Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

z

ZbieramPlusiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Szukam pracy jako grafik na prywatnym serwerze dedykowanym.

Posiadam duże doświadczenie.

Pracuję na programach :

-Gimp

-Photoshop

-Photoscape

Wykonuję napisy,sygnatury,avatary oraz robię prezkę serwera.

Oczekuję :

-Posady na serwerze

-Posady na forum

-Brak dzieci w team'ie

-Dobry kontakt

Oferuję :

-Dobrze wykonywaną prace

-Kilka godzin dziennie pracy

-Dobry kontakt

Czekam na propozycje na PW (pisać też gdy jestem off)

1359796545-U215643.png
  • Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, chciałbym zaprezentować projekt prywatnego serwera pod metin2.

logo.png

Quard.pl to wspaniały projekt serwera mt2.

Serwer miał wystartować w listopadzie bieżącego roku, z ważnych powodów musieliśmy zmienić datę startu.

Planowany start odbędzie się:

4.01.2013

Nad projektem pracowaliśmy ponad trzy miesiące, w tygodniu po 1-2h dziennie, a w weekendy 5-8h.

Na cały projekt wydaliśmy w sumie około 1000 zł.

W tej chwili pracujemy na serwerze vps!

W team'ie znajduje się:

- Technik (Zrobił pliki, umie profesjonalnie zabezpieczyć serwer(firewall)

- Profesjonalny grafik z długim stażem (tworzy tła, nowe mapy, nowe itemy, layout pod stronę, itp.)

- WebMaster (Cała strona quard.pl to jego zasługa, w 100% zrobiona i gotowa, posiada również licencje na ip board)

- ClientMaster (Zrobił Client'a i AutoPatcher'a)

- Quester (Napisał ponad 25 questów od zera)

Kogo szukamy?

Szukamy sponsora, który zainwestuje w serwer dedykowany + dodatkowe opłaty.

W sumie około 500-700zł.

Co oferujemy?

Oferujemy % z Is, około 30%.

Ile planujemy mieć graczy?

Około 800-1000 graczy online.

Planujemy kupić reklamę na 3 dużych forach o metine.

(Wszystko już jest umówione)

KONTAKT

GG: 756765

Mogę dostać kilka % , ale tak czy tak powiem jedno . U niego nie opłaca się pracować . Kiedyś byliśmy razem w team , prowadziliśmy serwer dedykowany , a on był sponsorem . Po zarobionych pieniądzach nie wypłacił mi ich , a jego obiecanki cacanki przemieniły się w nieodpisywaniu na gg i mnie ignorowania

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

InvertiseMT2 Rekrutuje.

szukamy:

-Technika 1x

- Grafika 1x

-Questera 1x

Co oferujemy ??Miłą atmosferę .Wynagrodzenie za ukończoną pomoc np % z is wiele innych rzeczy !

Czego wymagamy ?, Sumienności nad pracą ,Starannośći Dużo wolnego czasu wiek +16 Komunikator głosowy.

Nasze warunki są wprost idealne do pracy , Serwer hamachi 6g ramu(dedyk zostanie wykupiony gdy pliki będą skończone w 100%

Więcej informacji PW lub gadu gadu:43791914

Opublikowano

Poszukuje hostera. Powinien co nie co umieć. Minimalnie powinien na serw poswiecic 4 gb ram miec procek minimum 3.0 ghz + 5-10 mb/s . To sa minimalne parametry. Ja będę edytował to co kiedyś robiłem i co nie co wgram. Zapraszam na sieć Hostera haslo 123 lub 12345.

Poszukuje również

Questera

Grafika

Client Mastera

Technik aka Quester Helper.

Opublikowano

InvertiseMT2 Rekrutuje !

Poszukuję client mastera na prywatny serwer InvertiseMT2. Serwer na razie hamachi, dedyk będzie wykupiony, gdy pliki zostaną ukończone w 100%.

Oferujemy: Moderatora(GM), % z is, miłą atmosferę oraz świetną zabawę

Oczekujemy: Sumienności oraz staranności nad wykonywaną pracą, dużo wolnego czasu, oraz wieku +16, komunikator głosowy.

Nasze warunki są wprost idealne do pracy , Serwer hamachi 6g ramu

Więcej informacji PW lub gadu gadu:43791914

Opublikowano

Oferuję profesjonalną pomoc przy serwerach TeamSpeak3.

- zostanę technikiem serwera TS3

Wiek - 20

Oczekuję Rangi z prawami na stałe, w zamian oferuję zrobienie TS3 od zera.

Od zabezpieczeń, przez prawa, po design.

Kontakt, GG - 33001472

Opublikowano

Witam.

Chciałbym zostać [GM].

Jestem ogarnięty wyrozumiały i miły.

Wiem sporo o serwerach , na kompie spędzam po 5 godzin dziennie zależy kiedy.

Jeżeli ktos jest zainteresowany to pisać na GG:45779375

Będe czekał na wasze odpowiedzi.

Chcesz kupić paczkę do cs'a BaseBuilder 7.0 unikat pod dedyka? Pisz GG 48700834

Opublikowano

Poszukuje hostera. Powinien co nie co umieć. Minimalnie powinien na serw poswiecic 4 gb ram miec procek minimum 3.0 ghz + 5-10 mb/s . To sa minimalne parametry. Ja będę edytował to co kiedyś robiłem i co nie co wgram. Zapraszam na sieć Hostera haslo 123 lub 12345.

Poszukuje również

Client Mastera

Opublikowano

Szukamy bardzo dobrego ClientMastera,

Planowany start serwera w styczniu,

Typ serwera hard/medium

Kontakt GG: 10522800

Oferujemy :

-Range GM

-Miła atmosfera

-Dobry kontakt z team'em

2323logompc.png

Opublikowano

Szukam osoby która zrobi skrypty ( ItemShop jak i Panel Logowania ) i wytłumaczy jak wgrać.

Oferuje za to jakieś itemki na serwie Calaria.pl .

Kontakt PW lub GG 12298411

Opublikowano

Wykonuje grafikę na prywatne serwery Metin2.

akpqq.png

BFh3D.jpg

"Konkurs Mikołajkowy Metin2" Moja praca zajęła 2 miejsce w Konkursie.

Em1C8.png

Nazywam się Krystian, mam 19 lat (10/10/1993) i mieszkam od paru lat w Barcelonie. Moją karierę jako grafik zaczynałem na znanym już forum FaceMetin gdzie pełniłem funkcje moderatora działu graficznego. Do dzisiejszego dnia wykonuje mniejsze jak i większe zlecenia dla znanego wszystkim serwera Balmora.pl, pisze tutaj np. o tłach na Facebooka lub tez innych projektów graficznych takich jak tła logowania lub też wyboru postaci itd.

Również współpracuje lub też współpracowałem z innymi prywatnymi serwerami gry Metin2. Liste pracodawców napisze na samym dole mojej prezentacji i będę ja odświeżał co jakiś czas. Ogólnie jestem zadowolony z tego co robię i codziennie się szkole, używam naturalnej mocy wyobraźni dzięki której tworze ładne prace które później jeszcze lepiej się prezentują. Codziennie odwiedzam, oglądam lub tez czytam rożnego rodzaju Tutoriale, staram się być na bieżąco ze światem graficznym.

"Wiedz, ze wiedza bierze się z doświadczenia"

Moje doświadczenie graficzne oceniam na bardzo dobre. Współpracowałem z bardzo znanymi serwerami, jak i firmami. Ostatnio postanowiłem spróbować swoich sil w grafice 3D ale jak na razie jestem w tym temacie zielony "Nie oczekuj lepszych rezultatów, jeśli wciąż robisz to samo". Dokładnie tak, trzeba się rozwijać i wspinać po swojej życiowej drabinie.

nOgnO.png

xqMzb.jpg

7iFOm.png

ha2fU.jpg

JbCyx.jpg

8Iawz.jpg

9GFua.jpg

Ieoxc.png

ZRwKn.png

gXysa.jpg

307908_240719419389587_196579063_n.jpg

Gmy4g.jpg

VVlDl.png

X0Et6.jpg

EPwgy.jpg

Uq6Yi.jpg

f1dbA.jpg

LXqSq.jpg

7k6Y9.png

BFh3D.jpg

Najnowsze prace

Ostatnio wykonałem zapowiedz/prezentacje dla prywatnego serwera Metin2 Teoden.eu

Link do prezentacji: http://www.mpcforum....wiedz-teodeneu/

O mnie...

Dostęp do laptopa mam przez cały czas. Dodatkowo codziennie sprawdzam swoja pocztę (e-mail), wiec kontakt ze mną w sytuacji kryzysowej nie będzie zadnym problemem.

Osobą odpowiedzialna jestem bez wątpienia właściwie nie zdarza mi się nie wypełnić powierzonych mi obowiązków Jestem wytrwały w tym co robię i podążam za swoja ciekawością wiec współpraca ze mną jest na najwyższym poziomie.

Tak jak napisałem wcześniej, lista serwerów z którymi współpracowałem: Balmora, Avista, Anrela, Teoden, Eleris

Kontakt

U40vt.png 40549387

Zgodnie z ustawa z 4 lutego 1994 o prawie autorskim i prawach pokrewnych (D.U. 1994/24/83) za naruszenie

praw wlasnosci poprzez kopiowanie, powielanie i rozpowszechnianie przedstawionych wyzej tresci bez zgody autora

grozi grzywna oraz kara pozbawienia wolnosci od 6 m-cy do lat 5 (art. 115.1).

Opublikowano

Witam

Poszukuję jednego z lepszych sponsorów do prywanego serwera metin2 o nazwie "Venox"

Jest to jeden z większych naszych projektów dlatego poszukujemy sponsora, który "nie boi się wydać pieniędzy na dobrą maszynę i zabezpieczenia"

Jeżeli nie jesteś zainteresowany naszą ofertą to napewno przekona Cię to :

Nasz FunPage serwera . Większość nowości jest pokazane , lecz nie wszystko .

http://www.facebook.com/pages/Venox/407943539277438?ref=ts&fref=ts

W teamie mamy :

- WebMaster'a

- ClientMaster'a

- Grafika

- Grafika 3D

- Technika

- Quester'a

Na naszym serwerze będą rzeczy , których nie będzie na żadnych innych Polskich prywatnych serwerach.

Jeżeli chciałbyś się dowiedzieć coś o mnie , ile potrafię , czy pomagam itp . To polecam spojrzeć na mój profil :

http://www.mpcforum.pl/user/81193-boooooo/

Wszystko wykonujemy ze starannością i wszystko przeglądamy kilka razy , aby w razie jakiegoś pomienięcia odnaleźć błąd i go jak najszybciej naprawić.

Pliki są skończone w 50-55% .

Maszyny nie potrzebujemy na jutro czy w najbliższych dniach , ale chcemy mieć pewność , że sponsor będzie i zakupi nam wszystkie potrzebne środku , aby serwer był stabilnie utrzymywany.

Wszystkie edycje serwerowe robimy na naszym serwerze hamachi .

Nie ma przeszkód do tego , abyś Ty wszedł na serwer i sam przekonał się czy mówimy prawdę ( kłopotem by był wrzut clienta na hosting , bo zajmuje około 1.5gb , bo jeszcze nie był "czyszczony")

Naszymi atutami są :

- Pracowitość

- Sumienne wykonywanie swojej pracy

- Prawdomówność

- Dokładność

I wiele więcej .

Wad nie posiadamy żadnej .

Nasz wiek wiek wystarczający wysoki , aby przypasował danej osobnie lub , aby gracze serwera nas nie uważały za "dzieci" , które prowadzą serwer .

Mamy w planach dodać Wieżę Wygnańców i ( nazwy jeszcze nie mamy ) coś w stylu Wieży demonów , lecz z nową mapą i wyzwaniami.

Dla nas nie ma żadnej przeszkody , aby coś zrobić lub dodać . Oczywiście coś realnego . I nie potrafimy wszystkie w 100%.

Mamy nadzieję , że to Ciebie właśnie przekonaliśmy , abyś napisał do nas w sprawie zasponsorowania nam maszyny.

Na pewno nie będziesz zawiedziony z naszej oferty.

Co oferujemy :

- Pliki skończone w 50-55%

- Client skończony w 50-55%

- Strona jest w stanie pisania około 70%

- Grafika (layout) skończone

- % z IS

- I wyżej wymienione w atutach

Oczekujemy :

- Wykupienia maszyny

- Wykupienia/Zrobienia profesionalnych zabezpieczeń serwera na systemie FreeBSD

- Prawomówności

- % z IS

- Dobrego kontaktu.

Teraz chcesz się z nami skontakować ? Nie ma problemu

Napisz na gg :

9495509

Lub na PW na tym właśnie profilu

AKTUALNE

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

herb1v.png

Witam Serdecznie!! Poszukuje!

*Technika!!! Musi potrafić dodać mapy bronie zbroje moje przedmioty KD ulepszacze birzuterie dodać wartości do przedmiotów! Praca dyskretna w zamian za $$$ płacę i wymagam kultury i wyrozumiałości!!!

*Client Mastera

*Questera

*Map Mastera

Każda Posada Płatna!!!!!!

Powiem od razu Szykuje się Mega Projekt!

Zapraszam GG:26677461

Może ktoś Pamięta ten stary serwer tym razem robię go sam tylko w całkowicie innym stylu będzie Mega!!

Opublikowano

Szukkam ekipy do stworzenia servera hamachi- no hamachi .

Potrafie edytować , poprawiać questy, znam komędy gm w 95% .

Licze na chociaż dobrego koma i troche wiedzy o ftp , navi etc.

Pisać 28802507, PW nawet gdy jestem offline

Opublikowano

Pomogę w tworzeniu serwera Metin2 typu Hard/Medium, interesują mnie tylko projekty które mają przed sobą przyszłość.

Potrafię:

-Średnio-zaawansowaną obsługę bazy danych serwera MySQL. (Tworzenia zapytań, edycja tabel, itp.)

-Dość zaawansowaną obsługę clienta gry. (Praktycznie wszystko z wyjątkiem pisania nowych skryptów pythonowych i autopatcherów)

-Podstawowe umiejętności z zakresu edycji plików gry.

-Podstawowe umiejętności obsługi systemu FreeBSD.

Oczekuję:

-Kultury osobistej ekipy.

-Posady GM'a lub GA z pełnymi uprawnieniami.

-Szacunku, wyrozumiałości, cierpliwości.

-Zgranej ekipy.

Coś o sobie:

Nie będę się tu rozpisywał powiem tylko tyle mam 16 lat jestem uczciwy i pracowity, można na mnie polegać. Grę Metin2 znam praktycznie "od podszewki" - gram w nią od około 3 lat. Tworzeniem serwerów interesuję się od około 2 lat. Osoby zainteresowane proszę o kontakt na PW.

Ogłoszenie jest nie aktualne.

Opublikowano

arexinmt2.png

Poszukuje hostera. Powinien co nie co umieć. Minimalnie powinien na serw poswiecic 4 gb ram miec procek minimum 3.0 ghz + 5-10 mb/s . To sa minimalne parametry. Ja i kolega będziemy się zajmować technicznymi sprawami, lecz hoster musi też coś umieć. Zapraszam na

sieć - Hostera haslo 123 lub 12345.

Serwer to będzie old school - easy/medium z max 120/130 lvl-em. System ulepszeń jest już gotowy, więc zostanie parę rzeczy, zresztą mam kopie ze starego serwa znajomy ma również swoje questy. Dodamy np wymiar władców latwy, trudny poziom. Za ukończenie poniżej 2min wymiaru na łatwym poziomie nie będzie nagradzana, lecz już jak ukończymy wymiar na trudnym poziomie poniżej 2 min dostaniemy ulepki potrzebne na ostatni rodzaj broni.

Biżuteria będzie tylko z PL-a. Z Azraela będzie ona dropić, lecz będzie mało % na drop oraz nie będzie się opłacało jej ulepszać.

Na serwerze na razie jest zrobiony : System ulepszeń, dc, questy,. napisany wymiar łatwy i trudny( wystarczy nagrody zmienić ) pierdołki typu handlarze etc, drop z mobów, exp, drop z szkat, kostiumy z własnymi bonusami ( nieznacznymi, lecz są ), fryzy z własnymi bonusami, Wierzchowce z bonusami pod exp, oraz 1 unikalny pod pvp, do zdobycia będzie z ox-a za 25 pytań poprawnych( resztę dodamy do dropu ). To nie wszystko, reszty mi się nie chce wymieniać, zresztą dowiecie się na hamachi lub na gg:

45748846

Jeżeli serwer znajdzie sponsora będziemy go ulepszać.

Poszukuje również

Questera

Grafika

Client Mastera

Web Mastera

Powtarzam kontakt hamachi:

Sieci Hostera haslo 123 lub 12345

Gg: 45748846

Opublikowano

herb1v.png

Witam Serdecznie!! Poszukuje!

*Technika!!! Musi potrafić dodać mapy bronie zbroje moje przedmioty KD ulepszacze birzuterie dodać wartości do przedmiotów! Praca dyskretna w zamian za $$$ płacę i wymagam kultury i wyrozumiałości!!!

*Client Mastera

*Questera

*Map Mastera

Każda Posada Płatna!!!!!!

Powiem od razu Szykuje się Mega Projekt!

Zapraszam GG:26677461

Może ktoś Pamięta ten stary serwer tym razem robię go sam tylko w całkowicie innym stylu będzie Mega!!

Opublikowano

Zostanę GM. Posiadam kanały na YT, dobrze zareklamuję,

Znam komendy miałem przedtem [TGM] i [GM] na Cavalos'ie lecz zrezygnowałem, zero nowości.

Proszę zgłaszać się na PW (chwilowo GG off)

posiadam mikro,skype TS3

Nie chcę żadnego % z is, czasem mogę dokonywać większych wpłat na utrzymanie maszyny (zależy od stanu portfela)

Mam 15 lat (tak mało ale liczy się zachowanie a nie wiek) czasami bardziej ogarniam niż niektórzy 16+.

Zbieram LIKE

dla Ciebie 1 kliknięcie,

a dla mnie tak wiele

1294477714-U1.png

Opublikowano

Poszukuje Questera na serwer VPS,

posiadamy serwer vps do testów

Oferuje:

-Miłą atmosferę

-Admina w grze oraz na forum

-Serwer TS'a

Oczekuje:

-Pisanie ciekawych questów

-Pracowitości

-Przed wgraniem questa na serwer,oczekuje sprawdzenia działania jego

Kontakt:

-Prywatna wiadomość na forum

MysticWorld pomału,pomału....

Opublikowano

Witam . Jak w temacie szukam naprawde bardzo ogarnietego teamu do priv serwer metin2 . Z kolega chcemy zrobic priv serwer metin2 tylko że najpierw chcemy zrobic 100% serwer hamachi potem na tyhcplikach dedyka .

Szukam

Client Masters

Grafika

Web Mastera

Questera

Ktoś kto potrafi wgrywa mapy na serwa

WYMAGANIA:

miniumum 15 lat , ktos kto dłuzo czasu przebywa na kapie , i przedewszystkim maja to byc ogarnięte osoby

Kontak:

mpc pw lub gg 16223764

76989123606991442937.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...