Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

z

ZbieramPlusiki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Piszę questy na zamówienie.

Dungeony zwykłe misje i inne!

oraz inne questy.

Posiadam także gotowe questy...

Ew. Dołączę do teamu serwera jako quester w zamian za % z IS.

Jednak musi to byś serwer który już ruszył.

2) Rozreklamuję serwer metina drogą komunikatora Gadu-Gadu.

Posiadam około 800 kontaktów graczy spragnionych dobrego serwera.

Liczba graczy z dnia na dzień intensywnie rośnie!

3)Szukam sponsora pod istniejący serwer!

Potrzebna kwota to około 600zł.

Więcej na PW lub GG. (Wolałbym GG)

GG:10636412

Zapraszam serdecznie na moją  nową stronę: https://przeglad-internetu.pl. Znajdziesz tam sporo śmiesznych treści z internetu w celu zapewnienia Ci najlepszego contentu i zaoszczędzeniu czasu! 🙂

Opublikowano

Witam

Poszukuje:

SPONSORA

|

|

V

Mam cały team oprócz dobrego grafika, którego nadal szukam. Pliki mamy skończone w 60%. Jesteśmy profesjonalnym teamem szukającym uczciwego i najlepiej pełnoletniego sponsora. Sponsor musi wykupić na teraz nie drogą maszynę do dokończenia edycji plików, a później jakąś lepszą na betę i start. Hosting i domenę również musi wykupić. Serwer na dłuższą metę. Resztę Informacji na GG.

Kontakt: GG:21300995

AKTUALNE

Opublikowano

Witam serdecznie.

Poszukujemy na serwer dedykowany webmastera, oraz grafika.

Posiadamy już sponsora, technika i questera.

Nie poszukujemy osób, które nic nie potrafią.

Wymagamy:

+16 lat

-Kultura osobista

-Znajomość języka polskiego i ortografii

-Mikrofon

Oferujemy:

-% z is

-GM

-Dobrą i zgraną ekipę.

Chętni proszę zgłaszać się na gg 294762

20268454090054435194.png
Opublikowano

Siemka mam na imię Damian i 5 letnie doświadczenie w grze mt2 mam 16lat znam sie na byciu gm . Jako gm mam 1 roczne doswiadczenie 10msc na xenox i 3.5 msc na 0rientalu. Chcętni bym zostal gm : gg 107127 :skype DamjanEkK mysle,ze bd nam sie dobrze pracowalo. Do zobaczenia

Ps. Poszukuje sponsora do dedyka 4-fun GóraNazguli

794_sygna.jpg
Opublikowano

Witam

Poszukuje:

SPONSORA

|

|

V

Mam cały team oprócz dobrego grafika, którego nadal szukam. Pliki mamy skończone w 60%. Jesteśmy profesjonalnym teamem szukającym uczciwego i najlepiej pełnoletniego sponsora. Sponsor musi wykupić na teraz nie drogą maszynę do dokończenia edycji plików, a później jakąś lepszą na betę i start. Hosting i domenę również musi wykupić. Serwer na dłuższą metę. Resztę Informacji na GG.

Kontakt: GG:21300995

AKTUALNE

Opublikowano

Siemka

Zostane technikiem,mam zamiar zrobic pliki od czysta,bedzie to cos typu hard ale zupelnie cos nowego.

Szukam sponsora na jakiegos taniego vpsa.Wiecej info na gg.

Kontakt

GG 45688087

86609055853348996726.png

Opublikowano

O Mnie

- Witam mam na imie Wojtek mam 17lat mieszkam w Olsztynie chodze do klasy sportowej o profilu Siatkarskim lubie grac w pilke nozna i spotykac sie z znajomymi. Jestem osoba mila chetnie pomagam gracza jestem tolerancyjny i otwarty na rózne propozycje ,stanowczy,ogarniety,uprzejmy dla graczy,mam podzielna uwage,szanuje zdanie innych.

Doswiadczenie W Grze

- A wiec w metina gram 6lat pierwsze 3lata to byl metin Polski od 3lat gram na prywatnych serwerach na polskim metinie gralem na serwerach Astral (72lvl) Feniks (64lvl) i Almachan (62lvl).

Doswiadczenie Jako GM

- Bylem GM na SharedMT2 (Hamachi) znam wiekszosc podstawowych komend. robilem tez swój serwer hamachi kilka razy sa prezentacje na yt SharedMT2 i jakies jeszcze tylko juz nie pamietam

Co moge Zaoferowac

- zaoferowac moge pomoc w plikach znam sie troche na robieniu clienta i moge organizowac eventy calkiem fajnie mi to wychodzi. Ogarniam Navigata mysle ze dam sobie rade.

Ile czasu moge poswiecic

- To zalezy dlugo jestem w szkole do 15 czyli od 16 do 20moge poswiecic w tygodniu w sobote i niedziele caly dzien (lecz nie zawsze). Bede zawsze kiedy mnie potrzeba.

Cos od siebie

- Mam troche doswiadczenia w tym i mysle ze bym sie nadal na stanowisko mistrza gry mysle ,ze kazdemu nalezy sie szansa.Wiekszosc ludzi mysli ze jak dostanie GM to bedzie sobie givalo itemki ja tak nie robie wiekosc równiez ludzi nie ma pojecia o serwerach i maja po 14lat a pisza ze 17/18.

Kontakt

- GG 39962905 oraz forum

Opublikowano

Zostane technikiem / poszukuję sponsora

Siema, planuję stworzyć serwer Hard/Medium.

Najlepszą opcją dla mnie było by dołączenie do jakiegoś teamu na posadę technika, lub jeśli masz jakiegoś wykupionego dedyka mógłbym sam stworzyć team, zebrać ludzi i zrobić serwer.

Mam sporą wiedze na temat serwerowej bazy danych, edycja systemów ulepszeń, dropu, respu metków czy mobów, tworzenie nowych ulepszaczy i wiele innych.

Mój wiek to 17 lat, jeśli jesteś zainteresowany napisz na PW.

@ Tak wyobrażam sobie wygląd ostatecznego eq (moj serw hamachi)

http://imageshack.us/scaled/landing/72/1221165205.jpg

Opublikowano

Oferuje Forum pod Serwer hamachi na hostingu iq24.pl

Forum wykonuje w około 30min.

Kontakt:

GG:802822

Counter-Strike | Metin2 PL | Metin2 Priv | Shakes and Fidget

Brak Sygnaturki :C

Opublikowano

Szukam technika na serwer . Posiadamy Hostera tylko trzeba pomocy przy plikach i klijęcie

OFERUJE POSADE GM

Chętni Pw GG: 20040198

Opublikowano

Witam w związku że będę chciał zrobić nowy profesjonalny serwer metin2 zatem szukam profesjonalnego technika który będzie traktował robienie serwera jako powierzoną prace.

Co oczekuję:

- pracowanie nad serwerem dziennie min 8 godz.

- bardzo dobrej znajomości plików serwerowych

- sumienności, odpowiedzialności, oraz uczciwości

- traktowanie z poważaniem swojego szefa (tj. wszystkie ustawienia, decyzje związane z serwerem mają być zatwierdzone przeze mnie)

Co oferuję:

- stałe wynagrodzenie które trafi na jego konto określonego dnia miesiąca

- licencję IPB forum najnowszą wersję

- w zależności od uzgodnień na wstępie jestem w stanie poświęcić ok 5 tys. zł na profesjonalną stronę, reklamy, itp. związane ze zrobieniem profesjonalnego serwera. Jeżeli będzie więcej pieniążków potrzebne nie ma sprawy ale będę musiał wiedzieć na co i gdzie będzie ta kasa potrzebna... i czy będzie się opłacało więcej kaski założyć.

Reasumując szukam technika który weznie na siebie odpowiedzialnośc zrobienia profesjonalnego serwera, dobranie ekipy GM i innych osób do administracji (gdyż ja nie posiadam az tyle czasu).

Odpowiedzi prosze pisac na GG 7181767 ewentualnie na adres [email protected]

Opublikowano

Witam Szukam Ludzi Do Pomocy W Pracach Przy Serwerze !!! Serwer Hamachi . Serwer mam już postawiony . Szukam kogoś ogarniętego w questach , kogoś kto potrafi edytowac handlarzy . Szukam także webmastera grafika hostera i innych którzy mają pojęcie o stawianiu serwa . Jak bedzie przynajmniej 3-4 osoby w team'ie można zrobic dedyka . prosze o pilny kontakt na pw

76989123606991442937.png

Opublikowano

Hostne Server Hamachi

Oferuje:

W pełni zabezpieczony server przed atakami DOS ! ! !

Hostowanie w godzinach 15 - 24 ew 6 - 24 ( w weekendy 24 / h )

Sprzęt:

Procek: 4x 3.2 Ghz

Ram: 8 GB

Net: 10 Mb

GyGy - -> 37757200

3053080006.png

Opublikowano

Poszukuję technika na serwer dedykowany..

Na stanowisko technika.

Czego oczekuje ?

- Pełnej gotowości

- Współpracy

- Ogarnięcia

- Kultury

- Doświadczenia, wysokiego ( Proszę nie pisać jak jesteś początkującym )

- Gadu-Gadu

Co oferuje ?

- Stałą posadę GameMaster

- Kultury

- Miłej atmosfery w teamie

- Współpracy

- Ogarnięcie

- Coś z item-shopu ( Zależy ile czasu poświęcisz na projekt serwera i go wykonasz )

Jesteś zainteresowany / interesowana ? napisz na PW

Pozdrawiam Sheila i życzę miłych świąt !

Opublikowano

Witam,

Szukam Technika :

- który stworzy pliki serwerowe od podstaw ( mój stary znajomy sprawdzi je. Zastanawia Cię czemu sam mi tego nie zrobi ? A więc urodziło mu się dziecko więc na komputer tylko wchodzi na godzinkę maksimum ), więcej info na PW.

- któremu można zaufać,

- który zrobi to co trzeba,

Oferuję :

- 90% zysku z IS,

- Posadę HA na serwerze,

Na serwer mogę przeznaczyć 5 tyś. na początek.

Kontakt: PW, następnie podam Skype

51658ffda46f2.jpg

Hacker -,^'

Opublikowano

Poszukuję wszelkich potrzebnych plików, programów do postawienia serwa (beż opłat) (może być z kimś na spółkę) GG 2527661 ( pisać nawet jak i niedostępny bo na niewidoku)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wykonuje grafikę na prywatne serwery Metin2.

BFh3D.jpg

"Konkurs Mikołajkowy Metin2" Moja praca zajęła 2 miejsce w Konkursie.

Em1C8.png

Nazywam się Krystian, mam 19 lat (10/10/1993) i mieszkam od paru lat w Barcelonie. Moją karierę jako grafik zaczynałem na znanym już forum FaceMetin gdzie pełniłem funkcje moderatora działu graficznego. Do dzisiejszego dnia wykonuje mniejsze jak i większe zlecenia dla znanego wszystkim serwera Balmora.pl, pisze tutaj np. o tłach na Facebooka lub tez innych projektów graficznych takich jak tła logowania lub też wyboru postaci itd.

Również współpracuje lub też współpracowałem z innymi prywatnymi serwerami gry Metin2. Liste pracodawców napisze na samym dole mojej prezentacji i będę ja odświeżał co jakiś czas. Ogólnie jestem zadowolony z tego co robię i codziennie się szkole, używam naturalnej mocy wyobraźni dzięki której tworze ładne prace które później jeszcze lepiej się prezentują. Codziennie odwiedzam, oglądam lub tez czytam rożnego rodzaju Tutoriale, staram się być na bieżąco ze światem graficznym.

"Wiedz, ze wiedza bierze się z doświadczenia"

Moje doświadczenie graficzne oceniam na bardzo dobre. Współpracowałem z bardzo znanymi serwerami, jak i firmami. Ostatnio postanowiłem spróbować swoich sil w grafice 3D ale jak na razie jestem w tym temacie zielony "Nie oczekuj lepszych rezultatów, jeśli wciąż robisz to samo". Dokładnie tak, trzeba się rozwijać i wspinać po swojej życiowej drabinie.

nOgnO.png

xqMzb.jpg

7iFOm.png

ha2fU.jpg

JbCyx.jpg

8Iawz.jpg

9GFua.jpg

Ieoxc.png

ZRwKn.png

gXysa.jpg

307908_240719419389587_196579063_n.jpg

Gmy4g.jpg

VVlDl.png

X0Et6.jpg

EPwgy.jpg

Uq6Yi.jpg

f1dbA.jpg

LXqSq.jpg

7k6Y9.png

BFh3D.jpg

O mnie...

Dostęp do laptopa mam przez cały czas. Dodatkowo codziennie sprawdzam swoja pocztę (e-mail), wiec kontakt ze mną w sytuacji kryzysowej nie będzie zadnym problemem.

Osobą odpowiedzialna jestem bez wątpienia właściwie nie zdarza mi się nie wypełnić powierzonych mi obowiązków Jestem wytrwały w tym co robię i podążam za swoja ciekawością wiec współpraca ze mną jest na najwyższym poziomie.

Tak jak napisałem wcześniej, lista serwerów z którymi współpracowałem: Balmora, Avista, Anrela, Teoden, Eleris

Kontakt

U40vt.png 40549387

Zgodnie z ustawa z 4 lutego 1994 o prawie autorskim i prawach pokrewnych (D.U. 1994/24/83) za naruszenie

praw wlasnosci poprzez kopiowanie, powielanie i rozpowszechnianie przedstawionych wyzej tresci bez zgody autora

grozi grzywna oraz kara pozbawienia wolnosci od 6 m-cy do lat 5 (art. 115.1).

Opublikowano

Zostanę GM na Dedyku !

Jestem Patryk mam 15 lat i szukam posady do jakimś Dedyku.

Dlaczego akurat Dedyk ? ponieważ hamachi to badziewie upada po 2-3 tyg

a ja chcę zostać gdzieś na dłużej...

coś więcej

Od 4 lat gram w metina moją przygodę z nim rozpocząłem z nudów nudziło mi się więc w niego pogrywałem

nabiłem 83 lvl ( na pl onyks) a potem sprzedałem konto jakiemuś kolesiowi który usunął z niego postacie ...

Od 2,5 roku gram na privach zawsze staram się na nich dobić do maks lvl

ok 1 rok remu zainteresowałem się tworzeniem serwerów stworzyłem chyba z 10 serwerów hamachi które poupadały po kilku tyg

bo jak napisałem wyżej hamachi to szmelc na który gracze nie wbijają.

Co potrafię ? :

proste prace edycyjne w navicat

organizacja eventów

reklama serwera

stworzenie gameplay serwera

ogarnianie graczy

prowadzenie bazy zgłoszeń serwera

Obsługa forum

Kontakt Pw tam podam GG !

47852931806752427550.png

Opublikowano

Witam serdecznie.

Poszukujemy na serwer dedykowany webmastera.

Nie poszukuje osoby, która nic nie potrafi.

Wymagamy:

+16 lat

-Kultura osobista

-Znajomość języka polskiego i ortografii

-Mikrofon

Oferujemy:

-% z is

-GM

-Dobrą i zgraną ekipę.

Chętni proszę zgłaszać się na gg 294762

Opublikowano

Szukam reklamamaster

Oczekuje :

Profesjonalnosci

Znajomosci na tym co się robi

Min 500 subow na yt

Oferujr

Gm i cos jeszcze doladowania itd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...