Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lionel.Messi Czy Cristiano.Ronaldo

Piłka Nożna  

67 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kogo Wolicie ;;p

• Lionel Messi-Ciota z FC BARCA
      32
    • Cristiano Ronaldo-Good z Real Madrit
      35

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardziej ciotowy jest Cris, ale i tak wole go niż messego. :P

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Wolę Messiego, niż lalusia Crsia, który czesze fryzurkę w wolnej chwili. (bez obrazy dla fanów)

cristiano-ronaldo-crying.jpg

@2down

smutne. :C

Opublikowano

@2Up

Ale jebuełś.. Zdjęcie z 2004 roku po przegranym przez Portugalię finale z Grecją. Laluś Cris a ma kobietę ładniejszą od Twojej -_- Bez obrazy dla Twojej dziewczyny jeżeli ją masz.

@

To że nie masz dziewczyny?

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Nie wiem po raz który to piszę ale fan Realu powinien wiedzieć że piszę się MADRID

@ Hrabia

Tak bardzo Ci to przeszkadza, że zmienia fryzurę w przerwie meczu ? To wpływa ba jego grę ? Piszecie, że Messi to gracz, według mnie jest on na równi z Inestą czy Xavim, bez których nic by nie zrobił w meczu, przykład ? ok, porównajmy ich grę w reprezentacji Messi w reprezentacji to NIC, nie strzela tak dużo goli, nie widać go na boisku - Copa America. Ronaldo potrafił sam poprowadzić Portugalię do zwycięstwa - mecz z Holandią Euro 2012. To może teraz porównajmy ich samodzielną grę.

Ronaldo strzela z wolnych, Messi nie

Ronaldo strzela z dystansu, Messi nie

Co do dryblingów myślę, że są na równi

Ronaldo czasami symuluje, TAK JAK KAŻDY INNY GRACZ.

Nie mam nic do Messiego, nawet go lubię ale po prostu wolę Ronaldo więc ogarnijcie się z tymi wyzwiskami itp bo obydwaj są jednymi z najlepszych w Historii.

Messi - Talent

Ronaldo - Ciężka praca

------------------------------------------------------------------------------------

Dami, Ronaldo aktor ? xD

aktorzy to Busquets, Alves i Pepe ( nie lubię go)

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Obydwóch nawet lubię :x

Wkurwia mnie to że ludzie wyzywają ronaldo od pedałów,ma pieniądze i dba o siebie.

messi typowy napastnik który ma tylko wykończyć akcję golem i to jest jego zadanie.

porównajcie sobie jeszcze '' znafcy '' futbolu że ronaldo gra jako lewy pomocnik a messi jako napastnik dwie różne pozycję.

obydwoje są najlepszymi piłkarzami na świecie.

random.jpg

Opublikowano

Z góry mówię , że nie jestem kibicem żadnej z drużyn ligi hiszpańskiej - Only Manchester United !

Ciężko wybrać pomiędzy tą dwójką bo przykładowo Messi ma lepszą kontrolę piłki i gorsze strzały , a Ronaldo troszke słabszą kontrolę ale strzały boskie :D

To jakim jest człowiekiem tu nie gra roli... fakt osobiście wolę zachowanie które prezentuje Messi i strasznie mi się spodobał osatnio wywiad z nim gdzie stwierdził, że złotą piłkę powinien dostać Xavi , Iniesta lub Casillas. Co by powiedział na ten temat Ronaldo wiemy "TO ja jestem najlpeszym piłkarzem i to ja powinienem dostać nagrodę". Gdybym miał głosować to oddał bym głos na CR7 ale to przez sentyment do jego gry w United ale z szacunku do argentyńczyka nie oddam głosu :D

Opublikowano

Cristiano Ronaldo ja uważan go za gwiazdę piłki nożnej ciężko pracował na swoją formę lecz nie którzy po prostu nie doceniają go

upaodl131d2.png

Moje Cheaty :

No_Menu

http://www.mpcforum.pl/topic/624388-undetected-no-menu-jacello/

http://www.mpcforum.pl/topic/622343-undetected-no-menu/

D3D:

http://www.mpcforum.pl/topic/628413-undetected-d3d-jacello-v10/

http://www.mpcforum.pl/topic/629602-undetected-d3d-jacello-v11/page__pid__4526048#entry4526048

Opublikowano

Ronaldinho. Pamiętacie jeszcze o nim?

I tyle w temacie :)

Ja wole Messiego ponieważ za młodu podziwiałem grę Maradony (w necie u kuzyna dobre czasy..) a Cristiano nigdy nie trawiłem.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...