Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

z

ZbieramPlusiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam

-webmastera

-Grafika

Do zrobienia Kilka stron Począwszy od strony

Serwerowni

Radia internetowego

Strony pod serwery gier

praca na zlecenie

Kontakt gg 44096550

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

WITAM.

Poszukuję osoby która dobrze zna się na kręceniu zapowiedzi, ogólnie filmików. Chciałabym zrobić zapowiedź serwera (video) ale nie wiem jak. Szukam osoby na prawdę dobrej w tym. Wynagrodzę.

Kontakt -> Forum.

sygnatura.jpg
Opublikowano

Ekipa serwera xxxxx poszukuje paru osób,a dokładniej

Client Mastera - Osoba powinna się znać na cliencie. Edycja, tworzenie.

Osoba od zabezpieczeń, iż u nas na razie z tym jest kiepsko.

Zapraszam all zgłoszenia na gg 1872888. !

Technik aka Quester Helper.

Opublikowano

Wykonuje grafikę na prywatne serwery Metin2.

BFh3D.jpg

"Konkurs Mikołajkowy Metin2" Moja praca zajęła 2 miejsce w Konkursie.

Em1C8.png

Nazywam się Krystian, mam 19 lat (10/10/1993) i mieszkam od paru lat w Barcelonie. Moją karierę jako grafik zaczynałem na znanym już forum FaceMetin gdzie pełniłem funkcje moderatora działu graficznego. Do dzisiejszego dnia wykonuje mniejsze jak i większe zlecenia dla znanego wszystkim serwera Balmora.pl, pisze tutaj np. o tłach na Facebooka lub tez innych projektów graficznych takich jak tła logowania lub też wyboru postaci itd.

Również współpracuje lub też współpracowałem z innymi prywatnymi serwerami gry Metin2. Liste pracodawców napisze na samym dole mojej prezentacji i będę ja odświeżał co jakiś czas. Ogólnie jestem zadowolony z tego co robię i codziennie się szkole, używam naturalnej mocy wyobraźni dzięki której tworze ładne prace które później jeszcze lepiej się prezentują. Codziennie odwiedzam, oglądam lub tez czytam rożnego rodzaju Tutoriale, staram się być na bieżąco ze światem graficznym.

"Wiedz, ze wiedza bierze się z doświadczenia"

Moje doświadczenie graficzne oceniam na bardzo dobre. Współpracowałem z bardzo znanymi serwerami, jak i firmami. Ostatnio postanowiłem spróbować swoich sil w grafice 3D ale jak na razie jestem w tym temacie zielony "Nie oczekuj lepszych rezultatów, jeśli wciąż robisz to samo". Dokładnie tak, trzeba się rozwijać i wspinać po swojej życiowej drabinie.

nOgnO.png

xqMzb.jpg

7iFOm.png

ha2fU.jpg

JbCyx.jpg

8Iawz.jpg

9GFua.jpg

Ieoxc.png

ZRwKn.png

gXysa.jpg

307908_240719419389587_196579063_n.jpg

Gmy4g.jpg

VVlDl.png

X0Et6.jpg

EPwgy.jpg

Uq6Yi.jpg

f1dbA.jpg

LXqSq.jpg

7k6Y9.png

BFh3D.jpg

O mnie...

Dostęp do laptopa mam przez cały czas. Dodatkowo codziennie sprawdzam swoja pocztę (e-mail), wiec kontakt ze mną w sytuacji kryzysowej nie będzie zadnym problemem.

Osobą odpowiedzialna jestem bez wątpienia właściwie nie zdarza mi się nie wypełnić powierzonych mi obowiązków Jestem wytrwały w tym co robię i podążam za swoja ciekawością wiec współpraca ze mną jest na najwyższym poziomie.

Tak jak napisałem wcześniej, lista serwerów z którymi współpracowałem: Balmora, Avista, Anrela, Teoden, Eleris

Kontakt

U40vt.png 40549387

Zgodnie z ustawa z 4 lutego 1994 o prawie autorskim i prawach pokrewnych (D.U. 1994/24/83) za naruszenie

praw wlasnosci poprzez kopiowanie, powielanie i rozpowszechnianie przedstawionych wyzej tresci bez zgody autora

grozi grzywna oraz kara pozbawienia wolnosci od 6 m-cy do lat 5 (art. 115.1).

Opublikowano

• Szukam Hostera
  • Wymagam
  • Kultury bycia
  • Uczciwego Sponsora
  • Oferuję
  • 50% z is
  • Gotową strone
  • Dobre pliki
  • Zajebistej zabawy
  • GM
  • Itd

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

Hostne Server Hamachi

Oferuje:

DZIAŁAJĄCE zabezpieczenie przed atakami DOS

Hostowanie w godzinach 15 - 24 ew 6 - 24 ( w weekendy 24 / h )

Sprzęt:

Procek: 4x 3.2 Ghz

Ram: 8 GB

Net: 10 Mb

GyGy - -> 37757200

3053080006.png

Opublikowano

Wykonuje grafikę na prywatne serwery Metin2.

BFh3D.jpg

"Konkurs Mikołajkowy Metin2" Moja praca zajęła 2 miejsce w Konkursie.

Em1C8.png

Nazywam się Krystian, mam 19 lat (10/10/1993) i mieszkam od paru lat w Barcelonie. Moją karierę jako grafik zaczynałem na znanym już forum FaceMetin gdzie pełniłem funkcje moderatora działu graficznego. Do dzisiejszego dnia wykonuje mniejsze jak i większe zlecenia dla znanego wszystkim serwera Balmora.pl, pisze tutaj np. o tłach na Facebooka lub tez innych projektów graficznych takich jak tła logowania lub też wyboru postaci itd.

Również współpracuje lub też współpracowałem z innymi prywatnymi serwerami gry Metin2. Liste pracodawców napisze na samym dole mojej prezentacji i będę ja odświeżał co jakiś czas. Ogólnie jestem zadowolony z tego co robię i codziennie się szkole, używam naturalnej mocy wyobraźni dzięki której tworze ładne prace które później jeszcze lepiej się prezentują. Codziennie odwiedzam, oglądam lub tez czytam rożnego rodzaju Tutoriale, staram się być na bieżąco ze światem graficznym.

"Wiedz, ze wiedza bierze się z doświadczenia"

Moje doświadczenie graficzne oceniam na bardzo dobre. Współpracowałem z bardzo znanymi serwerami, jak i firmami. Ostatnio postanowiłem spróbować swoich sil w grafice 3D ale jak na razie jestem w tym temacie zielony "Nie oczekuj lepszych rezultatów, jeśli wciąż robisz to samo". Dokładnie tak, trzeba się rozwijać i wspinać po swojej życiowej drabinie.

nOgnO.png

xqMzb.jpg

7iFOm.png

ha2fU.jpg

JbCyx.jpg

8Iawz.jpg

9GFua.jpg

Ieoxc.png

ZRwKn.png

gXysa.jpg

307908_240719419389587_196579063_n.jpg

Gmy4g.jpg

VVlDl.png

X0Et6.jpg

EPwgy.jpg

Uq6Yi.jpg

f1dbA.jpg

LXqSq.jpg

7k6Y9.png

BFh3D.jpg

O mnie...

Dostęp do laptopa mam przez cały czas. Dodatkowo codziennie sprawdzam swoja pocztę (e-mail), wiec kontakt ze mną w sytuacji kryzysowej nie będzie zadnym problemem.

Osobą odpowiedzialna jestem bez wątpienia właściwie nie zdarza mi się nie wypełnić powierzonych mi obowiązków Jestem wytrwały w tym co robię i podążam za swoja ciekawością wiec współpraca ze mną jest na najwyższym poziomie.

Tak jak napisałem wcześniej, lista serwerów z którymi współpracowałem: Balmora, Avista, Anrela, Teoden, Eleris

Kontakt

U40vt.png 40549387

Zgodnie z ustawa z 4 lutego 1994 o prawie autorskim i prawach pokrewnych (D.U. 1994/24/83) za naruszenie

praw wlasnosci poprzez kopiowanie, powielanie i rozpowszechnianie przedstawionych wyzej tresci bez zgody autora

grozi grzywna oraz kara pozbawienia wolnosci od 6 m-cy do lat 5 (art. 115.1).

Opublikowano

Witam Szukam Ludzi Do Pomocy W Pracach Przy Serwerze !!! Serwer Hamachi . Serwer mam już postawiony . Szukam kogoś ogarniętego w questach , kogoś kto potrafi edytowac handlarzy . Szukam także webmastera i wszelkich innych ludzi którzy pomogą w pracach przy serwerze . Jak bedzie przynajmniej 3-4 osoby w team'ie można zrobic dedyka . prosze o pilny kontakt na pw

76989123606991442937.png

Opublikowano

POSZUKUJE TECHNIKA !

Na SERWER Dedykowany

*Który wgra pliki na serwer !

*który postawi serwer według pokazanego mu projektu !

OFERUJEMY :

*Prace z miłą ekipą !

* posiadamy sponsora

*posiadamy rewelacyjną i potężną maszynę !

* oferujemy miła prace z zespołem

* Oferujemy 60% zysku z Item Shopu !!!

GG do szefa projektu :

44300846

bez gif, decyzja administracji.

Opublikowano

Szukam Hosera na serwera NO-HAMACHI

• Wymagam
  • Kultury bycia
  • Uczciwości
  • Dobrego sprzętu
  • Oferuję
  • Gotową strone
  • Dobre pliki
  • GM

MysticWorld pomału,pomału....

Opublikowano

Witam poszukuje hosta na serwer no Hamchi serwer nie musi być 24/7 ale muszą być dobre parametry

oferuje :

pliki

clienta

forum

strone

zapowiedzi

itp

pliki są jedne z lepszych easy

kontakt

gg : 45542344

Opublikowano

Witam poszukuje hosta na serwer no Hamchi serwer nie musi być 24/7 ale muszą być dobre parametry

oferuje :

pliki

clienta

forum

strone

zapowiedzi

itp

kontakt

Opublikowano

Witam poszukuje jakiejś posady GM na serwerze bez HAMACHI

DLACZEGO JA ?

-Jestem miłą osobą

-Nie pisze błędów ortograficznych

-Chętnie pracuje w grupie

-Pomagam nowym na serwerze

Moja nazwa na skype: patrykos2200

PS.Jestem dobry z informatyki i nie będę już podawał szczegółów ;D.

Opublikowano

Do rzeczy szukam osoby, która mi pomorze postawić clienta (zrobi przez team viever). Serwer hamachi, nic o nim zbytnio nie wiem znajomy mi robił, odpalam przez Kamer mod 2011SF.

Wymagania: aby inni i ja mogli graći abym widział wszystkei nowe zbr i bronie ;p

Pliki: by_taki_niesmialy

gg:40075582

Wynagrodzenie: droba wpłata (doładowanie) GA na serwerze

Reggae '' Życie leży w muzyce, odnajdź je w Reggae'' ~JA (̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅ a̲̅ ̅_̅_̅((()ڪ

9368_gold.png

Opublikowano

oferuje :

pliki

clienta

forum

strone

zapowiedzi

itp

kontakt

Opublikowano

Poszukiwany Technik do pomocy przy serwie dedykowanym

Wykupiony dedyk do polowy stycznia (1 500 zl)

W razie innych informacji PW , gg 32940213 , skype adriannex1 .

Sygnatura_nehrphp.png

Opublikowano

Witam serdecznie.

Poszukujemy na serwer dedykowany webmastera, oraz grafika.

Posiadamy już sponsora, technika i questera.

Nie poszukujemy osób, które nic nie potrafią.

Wymagamy:

+16 lat

-Kultura osobista

-Znajomość języka polskiego i ortografii

-Mikrofon

Oferujemy:

-% z is

-GM

-Dobrą i zgraną ekipę.

Chętni proszę zgłaszać się na gg 294762

NIEAKTUALNE

Opublikowano

Szukam pomocy przy wgrywaniu na serwer (pliki terenzo) nowego eq, systemu ulepszen, robienie handlarzy itp. Oferuję GM i miłą atmosferę pracy. gg 10631282

Opublikowano

Witam

Poszukuje:

SPONSORA

|

|

V

Mam cały team oprócz dobrego grafika, którego nadal szukam. Pliki mamy skończone w 60%. Jesteśmy profesjonalnym teamem szukającym uczciwego i najlepiej pełnoletniego sponsora. Sponsor musi wykupić na teraz nie drogą maszynę do dokończenia edycji plików, a później jakąś lepszą na betę i start. Hosting i domenę również musi wykupić. Resztę Informacji na GG.

Kontakt: GG:21300995

AKTUALNE

Opublikowano

Zostane technikiem na dedyku gg :42560704 pisac po info cegielka napisz

Opublikowano

Hostne Server Hamachi

Oferuje:

W pełni zabezpieczony server przed atakami DOS ! ! !

Hostowanie w godzinach 15 - 24 ew 6 - 24 ( w weekendy 24 / h )

Sprzęt:

Procek: 4x 3.2 Ghz

Ram: 8 GB

Net: 10 Mb

GyGy - -> 37757200

3053080006.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...