Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Postawic Server ? - Tutorial Dla "zielonych"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja mam cały czas błąd ,,No such file or directory i coś tam core... " . Wciskam Print Screen ,loguje sie i dalej to samo :( A gdy właczam launchera i gdy już wpisalem passy to mi pisze Błąd podczać połączenia z serverem. Mógłby sie ktoś połączyć z moim komputerem przez TeamViewera i to zrobić ? :(

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

siema,

jestem nowym uzytkownikiem i mam taki problem. mianowicie jak, w virtual pc klikam start wyskakuje blad (za malo pamieci wirtualnej) mam 1gb, jak zwiekszyc zeby poszlo?

pozdrawiam WojBodyMen

Opublikowano
Nie masz wystarczająco dużo pamięci ( Pamięc ustawia się automatycznie na największą, więc wchodzisz w settings i zmieniasz RAM na mniej niż masz ;])

czyli 1gb ramu to mało? ; x

Opublikowano

Zrobiłem wszystko i jak włączam to mi wyskakuje

http://img75.imageshack.us/i/93910112.jpg/

Z IP hamachi jak i z końcówką 100 :/

A w virutal pc cały czas jakieś napisy latają

Opublikowano
Ustaw 1/4 ramu i bedzie dobrze ;]

juz dostałem odpowiedz w innym temacie :P

teraz tylko w VPC w tej consoli wyskakuje: 10112009073210.jpg

10112009072031.jpg

Opublikowano
Zrobiłem wszystko i jak włączam to mi wyskakuje

http://img75.imageshack.us/i/93910112.jpg/

Z IP hamachi jak i z końcówką 100 :/

A w virutal pc cały czas jakieś napisy latają

Kliknij na ok i ci się włączy xDD

up, ZLE chyba podpunkt docelowy wybrales dla Mt2.vhd ..

Opublikowano

Musisz coś źle robic, bo już 20 osób mi na gg pisze " Jesteś wielki dziex masz 5 dziala" ...

Trzeba dobrze robic; >>

Opublikowano
Kliknij na ok i ci się włączy xDD

up, ZLE chyba podpunkt docelowy wybrales dla Mt2.vhd ..

To czego mi się nie włącza?

Zrobiłem wszystko od nowa i teraz

http://img210.imageshack.us/i/96488511.jpg/

Pomoże ktoś :)?

Opublikowano

ja nie rozumnie tyle tych poradnikow i kazdy prawie inny mi nie dziala kolega dziala normalnie wczoraj 2h sie bawili na team tv i ustawiali mi serevr pod hamachi i nie dziala albo wyskakuje blad lazenia sie z serverem albo zostaniesz poalczony z serverem i tak non stop albo ktos tu kituje i ma z nas beke 2 klamie ze odpalil serverer albo cos nam zle mowia bysmy tylko nie mogli zagrac.....

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

Opublikowano
xD Buhahahaha zaliczylem head shota przez tego neo kidka. JAK KUR... NIE UMIESZ STAWIAC SERWERA JAK KUR... NIE UMIESZ UZYWAC MOZGU DO MYSLENIA I ROZUMOWANIA RAD W PORADNIKACH TO PO PROSTU NIE DOTYKAJ SPRAW ZWIAZANYCH Z STAWIANIEM SERWERA ;/ .
Opublikowano
xD Buhahahaha zaliczylem head shota przez tego neo kidka. JAK KUR... NIE UMIESZ STAWIAC SERWERA JAK KUR... NIE UMIESZ UZYWAC MOZGU DO MYSLENIA I ROZUMOWANIA RAD W PORADNIKACH TO PO PROSTU NIE DOTYKAJ SPRAW ZWIAZANYCH Z STAWIANIEM SERWERA ;/ .

to czemu mi kur.. nie dziala a innym dziala... czy ty wogole wiesz kur. o co chodzi...

neo kid to twoj stary ...

tak koledzy co maja juz postawiony server i graja i co wczoraj mi probowali ustawic i ku.. nie dziala dziwne co?

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

Opublikowano

Aktualnie robie videotutorial, jak wrócę dziś ze szkoły, to dodam na youtube, z objaśnieniami trwa 15 min ..

Up, to nie błąd -.-

Opublikowano

@Auron223

Pfff znalazl sie szczeniak co bedzie mi obrazal ojca. Szkoda ,ze nie umiesz tego prosto w oczy na zywo powiedziec ;] .Internetowy idiota co obraza czyichs rodzicow. ;]

Skoro koledzy nie potrafili postawic to masz chu... kompa i system ;] albo tak zwalony system ,ze pozal sie Boze ;].

Opublikowano

Mam kilka pytań pomozecie??

1) Prubuje pod hamachi i w sysinstall wpisałem w 1 ip moje hamachi 5.102.137.38, a w tym drugiem z koncówką 100 ma byc 5.102.137.100??

2) ./start leci leci pokazuje sie cannon conect mysql server, leci dalej i jest non stop taki ciąg : mv:rename cores i tak dalej, loguje sie i nic....

3) w portmap jest 8 kuleczek wszystkie mam włonczone, ale w ustawieniach w 1 tabelce co sie rozwija mam ustawic swoje ip z hamachi?? a co ponizej???

Proszę o odpowiedź, ale bez zbędnych komentarzy...

katarinasignaturebypeve.png

Win 100 Done

Win 200 Done

Win 500 Done

Win 1000 Done

Win 1500

Win 2000

Win 3000

Win 5000

Win 10000

Win 20000

Win 50000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...