Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lionel.Messi Czy Cristiano.Ronaldo

Piłka Nożna  

67 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kogo Wolicie ;;p

• Lionel Messi-Ciota z FC BARCA
      32
    • Cristiano Ronaldo-Good z Real Madrit
      35

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lemonek gimbus się znalazł i jak zwykle i musi zazdrościć ronaldo takiego talentu...

Yangster widzę kolejny hejcik który nawet nie miał jeszcze ani jednej dziewczyny w życiu i ma co najmniej z 12 lat i wie na ten temat wszystko..

Endynem_ to, że zmienia fryzurę to nie znaczy, że jest pedałkiem tylko dba o swój wygląd ...

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardziej ciotowy jest Cris, ale i tak wole go niż messego. :P

O kurwa Błaszczykowski się odezwał.

Ba, że CR7

1382375685-U592769.png

Opublikowano

osobiści nie mam ochoty patrzeć na reklamy z messim oraz gdy jem chipsy i widzę na opakowanniu jego twarz :huh:

nie lubię go, dlatego wolę już ronaldo.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Jak można porównać zawodnika grającego na pomocy i na ataku... dla mnie co do umiejętności lepszy jest ronaldo, wogóle jego cała motoryka ciała, chodzi jak maszyna, aczkolwiek wolałem jego grę jak był jeszcze w Man UTD.

Opublikowano

Cr to ciota jak dla mnie bo wraz ze swoim zespołem nei umieją przegrać meczu bo kiedy przegrają to zawsze mają pretensje do sędzi, szkoda że nie zauważają jak sędzie popełni błąd z ich korzyścią. W ogóle to taki koleś który robi coś żeby o nim głośno było.

Messi spokojny nie skupia się na karierze a nie na czymś tam.

Opublikowano

Lemonek gimbus się znalazł i jak zwykle i musi zazdrościć ronaldo takiego talentu...

Yangster widzę kolejny hejcik który nawet nie miał jeszcze ani jednej dziewczyny w życiu i ma co najmniej z 12 lat i wie na ten temat wszystko..

Endynem_ to, że zmienia fryzurę to nie znaczy, że jest pedałkiem tylko dba o swój wygląd ...

Masz problemy z wejściem w link, czy po prostu jesteś niekumaty? Jak podaje info o prawie 30 dziewczynach z którymi miał do czynienia Cristiano, to chyba po to żeby wyśmiać tych co piszą, że to "pedał". Prawda jest taka, że ci co nazywają go ciotą i pedałem sami w życiu gówno osiągnęli. Ronaldo jest jednym z najlepszych piłkarzy na świecie, zarabia miliony, jest sławny i ma ogromne powodzenie u kobiet. Jak na tym polega bycie ciotą, to ja chce być ciotą :D

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

Masz problemy z wejściem w link, czy po prostu jesteś niekumaty? Jak podaje info o prawie 30 dziewczynach z którymi miał do czynienia Cristiano, to chyba po to żeby wyśmiać tych co piszą, że to "pedał". Prawda jest taka, że ci co nazywają go ciotą i pedałem sami w życiu gówno osiągnęli. Ronaldo jest jednym z najlepszych piłkarzy na świecie, zarabia miliony, jest sławny i ma ogromne powodzenie u kobiet. Jak na tym polega bycie ciotą, to ja chce być ciotą :D

nie chce nic mowic ale nawet 80 latek ma powidzenie u kobiet wystarczy ze masz kase a blachary ida jak do nei wiem czego xD

co do tego ze pedal na niego mowia to chodzi im pewnie o to ze on sie zachowuje glupie np. boi sie chyba ze mu podczas meczy fryzura sie zepsuje xD

Opublikowano
Ja osobiście wolę Cristiano Ronaldo ponieważ jest najlepszy :: :P

Ale doje*ałeś swoje wytłumaczenie dlaczego akurat Messi/Ronaldo ._.

Ronaldo: Genialne bramki z daleka, genialnie kontroluje piłkę no i te pier*olniecie, że jpd. :P

Messi: Zwinnośc/szybkość, piłka przyklejona do nogi, mistrz dryblingu oraz stwarzanie/zamykanie genialnych akcji.

Osobiście I <3 FCB więc messi.

Opublikowano

nie chce nic mowic ale nawet 80 latek ma powidzenie u kobiet wystarczy ze masz kase a blachary ida jak do nei wiem czego xD

co do tego ze pedal na niego mowia to chodzi im pewnie o to ze on sie zachowuje glupie np. boi sie chyba ze mu podczas meczy fryzura sie zepsuje xD

U kobiet Ronaldo uchodzi za "ciacho", więc nie tylko o kasę tu chodzi. Poza tym jego forsa sama się nie zrobiła, po strzeleniu 46 bramek w PD w sezonie 2011/2012 raczej nikt we władzach Realu nie ma wątpliwości, że jest wart pieniędzy, które mu płacą....

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

Messi, bardziej pasuje mi i podoba się jego styl gry, niż cristiano.

A złotą piłkę dał bym Casillasowi, bo on grał wg. mnie najlepiej.

Opublikowano

Nie interesuję się piłką nożną w takim stopniu by wybierać między zawodnikami i mówić "ten jest lepszy bo tamten jest gorszy" - jeden ma lepsze i gorsze mecze, tak samo jak ten drugi. Oboje są świetni. Wybieram Messiego ,tylko dlatego, że Ronaldo to taka cipka ulizana toną żelu na włosach przez co mi niezbyt przypada do gustu. Wolę Messiego też ze względu na jest zachowanie.

Opublikowano

Najbardziej lubie Cr7 od dziecka kibicuje Cr7 i nie przestane,wam sie wydaje ze on ma tylko talent ale on tylko duzo trenuje ^^

Dokładnie ja tak samo, odkąd był w MUN Cr :D

Opublikowano

Taki kozak, że nazywasz kogoś od cioty (patrz: ankieta)? Czekam na filmik z twoimi umiejętnościami.

Messi. Nie zagłosuję w ankiecie bo nie ma dobrej odpowiedzi.

Ps.Cenie Ronalda za talent, ale jego zachowanie jest porównywalne z zachowaniem 8latki.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Wszyscy co piszą durne posty typu "HAHAHAHAHAHA Crystiano Ronaldo" to banda debili którzy nie umieją kibicować swojemu zawodnikowi skoro każdy kibicuje tamtemu bo on jest najlepszy ...

Crystiano Ronaldo umie strzelać dobre strzały, a jego umiejętności dryblerskie też nie są najsłabsze ale wole Messiego z tych 2 panów.

Messi Lionel ma bardzo dobrą kontrolę piłki, lecz tak naprawdę czeka na podanie od Iniesty lub Xaviego, a cr7 gra samolubnie za co obydwu nie lubię i wolę Casiliasa powinien dostać złotą piłkę bo najwięcej się stara.

1390404700-U112610.png

Sygnaturę wykonał SylverWolf któremu dziękuje za nią :>

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...