Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jaką bron kupić na perma ?

Dektored

Broń uniwersalna  

48 użytkowników zagłosowało

1. 1. Uniwersalna bro? na ft eli qr etc..

• G36E Valkyrie
      14
    • M416 CQB
      10
    • M6A2 SRT
      24

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli chodzi o te bronie...m416 cqb nie kupuj, nawet nie dlatego, że wyzywają od noobów i kickają. Ta broń jest zjechana jak nie wiem, bez używania scopa dużo killi nie zrobisz, jak dla mnie M416 camo ta za gp jest lepsza.Najlepsza M6A2 SRT albo M4A1 DW (M4A1 DW raczej łatwiejsza do ogarnięcia). Taka jest prawda. Ale nawet, jeśli są dobre - co z tego..są zbyt nudne i po jakimś czasie Ci się znudzą. Więc lepiej kupić famasa g2 poćwiczyć trochę i nie grać olbrzymich map (albo dokupywać snajpę)...

Opublikowano

nie kupuj do chuja zadnego cqb srt bo pograsz 2 dni a potem chuja z tych broni bedzie, kup bron ktora mozna grac caly czas zcyli 74m, valkyria albo arctic. M4a1 desert tez dobra bron, tylko nie customuj jak inne nooby.

dlagimba.png
Opublikowano

czemu mialbym nie customowac..? m4a1 dw mialem to same co zwykle doslowne statami bronie typy cqb srt czemu maja mi sie znudzic? jak bede walil duzo kili ladnych to sie nie znudzi... kazda broń ma swoje + i -. Skoro dużo osób ma CQB srt itp ... to znaczy że to nie jest nudna broń bo nawet by z nia nie grali na takich rangach

674071459604241683421.gif

Opublikowano

wiesz ale z taka bronią w eli zawsze 1 jeśli sie umie choć troche grać teraz podniosłem m6a2 nie srt i tez fajna pewnie podobna do srt spodobala mi sie nawet ;]

Opublikowano

no wlasnie widac, csm3 i tylko 60multi 5 ultra i 1 fantastic -.- elimek nie mozna grac calej gry, ja sie przerzuciłem na snd i teraz cqb to jest dla mnie gowno nawet na elimkach, gieta arctic i nic wiecej nie trzeba.

beztytuuvna.png

i od msg 2 tylko snd ;)

dlagimba.png
Opublikowano

arctic to snajperka ? ja nie lubie kampić... szukam broni ktora bedzie dobra na all zobacz sobie ankiete ile glosów jest na m6a2 srt na giete troche jest ale to jest to samo co g36e tylko ten dodatek Valkyrie...

Opublikowano

bede dopiero kupował za jakies 2 tygodnie jak z wakacji wróce ^^ teraz póki co wacham sie miedzy m6a2 srt bo fajny jest ale z 2 strony dużo osób ma CQB i nie narzekaja na niego tera gralem z nim nemexis lab(mało polecam mape exp słaby bo po tylko 50 k pkt max kupować mini i na nemexis hq ^^ po 1k + expa a nie po 500-700 jak na lab)- to już tak przyokazji dla tych co nie widzieli tego jeszcze ani nie grali

Opublikowano

matko, matko :) ale sie jaracie.. ja na twoim miejscu kupił bym P90TR znakomita bron! nie porzalujesz

Bywalec
Opublikowano

Jemu chodzi o uniwersalną broń.

Z TR po snow valley sobie nie pobiegasz

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Tak jak napisałem uniwersalna TR mialem z jobsa no tez fajny ale magazynek mały sie wydaje bo ta bron szybka na ft no nie powiem fajne dużo hedów leciało ale co z tego ;p skoro na qr mi sie amunicja skończy i dupa infect:D szkoda ze Vipera nie ma za nx ^^ albo m4a1 sopmoda;)

Opublikowano

Kurwa sluchaj pojebow i kup cqb bo nie ma recoila i jest wyjebane zal mi cie stary.

SRT bardzo dobra bron i nie pierdolcie mi tu ze jest nudna bo gralem tym i jest naprawde swietna obecnie mam m4 dw i tez jest super wiec lepiej wachaj sie miedzy srt a m4.

Kurwa banda pojebow z cqb ... co za skill wow ..;/

Opublikowano
-.- czy ja powiedziałem że kupie CQB? spójrz na ankiete^^ zanim zaczniesz używać wulgaryzmów, bede kupował dopiero w sierpniu jakoś więc zobacze jakie wtedy bedą oddane głosy jeszcze kilka osób mi bedzie napewno co innego polecać jeśli nawet ktoś chce może nagrac tzw, "review broni" czyli pokazuje jak gra daną bronią na codzień oczywiscie taka osoba dostaje odemnie + za pomoc i wysiłek w filmie. Dużo glosów na SRT jest. Możecie również pisać żebym dodał jakąś broń do ankiety :)

Opublikowano

Kurwa sluchaj pojebow i kup cqb bo nie ma recoila i jest wyjebane zal mi cie stary.

SRT bardzo dobra bron i nie pierdolcie mi tu ze jest nudna bo gralem tym i jest naprawde swietna obecnie mam m4 dw i tez jest super wiec lepiej wachaj sie miedzy srt a m4.

Kurwa banda pojebow z cqb ... co za skill wow ..;/

Jaki lie. A kto sobie zrobił przerwę od CA 2-tygodniową bo mu się znudziła gra tymi broniami?...

A co do twoich wcześniejszych postów Doktored, mówię Ci, że napewno Ci się znudzi! Nie chodziło mi o kilka dni, pograsz 150 dni i to koniec. A to, że będą kille wchodzić to nic nie zmieni - jak będziesz miał ciągle te same dobre staty to tak właśnie będzie..(słuchaj się doświadczonego no-lifera)

Jeśli Ci tak żadna opinia nie pasuje, to wybierz sam tę broń. Nie będziesz miał później pretensji o to, że ktoś Ci polecił złą broń. Bo z tego tematu robi się powoli nabijanie postów, już nikt nic innego Ci nie poleci.

Opublikowano

Czy ja powiedzałem że mi jakaś opinia sie nie podoba ? Gra mi sie nie znudzi gram w nią hmh z 2 lata może ? z roczną przerwą, nie nudzą mi się tak szybko gry dlatego gram w kilka gier nie jedną żeby nie stała sie nunda.

Opublikowano

Jaki lie. A kto sobie zrobił przerwę od CA 2-tygodniową bo mu się znudziła gra tymi broniami?...

A co do twoich wcześniejszych postów Doktored, mówię Ci, że napewno Ci się znudzi! Nie chodziło mi o kilka dni, pograsz 150 dni i to koniec. A to, że będą kille wchodzić to nic nie zmieni - jak będziesz miał ciągle te same dobre staty to tak właśnie będzie..(słuchaj się doświadczonego no-lifera)

Jeśli Ci tak żadna opinia nie pasuje, to wybierz sam tę broń. Nie będziesz miał później pretensji o to, że ktoś Ci polecił złą broń. Bo z tego tematu robi się powoli nabijanie postów, już nikt nic innego Ci nie poleci.

Ty selwerek zrobilem przerwe bo po prostu nie mam czasu na gre no-liferze ;p

Btw. Dektorek po prostu chce cie przestrzec przed najwiekszym bledem jaki mozesz popelnic w tej grze - nie kupuj zjebanego CQB!!!

Wspomnisz moje slowa ^^

Pozdro ;)

Opublikowano

Haha

A dlaczego ma qobry nie kupywac? Jezeli bedzie mial nie wiecej kili nad dethami to niech kupuje jak najbardziej a problemy to beda mieli ci zekomo gracze pro ktorzy ze swojej nieudolnosci i zlosci ze dostaja wpiardul beda go wyzywac od nobkow-pamietaj lepiej byc nobem (w ich chorym mniemaniu) i wygrywac niz sluzyc za mięsko armatnie.Chlopie wal opinie nieudacznikow i kupuj to czym tobie sie bedzie dobrze gralo.

ps.mam w d...opinie graczy rzekomo pro-(staz w CA dwa latka i zadko kiedy mniej niz 1 rank w eli)tyle

Opublikowano

@UP

O kurwa ale dojebales ciekawe czy w realu tez jestes taki kozak czy tylko taki madry przez kabelek ..

Dobra zeby nie spamic i nie odbiegac od tematu SRT albo M4A1 DW ;) juz pisalem ^^

Opublikowano

Ja jeszcze powtórzę zastanów się nad Famas G2. Broń zajebista. A do marek3... to ty weź się chłopie zastanów o ile można cię mianem chlopa określiać a nie kida mającego 12 lat. Z tego co wiem za CQB już tak nie wyzywają, aczkolwiek u elity sobie nie pograsz. Marek i chuj ci z tego, że jesteś na każdej eli 1? Wyłącz WH haxie i kup sobie zwykłe M416 to zobaczymy czy będziesz kozaczył. CQB to można powiedzieć, że to taki dozwolony Aim Bot jest. Celowniczek ma Aim +3%, w CQB może mieć więcej, broń bez recoila, a na dodatek wygląd zjebany jak cholera. Mi się Famas G2 podoba, sprawdź jeszcze PP-19 Mod. Jak chcesz to pisz dziś na Luwr do godziny 16 będę, albo priv na forum to ci dam przetestować w grze scorpion PP-19 Mod, Tylko już dziś w nocy mi się kończy więc szybko musisz jak chcesz.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

PP-19 mod mialem nawet fajny tylko trzeba troche go ogarnąć na dalsze odległości, m416(nie CQB) osobiście wczoraj walnałem 3 ultra 1 fantastica sporo multi dziś tak samo na 1 jobsie ultra bardzo dużo leci nim multi dobule etc. też dobry jest szkoda że nie perm.

Opublikowano

@up

M146 po ulepszeniu w GE jest lepszego od tego z nerfowanego CQB :)

Ja na twoim miejscu (patrząc na k/d) poćwiczyłbym z noobami oraz testował bronie, nie bierz cqb ponieważ zwykła wersja ulepszona jest lepsza ;)

SRT jest świetne, dodatkowo ulepszasz w GE i masz AR-SMG ^^

PS: jeśli myślisz że TR'ka szybko wystrzela pociski to sobie zobacz CZ Skorpion Evo lub VB Berapi ;)

Opublikowano

przetestowac bronie, tylko jak cieżko znaleźć na ziemi srt cz skropiona etc. najcześciej jak podnosze jest to CQB bo dużo osób go mam komunkator nie działa jeszcze to nie mam jak sie z kumplem porozumieć... mialem m6a2 nie srt ale to na ft wiec tam all dobre jest...

Opublikowano

hmm a wiec powiem moze tak grałem na elimkach troche teraz m6a2 zdażyłem nabić tylko 1 killa(koniec rundy) wydaje się na fajną broń i całkiem mocną wiec srt bedzie pewnie troszke mocnieszy mały odrzut ma wiec mi sie podoba tylko przładowuje sie wolniej ale mało razy tak mam ze nawala we mnie 50 osób i mi sie amunicja kończy wiec starczy zostane wiec chyba przy nim bo nie wiem co wiecej zdziałac akurat dobije może do 2lt4 do konca wakacji narazie mam w 5 ale jak jeszcze claymore dojdzie to na qr bedzie szło zajebiście :P jeśli macie jeszcze jakieś wątpilwości co do mojego wyboiry piszcie w komentarzach.

PS: co daje ten celownik od w1 (nie znam rangi nazwy w srodku "W" jest on chyba do 1 stopnia)+3 ale czego ?

//double post

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...