Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CastleMT2 [Hamachi]

-Vasto-

ItemShop!  

77 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie ?eby na serwerze zaistnia? ItemShop!?

• TaaaK, byloby super! ;)
      27
    • Niee!
      50

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sieci działają i server on więc zapraszam wszystkich ;x

@Edit sieci to CastleMT2##2 tak do 45 pw 12345 Sieć 5 chyba ma miejsce ;x Napisze do blanciqa zeby dorobił

15963tata556.png
  • Odpowiedzi 643
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sieci działają i server on więc zapraszam wszystkich ;x

@Edit sieci to CastleMT2##2 tak do 45 pw 12345 Sieć 5 chyba ma miejsce ;x Napisze do blanciqa zeby dorobił

wszystkie full ;/

niech dorobi albo kogos wypierdoli tych co offline sa

x

Opublikowano

Hmm, co do serwa 2 bronie dodane do każdego systemu tzn do dzwonów itp nie jest źle ale i tak nadal to w 3/4 gotowiec.Biżuteria edytowana gratuluje za pomyśl co do biżuterii etc. Raty nie rozumiem 10000% ? ... Możecie pisać prawdę bo to jest żałosne wypisujecie raty jakich nie ma ...Admin hmm do niego najwięcej powinno być pretensji . Rozumiem ma własne życie, lecz info jakieś powinien dać, iż to jest lekko poniżające. Znajdzie się admin który coś ogarnia to będzie dobrze, lecz na dziś serw nie do polecenia. Najlepiej niech ktoś doświadczony zrobi serw gdzie są - 3/4 bronie 3/4 zbrojki 2x szt new biżuterii+ max 127 1 new map. Prawdopodobnie jeżeli by był odbugowany w ok 90% to by grało około 30-40 osób(jeżeli admin by miał dobrzy sprzęt i był pomocny). Na koniec prezka co tu napisać nieuporządkowana. Za dużo kolorów ciężko się połapać mimo, że są spoilery. Prezka 3/10 ( mimo, że dużo informacji ) Admin 1/10 ( Wiecie czemu ) serw - oczywiście nie wejdę ze względu na admina i czasu online. Nie polecam; x... To tyle!

Technik aka Quester Helper.

Opublikowano

Up

Jak pisałem Admin 1/10 rozwijając tą ocenę : Administrator olewa wszystko włącza tylko na chwile i to koniec 2 godzinki pochodzi i papa, jeżeli się mylę i serw on to trochę honoru zwracam już 1 + u ha na ok 30 - ;] Dobra dalej, więc tak jak pisałem w poprzednim poście nie ma co grac. Najlepiej niech komuś odda te pliki i niech zrobi ta osoba serw oczywiście żeby była ogarnięta a nie jak ten blant coś tam. Odda, ponieważ nikt nie kupi tych dziadowskich pliczków;]. Najlepiej niech zrobi jak napisałem a każdy będzie zadowolony. Sieci nie zrobi bo to leń ;] . 14-15 lat, jeżeli się nie mylę i musi się uczyć, lecz jego szkoła jest banalna.. Mam nadzieje, że mało osób tu zagra. PS: Nie piszcie, że nabijam posty, iż to jest nie mądre. Każdy ma prawo się wypowiedzieć .

Opublikowano

Up

Jak pisałem Admin 1/10 rozwijając tą ocenę : Administrator olewa wszystko włącza tylko na chwile i to koniec 2 godzinki pochodzi i papa, jeżeli się mylę i serw on to trochę honoru zwracam już 1 + u ha na ok 30 - ;] Dobra dalej, więc tak jak pisałem w poprzednim poście nie ma co grac. Najlepiej niech komuś odda te pliki i niech zrobi ta osoba serw oczywiście żeby była ogarnięta a nie jak ten blant coś tam. Odda, ponieważ nikt nie kupi tych dziadowskich pliczków;]. Najlepiej niech zrobi jak napisałem a każdy będzie zadowolony. Sieci nie zrobi bo to leń ;] . 14-15 lat, jeżeli się nie mylę i musi się uczyć, lecz jego szkoła jest banalna.. Mam nadzieje, że mało osób tu zagra. PS: Nie piszcie, że nabijam posty, iż to jest nie mądre. Każdy ma prawo się wypowiedzieć .

No przyznam ze kazdy ma prawo sie wypowiedziec tez wkurza mnie wylaczanie serwa Ale Ludzie tam graja

Opublikowano

hmm. Pisałem coś, że zrobię lepszy serwer albo pisałem, że mam zamiar zrobić swój serw. Nie wiem po co piszesz jakieś ''pierdoły'', jeżeli sam byś nie zrobił serwa. Piszesz mi '' stwórz własny serw ''. Najlepiej sam sobie zrób i zobaczymy czy umiesz robić, jeżeli chcesz to rób serw. Jak pisałem każdy może się wypowiedzieć, więc nie wiem po co te twoje ''sapy''. Bez uzasadnienia, jeśli nie myślisz to nie pisz, mimo że masz prawo do wypowiedzi. Koniec i następnym razem przemyśl co piszesz filedzie;]

Opublikowano

da ktos plik zebym widzial kill mastera?

Jeśli ja to ty, a ty to ty, to kim jestem ja? A może ty to ja a ja to ty a ty to ty a ja to ja?

Pacz na hooby, potem pomyśl xD

Opublikowano

Mogę zagrać,ale proszę o reupload paczki na bayfiles lub limelinx,bo nie będę pobierał z depositfiles 3h. :>

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Prezentacja bardzo ładna ale w pewnych sprawach niedociągnięta ;p

Zaraz sprawdzę serwer, byle by były sieci ^.-

Opublikowano

nie mam pytań serwer w 101% trafił w mój gust, super godziny otwarcia, idealny serwer na hamachi. Zagram na pewno i będę do końca na nim grał, ściągam tą "pake plików" i wbijam elo jak coś to Jinno

Opublikowano

Uwaga Uwaga !! Godzinna przerwa techniczna ! ;( Dodaje 2 nowe brojki i naprawiam textury szmaragdow itp .. Prosze o nie wchodzenie na serwa!

57n6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...