Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CastleMT2 [Hamachi]

-Vasto-

ItemShop!  

77 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie ?eby na serwerze zaistnia? ItemShop!?

• TaaaK, byloby super! ;)
      27
    • Niee!
      50

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 643
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

BlanciQ jest debilem server znowu onn ! tydzień puzniej off jakiś problem ale to nie powud zeby znowu zamykać serva a pozatym gramm gramm i tu nagle wrzuca mie z serva i BlanciQ pisze ze som problemy techniczne kiedy all ok

PS.Sorry za błendY KURWAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ab3a247a0092e5e09e656fbcc1747bfd.gif

Opublikowano

Niestety nie udalo mi sie naprawic problemu ;/ Serwer Jeszcze wystartuje lecz nie wiem kiedy ;( Przepraszam wszystkich graczy i dziekuje za gre ^^

I Bum jeden z najlepszych serwerów Padł :[ oby jeszcze kiedys wystartował.BlanciQ mogles nei dodawac tyle rzeczy Ale I TAK BYŁO ZAJEBIŚCIE Pozdrawiam

Opublikowano

Serwer jest przeciętny, to samo jest na innych serwerach, dodatkowo jezeli chodzi o prezentacje to jest w h*j zadługa

hx6hZ7.jpg

Opublikowano

Noi dobra nie szkoda mi tego.Nawet odpisać nie mogłeś Hamachi a ty bardziej w grze kiedy byłeś...Grałem na serverze 2dni i przez dwa dni pisałem do cb jedną rzecz nie opisałeś mi...trudno się mówi.

Opublikowano

Taaa teraz nie ma żadnego Hamachi dobra nic temat zamknąć bo server OFF na jakiś czas i tylko Nie zbędne komentarze będą.

Opublikowano

Serwer Będzie Online 100 % pewnosci sam widziałem ten problem techniczny eq znikalo itd sciagac itemow sie nie dalo zmienialy sie itd I mam prośbe zrób serwer troche trudniejszy mniej ulepszaczy i jak ktos ma bron na 250 to wali komus 900k nawet jak ktos ma abs

Opublikowano

Mozę jeszcze wystartuje mam nadzieje bo grałem na nim w 1 odsłonie i mi sie podobała a w 2 wogule bylo zajebiście . BlanciQ rob serwa byl wyjebisty dawno na takim nie gralem .

Nick Technos Pozdrawiam Wszystkich Graczy

Opublikowano

Haha A Wiedziałem Że Tak Bedzie Po Co Tyle Itemów ?? To Server Hamchi A Nie Dedyk....Hamchi Nie Uciągnie tak Długo... By Sobie Kase Zarobił Na Item Shopie I By Na Dedyka Postawił....Ale Niee Lepsze Lagi I All Hamchi Full A 5 Graczy Online...

Server Stał Ok. 1 Miesiąć I Padł Dziękuję....To Już Wole Dedyka

Opublikowano

Niestety nie udalo mi sie naprawic problemu ;/ Serwer Jeszcze wystartuje lecz nie wiem kiedy ;( Przepraszam wszystkich graczy i dziekuje za gre ^^

Skoro serwer off to zamykam.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...