Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CastleMT2 [Hamachi]

-Vasto-

ItemShop!  

77 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie ?eby na serwerze zaistnia? ItemShop!?

• TaaaK, byloby super! ;)
      27
    • Niee!
      50

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 643
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

WiesMack weź nie pierdol bo server był on od 15:30-18 I off bo niby przerwa techniczna kiedy on ? Pewnie odpali jak wczoraj po 21 -_-

15963tata556.png
Opublikowano

Dobre jak ja sam grałem o 16 aż do wyłączenia więc ***** kto tu pierdoli ! Nie gadaj jak nie wiesz !

@2x down jak niby od 16 jak ja zacząłem grać o 16 ! I skończyłem po 18 jak wyłączył serwer

@Jakuzo masz rację,to jest zwykły hejt

Opublikowano

na GG blanciq mowił ze mu sie nie chce gry odpalac .. mi tak mówił i mówi ze serwer on wtedy kiedy mu sie zachce

To wyslij Nam Screna Podam ci Program ScreenShoter Bo jakos ci nie wierze

Opublikowano

Tak to jest nie wbije nie wbije syf syf ciekawie czy umieli by zrobić wg serva hamachi (hahah) bo zapewne nawet wgrac gotowca by nie umieli ;d

Opublikowano

Ja grałem na tym serwie yy max łacznie 3 godz. Ale jak widzicie Czekam aż będzie on bo serwer zajebisty nie do końca dopracowany ale w 98% jest dobrze.

Ja Polecam!!!

Tylko wkurzają te przerwy albo ze jest off np. o 14 kiedy jeszcze na polu nie jestem.

Opublikowano

Masa,bugów i błędów które utrudniają gre , zle dopasowani handlarze masa syfu więc nie mówcie że DieKasia krytykuje bo ja sam się z niom zgodze.

Sam bym zrobił taki serwer .

beznazwyvl.jpg
Opublikowano

Ludzie. Nie krytykujcie go. Chłopak sie napracował. Jak dla mnie to jest lepsze niz niektóre dedyki. Patrzcie ile server sie już trzyma. To tyle z mojej strony

Opublikowano

Niestety serwer bedzie online dopiero jutro.. Nie jestem maszyna i tez jestem kiedy zmeczony ..

Już jest jutro ale rozumiem Można miec problemy albo cos z takiego

a I takie pytanie Kim sie najbardziej opłaca grac na tym serwie bo mam problem z wyborem

Opublikowano

@pacan33

Dziecko dorogie .. wiem ze trudno ci przezyc ze serwer jest dobry, ale moglbys sie ogarnac . A tak na przyszlosc to nie pisze sie z niom tylko z nią ;x

57n6.png

Opublikowano

@pacan33

Dziecko dorogie .. wiem ze trudno ci przezyc ze serwer jest dobry, ale moglbys sie ogarnac . A tak na przyszlosc to nie pisze sie z niom tylko z nią ;x

Bardzo Grzecznie Prosze Daj Sieć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...