Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy was też denerwuje, że...

Rek0n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIe jestem pewny czy rozumiem o co Ci chodzi... ale w gwoli ścisłości. To był ranked. 2000+.

Zamykam temat, bo autor nie trzyma poziomu.

....

Polityka forum zakazuję nam zamykać tematy, tylko dlatego, że są na niskim poziomie.

I lold.
Opublikowano

Tak, tak i teraz wszyscy będą pisać 'A ja to chciałem wziąć tego champa na mida/topa/bota/junglę/supporta i mnie flameowali'.

Jeżeli ktoś nie zna potencjału danej postaci, to po prostu ogranicza jego rolę do 1 pozycji, np. talon to nie tylko solo top, ale także idealna contra na mida, większość to wie, jednakże trafiają się osoby, dla których talon to only top, po prostu.

Po prostu graj swoim stylem i nie wdawaj się w dyskusje, tyle.

Opublikowano

Bo ludzie zamiast parzec na siebie, najpierw flejmuja innych. Kupisz 3 dorany a nie 2 to juz hejt (lol). A najzabawniejsze jest to ze sami czegos nie wiedza, ale i tak trzeba krytykowac.

Jeszcze ktos pisal ze na rankedach nie ma ks a na normal jest. A czy kurwa ranked to jakis inny tryb gry? I na normalach i na rankedach nie ma ks, jest tylko teamplay.

;)

Opublikowano

Jak dla mnie to lol to najbaedziej zryta gra pod zględem dzieci . Jeśli ktoś chce odpocząć od świata realnego to nie polecam siadać do lola można sie tylko wkq

Opublikowano

Jeśli The Rain Man faktycznie poszedł xinem na mida, to nie znaczy, że wy też musicie. Gdybym ja na tym beznadziejnym elo miał xina na midzie w przeciwnym teamie, nazwałbym go " free fragiem ". Rozwalić postać która nie ma jakichś super doskoków jest banalnie prosta. Fizz jest o tyle zajebisty, że innych AP bierze na combo, a taki xin może się najwyżej zesrać. Moim zdaniem to jest tylko i wyłącznie char do jungli, ponieważ nie ma super dmg a dość ciekawe ganki z ulti ( po zbustowaniu ) i Q. To tyle z mojej strony, jebać mlon teamy. ( zasrańcy... 3/4 gier mam staty 20/4, 12/5 a na bocie, ZAWSZE BOT, jest spierdolony )

Kiedyś było ważne jakim jesteś ziomkiem

dzisiaj patrzą na mnie krzywo, jak wyciągam drobne

to może kwestia tego kto jak bogatą ma rodzinę

choć nie miałem wcale gorzej to nie patrzę kto ma ile

Opublikowano

Tak, tak i teraz wszyscy będą pisać 'A ja to chciałem wziąć tego champa na mida/topa/bota/junglę/supporta i mnie flameowali'.

Jeżeli ktoś nie zna potencjału danej postaci, to po prostu ogranicza jego rolę do 1 pozycji, np. talon to nie tylko solo top, ale także idealna contra na mida, większość to wie, jednakże trafiają się osoby, dla których talon to only top, po prostu.

Po prostu graj swoim stylem i nie wdawaj się w dyskusje, tyle.

Ale talon to only mid, nie top, jest zbyt papierkowy i po nerfie manacostów na w zbyt szybko wypruwa się z many.

@@top

Spróbuj im to jakoś wytłumaczyć ze ta postać na tej pozycji wcale nie jest taka zła, a nie flame za flame.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

A ja poszedłem Vayne na solo topa i mnie flameowali. Nie mam pojęcia czemu, ponieważ skończyłem ze statami 1-24-3 i miałem 274 AP.

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...