koniec przemówienia.

Wolę zakupić lepszy serwer i zapłacić grafikowi niż kupić jakiegoś 24G z Kimsufi i autorską www.

Opublikowano

Dzieki ostanio jak czytałem było ze cos około 3 w sumie nawet lepiej bo bede mial wolne to sobie troche pogram.

słaby jestem w te miecze...

Opublikowano

Jeju Vortex daj bana temu rayanowi czy jak mu tak na forum.. Nie cierpię idiotów którzy nawet podania kopiują.. All co napisał było skopiowane!!!

Opublikowano

jak strona już od wczoraj nie działa -_-

Opublikowano

Tu się nie zgodzę, strona nie działa max od godziny.. PS: Vortex daj IP Ts na prezentacji, skoro masz tam adma to powinieneś napisać..

Opublikowano

Jesli avaneor wystartuje w czasie i sie uda im bez problemow , czyli przed waszym serwerem to stracicie troche graczy bo kazdy tylko patrzy jak najszybciej grac. Ja wam zycze powodzenia bo wole ten serwer.

wakow9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...