Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Azathia.com

`Vortex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 236
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzisiaj zostanie naprawiona strona i item-shop. Chcecie jakiś evencik na start ? (:

Nie czekaj - zagraj już dzisiaj !

Opublikowano

No nie ZUO, myślałem nad Ox, albo lekko expa podkręcić ^^

Nie czekaj - zagraj już dzisiaj !

Opublikowano

Napewno zagram szkoda ze dzisiaj nie startuje bo juz nie mam co robic a na serwer czekam tak dlugo ...

wakow9.png
Opublikowano

Ten serwer jest jak kokaina - uzależnił mnie, a jeszcze nie wystartował. Jeżeli start będzie płynny i nie będzie żadnych (wielkich) komplikacji z czystym sumieniem mogę napisać, że to jest strzał w 10. Tego ludzie potrzebują, takich serwerów. Dlatego też na pewno wbije.

Opublikowano

tyle osób się jara serwerem chociaż nie wystartował ^^, a potem będą ataki serwer będzie miał jakieś problemy (jeżeli wystartuje) i wszyscy to tak się jarają, będą płakać, że kolejny nie wypał itp ^^ to uwielbiam najbardziej ;]

teoden.png

Opublikowano

no to ja dziekuje i nie zagram z powodu zwoju powrotu statusu i na dodatek jeszcze w is jest pozdrawiam... 127lvl z wp na bm sobie zmieni i CHUJ

Opublikowano

Dla wszystkich ;F

Po pierwsze to nie jest hard ludzie nie umiecie dokładnie czytać?!

Po drugie co was obchodzi ile lat mają administratorzy? Ja widziałem serwer z samymi ogarniętymi 12-14 latkami, który stał dłużej niż te z nie ogarniętą administracją co ma po 20 lat

tenor.gif

Opublikowano

Gotowce niesmialego...

Powodzonka, miałbym więcej czasu to bym zagrał.

edit. Strona główna także darmówka, zaje.. od Deco.

Opublikowano

Gotowce niesmialego...

Powodzonka, miałbym więcej czasu to bym zagrał.

edit. Strona główna także darmówka, zaje.. od Deco.

Specjalista od serwerów... nie odzywaj bo sam nie umiesz serwera postawić, Postał 1 dzień i go zamknąłeś bo nie ogar... I co z tego, że stronka darmowa na stronie nie bd grał tylko na serwerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...