Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

100 pompek

Jamajkas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamiast za pompki proponuję najpierw hantelki po 4-6kg na łape i trenować biceps i triceps.

Jak wyrobicie troche tego mięśnia na łapach to będzie o niebo łatwiej ;)

Hantelką 4-6 kilo to się można pomasturbować.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hantelką 4-6 kilo to się można pomasturbować.

Powodzenia :)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

A ja wiem że zrobie 100pompek. (tylko przez ten program wcześniej nawet 10 nie potrafiłem) ale to zbytnio czasochłonne np 1 dzień treningu 2 dni przerwy i tak w kółko .

Opublikowano

nie trzeba robić przerw zajrzyj w faq. ; o @up

@tp

ja robie 3 pompki ;3.

Opublikowano

Nie wierzę, ze wszyscy zrobili po 50 pompek. Ja ćwiczyłem na siłowni przez 5 miesięcy, a jak mi ją zamknęli (3 miesiące temu) to ćwiczyłem samymi hantlami i robiłem kilka pompek (może łącznie 50) dziennie (nie pod rząd). Robie te 46 i mam dość, niech Was ktoś nagra, ze robicie te 50 czy 70 pompek bo chuja wierzę. Chciałem zrobić też na jednej ręce, ale nie daje jeszcze rady. Nawet się nie podniosę.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Zamiast za pompki proponuję najpierw hantelki po 4-6kg na łape i trenować biceps i triceps.

Jak wyrobicie troche tego mięśnia na łapach to będzie o niebo łatwiej ;)

To juz wiem dlaczego tyle robie zabawa z hantlami dala swoje. Tez polecam wszystkim.I 100 pompek to nie bedzie problem.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Nie wierzę, ze wszyscy zrobili po 50 pompek. Ja ćwiczyłem na siłowni przez 5 miesięcy, a jak mi ją zamknęli (3 miesiące temu) to ćwiczyłem samymi hantlami i robiłem kilka pompek (może łącznie 50) dziennie (nie pod rząd). Robie te 46 i mam dość, niech Was ktoś nagra, ze robicie te 50 czy 70 pompek bo chuja wierzę. Chciałem zrobić też na jednej ręce, ale nie daje jeszcze rady. Nawet się nie podniosę.

Lul :D ?

Jak ja robię 60 pompek a nie chodziłem na siłownie, mam tylko hantelki po 10kg + gryf ^^

Opublikowano

100 pompek to jest wysiłek.

75 zrobie jak na razie pełnych . Dobiłbym więcej ale bym bardziej leżał :mellow:

Zobaczymy ten program co dałeś może pomoże.

Kończ waść, wstydu oszczędź

Opublikowano

100 pompek to jest wysiłek.

75 zrobie jak na razie pełnych . Dobiłbym więcej ale bym bardziej leżał :mellow:

Zobaczymy ten program co dałeś może pomoże.

Najlepiej chyba ćwiczyć tak triceps ;)

Ogólnie bardzo podobają mi się takie ćwiczenia

Opublikowano

Najlepiej chyba ćwiczyć tak triceps ;)

Ogólnie bardzo podobają mi się takie ćwiczenia

murzynów to już grawitacja opuciła

Opublikowano

Ja zrobiłem 20 :D dla mnie to i tak dużo nigdy nie cwiczyłem rąk zazwyczaj to nogi brzuch ale zobaczymy co ten trening przyniesie

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ja ćwiczyłem 3 tygodnie, same pompki, tak dla beki. Zaczynałem, to robiłem po 30, na koniec po 80, 80 kilka, ale te ostatnie to już z oczami w dupie. Mimo to, nudne to jest i po chuj.

Opublikowano

Ja ćwiczyłem 3 tygodnie, same pompki, tak dla beki. Zaczynałem, to robiłem po 30, na koniec po 80, 80 kilka, ale te ostatnie to już z oczami w dupie. Mimo to, nudne to jest i po chuj.

Niemożliwe, kłamco.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Jak wy robicie w dupa wypieta lekka schodzać, to takie cwiczenia mozna o dupe otrzec. Jak robiłem na wfie, tak jak inni, to zawsze po 60 pompek. Teraz jak zrobiłem 30pompek(bez rozgrzewki :<), takich prawdziwych, zginajac rece do 90st.+ i wyprostowujac powoli, to mi rece opadly po tym.

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

prawda jest taka, że lepiej zrobić 30 dobrze wykonanych pompek, niż 100 źle wykonanych

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ja też nie ćwiczę i max. to 25 jak dla mnie ;p Teraz bardziej robię brzuszki. Na początku chciałem metodą z tej samej strony tylko, że z wersją na brzuszki, ale zacząłem innym sposobem, a mianowicie sprawdziłem ile max zrobie na raz. Było to 30, więc 3 serie x 10 brzuszków. Co seria minuta przerwy i codziennie zmniejszam przerwę o 5 sec. aż do momentu kiedy przerwa wyniesie 10 sekund. Potem 20x3 ... można też zmniejsza od razu o 10 sekund, ale nie każdy może dać rade ;p

Takie ćwiczenia robię rano i wieczorem. Do tego dochodzi bieganie, jazda na rowerze i piłka nożna ;) zobaczymy co to dało po wakacjach ;>

Opublikowano

Ja też nie ćwiczę i max. to 25 jak dla mnie ;p Teraz bardziej robię brzuszki. Na początku chciałem metodą z tej samej strony tylko, że z wersją na brzuszki, ale zacząłem innym sposobem, a mianowicie sprawdziłem ile max zrobie na raz. Było to 30, więc 3 serie x 10 brzuszków. Co seria minuta przerwy i codziennie zmniejszam przerwę o 5 sec. aż do momentu kiedy przerwa wyniesie 10 sekund. Potem 20x3 ... można też zmniejsza od razu o 10 sekund, ale nie każdy może dać rade ;p

Takie ćwiczenia robię rano i wieczorem. Do tego dochodzi bieganie, jazda na rowerze i piłka nożna ;) zobaczymy co to dało po wakacjach ;>

To jak robisz max 30, to wlasnie powinenes robic po 3-4 serie 15-20 brzuszkow z minuta przerwy miedzy seriami

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

To co pisałem znalazłem na jakiejś stronce, za bodajże 2 dni będę zwiększał liczbe powtórzeń do 20 i od nowa z przerwą, od minuty w dół :)

Chciałem zapytać także, czy do tych brzuszków mógłbym "dorzucić" 6 Weidera ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...