Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy was też denerwuje, że...

Rek0n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejny temat do wyżalenia? meh , ale no cóż zazwyczaj jak jest troll leader i jak pisze mu "I pick Jax solo top" to banuje Jaxa , dlatego pickuejsz gdy przychodzi twoja kolej .

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

@top Temat to temat :) Ważne, że jest dyskusja.

@topic

właśnie tak miałem ostatnio, chciałem iść malpem na mida, a ci zaczęli mnie wyzywać.. Miałem to gdzieś i postawiłem na swoim i skończyłem ze statami jakoś 10/3.

Opublikowano

Ostatnio chciałem iść talonem na mida i od razu hejt.

Dziwne, czemu nie można iść na mida takim counter pickiem.

Większość ludzi nie zna potencjału tych postaci na midzie.

Opublikowano

ostatnio grałem rankeda na nordicu i było bardzo fajnie tak wybierali team że ja musiałem iść tryndą na mida i jeszcze to wygraliśmy o.O

Opublikowano

no wiecie... ludzie na -1500 elo beda was hejtować , ale tak naprawde wybieranie postaci ad na mida ( talon,xin,pant) jest moim zdaniem sytuacyjne, mozna tak robić jak na topie macie cos ap vlad/swain/fizz/morde bo prawda jest taka ze w late/mid game nie macie ap dmg w teamie wiec enemy team sklada fh/randuina/thormail i jest GG

Opublikowano

@up do tematu ...

@top, ja jeszcze nigdy tak nie miałem, ja zawsze piszę "gonna ..." i jakoś mi nic nie mówią, przed chwilą byłem sionem na midzie i mnie gnębili :( 3/4/29 staty. I widzicie mam 29 asyst, czyli dużo było ks, ale mi to nie przeszkadza, niech inni też mają ...

Opublikowano

@top, ja jeszcze nigdy tak nie miałem, ja zawsze piszę "gonna ..." i jakoś mi nic nie mówią, przed chwilą byłem sionem na midzie i mnie gnębili :( 3/4/29 staty. I widzicie mam 29 asyst, czyli dużo było ks, ale mi to nie przeszkadza, niech inni też mają ...

Nie ma czegoś takiego jak "ks".

Poza tym to się trafia tylko na normalach, więc po prostu nie pisz czym chcesz grać.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

@up dobrze powiedziane bo na rankedach nie istnieje cos takiego jak kill steal... na normalu mozna sie o to klucic bo wkoncu to "tylko" normal a na rankedzie skoro ty na tym nie skorzystasz nie skorzysta nikt

a co do tematu powiem ze przeciez talon to jest jedyna postac mogaca zcounterowac na midzie kassadina :P jak myslicie dlaczego kassadin jest banowany na rankedach? nikt go nie pokona na midzie po za wlasnie talonem ktory ma instant silence i kassadin nie jest w stanie mu zagrozic w wiekszy sposob po za kassadinem jedzie sobie rowniez inne postacie jak ahri brand czy lux bo jedynymi postaciami tworzacymy mu zagrozenie sa ryze morgana i xerath [at.xerath z duzym zasiegiem ataku] i z unieruchomieniem [nie tyczy sie to lux poniewaz ciezko trafic z jej Q i jest to dosc slabe do unieruchamiania ;p]

To moja wypowiedz... ;)

Opublikowano

Tylko, że jak przy wybieraniu postaci mamy eve ap na midzie to już jest trochę inaczej co ?

Już wtedy wiem, że mamy mniejsze szanse na wygranie gry.

Opublikowano

@up

Wcale nie. Ludzie się przyzwyczaili do mety i boją się próbować nowych rzeczy, co jest BARDZO złe. Taka eve może bardzo ładnie gankować inne linie i mimo przegranego mida można wygrać dzięki niej topa i bota. Ba może nawet counterjunglować, bo czemu nie? Meta zabroni?

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

@up do tematu ...

Na rankedach nigdy nie bylo nie ma i nie będzie czegos takiego jak KS- kill steal, takie cos to na normalach.

@TOP Wnerwiają mnie ludzie, ktorzy flamują np. talona ze idzie na mida jak na topie jest akali, no bez przesady...

5_SurvingIgnite.gif

Opublikowano

Tylko, że jak przy wybieraniu postaci mamy eve ap na midzie to już jest trochę inaczej co ?

Już wtedy wiem, że mamy mniejsze szanse na wygranie gry.

hahah, nie wiem czy trollujesz czy jesteś głupi. Eve po reworku jest kontrą na połowę casterów. Już nie jest taka useles jak wcześniej, więc mi tu nie mów, że mniejsze szanse.

Opublikowano

@Podszywacz Na Kassadina jak i na sporo ap carry również jest dobry Fizz. Z łatwością może unikać silenca kassadina (bo wolno leci) z E. A jak doskoczy i nawet zada dmg z e to kassadin przed 6 juz nie żyje, a po 6 mamy dash z Q i slowa jeszcze z ulta to jakoś go złapiemy.

Opublikowano

Kassadin wcale nie jest op, jak to go maluja na low elo. Banalnie go skontrowac. Kontruja go np. Fizz, Talon, Galio, Cassio, nawet lb go pojedzie

Opublikowano

Jak wy chcecie pickować Talona / Xina kiedy macie cały team ad to się nie dziwię ;) ad mid = ap top, a najlepiej jeszcze ap jungla :) Cóż nie wiem jakie elo reprezentujecie, ale zdarzają się takie rzeczy, lecz na tym 1300 (mniej więcej koło tego się bujam) nie ma takich sytuacji :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Ogarnięty jungler jak zobaczy, że w przeciwnym teamie jest talon na midzie na np. kassadina to będzie babysitował mida przez co talon sie nie nafeeduje, a że nie ma żadnych cc w teamfighcie nic nie zrobi.

Opublikowano

.@up

To Talon pojdzie gankowac topa/bota lub poprosi o counter-ganki. Talon w tfie nukuje 1cel robiac przy okazji troche aoe dmg, wiec he is amazing.

Ps po 6lvlu nie ma sensu babysitowac talona, bo i tak z kazdego ganku ucieknie

Opublikowano

Dziś widziałem The Rain Man'a (stream) na midzie xin'em ;> ( elo 2000+) przeciwko oriannie. i ludzie nie mieli absoultnie żadnego problemu z tym, zero jakichkolwiek dyskusji czy to w lobby, czy to w grze. Pickuje xina, ok np. Po prostu wtedy vlad na topa.

Więc nie mówicie że meta jest aż tak sztywna.

Zamykam temat, bo autor nie trzyma poziomu.

....

Polityka forum zakazuję nam zamykać tematy, tylko dlatego, że są na niskim poziomie.

I lold.
Opublikowano

Mnie to szczerze wkur... Np gram se na Eu Ne czyli nupy do tego bawię się low elo sprawdzam w ile się odbije i chciałem iść na mida i ktoś napisał że idzie support i ogólnie wszystkie linie zajęte oprócz mida napisałem i go mid i jakiś idiota mi napisał że you last pick go support ... wiec to jest ogółem piękne albo chciałem iść dariusem do jungli to samo flame od razu .

1396292564-U784394.png
Opublikowano

"trust me, i know what i am doing. Wanna win ? let me darius jungle."

Na flame trzeba spokojnie. Jak się nie da to dodgować, bo jak team już płacze w lobby tzn że nic dobrego z tego nie wyniknie...

Zamykam temat, bo autor nie trzyma poziomu.

....

Polityka forum zakazuję nam zamykać tematy, tylko dlatego, że są na niskim poziomie.

I lold.
Opublikowano

albo chciałem iść dariusem do jungli to samo flame od razu .

Bo to jest trollpick, on jest beznadziejny na jungli.

Dziś widziałem The Rain Man'a (stream) na midzie xin'em ;> ( elo 2000+) przeciwko oriannie. i ludzie nie mieli absoultnie żadnego problemu z tym, zero jakichkolwiek dyskusji czy to w lobby, czy to w grze. Pickuje xina, ok np. Po prostu wtedy vlad na topa.

W większości przypadków to albo normal albo low elo, a tam to nawet nie wiedzą, że można talonem na mida iść.

@down

Sam już kurwa nie wiem co chciałem napisać.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...