Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lionel.Messi Czy Cristiano.Ronaldo

Piłka Nożna  

67 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kogo Wolicie ;;p

• Lionel Messi-Ciota z FC BARCA
      32
    • Cristiano Ronaldo-Good z Real Madrit
      35

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tu nie powinno być kompletnie dyskusji, bo bezapelacyjnie messi jest najlepszym piłkarzem, cristiano analdo jest moze 6-sty czy 7-dmy

Nie wiem po raz który to piszę ale fan Realu powinien wiedzieć że piszę się MADRID

@ Hrabia

Tak bardzo Ci to przeszkadza, że zmienia fryzurę w przerwie meczu ? To wpływa ba jego grę ? Piszecie, że Messi to gracz, według mnie jest on na równi z Inestą czy Xavim, bez których nic by nie zrobił w meczu, przykład ? ok, porównajmy ich grę w reprezentacji Messi w reprezentacji to NIC, nie strzela tak dużo goli, nie widać go na boisku - Copa America. Ronaldo potrafił sam poprowadzić Portugalię do zwycięstwa - mecz z Holandią Euro 2012. To może teraz porównajmy ich samodzielną grę.

Ronaldo strzela z wolnych, Messi nie

Ronaldo strzela z dystansu, Messi nie

Co do dryblingów myślę, że są na równi

Ronaldo czasami symuluje, TAK JAK KAŻDY INNY GRACZ.

Nie mam nic do Messiego, nawet go lubię ale po prostu wolę Ronaldo więc ogarnijcie się z tymi wyzwiskami itp bo obydwaj są jednymi z najlepszych w Historii.

Messi - Talent

Ronaldo - Ciężka praca

------------------------------------------------------------------------------------

Dami, Ronaldo aktor ? xD

aktorzy to Busquets, Alves i Pepe ( nie lubię go)

HHahahahahahahahahahahahahahahahaha, drybling na równo, żel cristiano zamyka ci oczy. Czy ronaldo umie chociaz przejsc 2 kolesi i ruszyc do bramki? On umie zwodem przejsc na bok i kazdy lepszy obronca go czysci jak szmate. Teraz co do podań. Zadnych spektakularnych w jego wykonaniu nie widzialem, za to chujowych aż nadto. Messi podaje jak najlepszy pomocnik na swiecie, drybluje najlepiej na swiecie(ma najlepszy balans ciala). Teraz rzuty wolne. Kiedy ostatnio cristiano strzelil takiego gola:<? No i strzaly z dystansu. Strzela 50razy i kilka razy w swiatlo bramki, niekiedy strzeli jakąś, messi nie musi strzelać z daleka, kiedy moze przejsc 4 pilkarzy i strzalic w polu karnym ;>. 10% expertów jest za cristiano 90% za messim, tu nie ma dyskusji. Niestety wynik ankietu jest oczywisty, wiekszosc dla analdo, bo to forum jest w wiekszosci madryckie.

Taki temat z Nudów stworzyłem po za tym chcę wiedzieć kogo wolicie i dlaczego

Ja osobiście wolę Cristiano Ronaldo ponieważ jest najlepszy :: :P

Taki temat z Nudów stworzyłem po za tym chcę wiedzieć kogo wolicie i dlaczego

Ja osobiście wolę Cristiano Ronaldo ponieważ jest najlepszy :: :P

Świetny argument ziom.

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ostatni mój post w tym temacie, nie chcę spamować po prostu chcę odpowiedzieć na te brednie.

On umie zwodem przejsc na bok i kazdy lepszy obronca go czysci jak szmate.

Bo jest lewym pomocnikiem a Messi środkowym napastnikiem ?

Żel żel żel żel żel twój jedyny argument ? Naprawdę wam tak to przeszkadza ? Ja tak samo codziennie stawiam włosy na żel, mogę nawet powiedzieć że mam fryzurę zrobioną

na Cr7. I co teraz o mnie powiecie ? Mówisz, że Ronaldo nie potrafi przejść 2 obrońców ? Żadnych spektakularnych podań ? A co do strzałów to chyba oczywiste, że jest ich mniej tylko, ale jeżeli wpadną ta miażdżą każdy gol messiego. A z resztą zobaczcie film podsumowujący dlaczego Cris powinien dostać złotą piłkę. Tam jest wszystko. Podania, wolne, strzały z daleka.odpowiedź:

http://www.youtube.com/watch?v=kA30OZ7hbc0&list=FLMl57P0mDLjazt3O01lpPyQ&index=2&feature=plpp_video

Obejrzyjcie cały filmik a potem piszcie.

od 0:40 akcja

2:55 pokażcie mi taki strzał Messiego

Pozdrowienia dla prawdziwych fanów, którzy potrafią uszanować każdą wypowiedź a nie :

HHahahahahahahahahahahahahahahahaha

Cristiano 6 czy 7 ? ...

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Wole CR7 i podziiwam go za te jego nogi kur* jak z waty je ma takie lekkie ! :D

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

@Up

Hahahahahhahahahahahahahhaha ;D

xD Jakbyś zauważył bramkarz ustawiał jeszcze mur ;D Sędzia skinął głową do messiego, aby strzelał. To faktycznie zajebisty wolny ;D

@Down

Tak.. kopanie piłką w kibiców drużyny przeciwnej to takie kulturalne zachowanie ;D;D;D

1393461645-U349224.png

Opublikowano

@Up

Hahahahahhahahahahahahahhaha ;D

xD Jakbyś zauważył bramkarz ustawiał jeszcze mur ;D Sędzia skinął głową do messiego, aby strzelał. To faktycznie zajebisty wolny ;D

Jeśli przyszłeś w tym temacie chłopcze spamować, to wyjdz po prostu z tego tematu fanboju ;o.

@Top

Messi jest lepszy i ma dużo lepsze zachowanie ; o.

Opublikowano

Jebany gimbus kurwa.

Po chuj obrażasz kogoś jak go nie znasz?

Usuń "ciote" bo ci chyba zajebie kurwa.

0 szacunku japierdole co za dziecko .

Każdy ma innego fana i chuj ci do tego nie musisz go obrażać.

Zazdrościsz mu ?Bo nie rozumie.

Messi

Opublikowano

@2Up

Ale jebuełś.. Zdjęcie z 2004 roku po przegranym przez Portugalię finale z Grecją. Laluś Cris a ma kobietę ładniejszą od Twojej -_- Bez obrazy dla Twojej dziewczyny jeżeli ją masz.

@

To że nie masz dziewczyny?

Zapewne tak napisales bo ty rowniez nie masz dziewczyny, nawet jesli to przepraszam ze ja urazilem ^^

Narazie widzialem CR7 w Akcij, gra bardzo fajnie tzw - Tanczy :)

61093c6efb.png

Opublikowano

@Up

Nie, mam ;) Spoko. Po prostu nie lubię jak ludzie mówią na CR, że jest pedałem, a... i to co zacytowałeś ;)

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Powiem odrazu ,że nie jestem ani sezonowcem ani fanboyem

Od zawsze ciągneła mnie hiszpania , kolory barcy mimo to ,że od paru lat nie widziałem żadnego meczu to i tak jest to mój ulubiony zespół ;)

o wynikach też nie wiele słyszałem ;)

Messi

a i powiem

1. Lionel Messi-Ciota z FC BARCA (19 głosów [44.19%])
  2. Cristiano Ronaldo-Good z Real Madrit (24 głosów [55.81%])
    ,że jesteś zje*any

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

Ronaldo, ponieważ więcej pracuje na boisku. Messi głównie czeka na podanie od Xaviego lub Iniesty, w reprezentacji to już w ogóle nie istnieje :P

Nienawidze prawie nic bardziej, niż jak ktoś mówi o czyms, o czym kurwa nie ma zielonego pojecia. Chuja ogladales, pewnie nawet 1 meczu barcy(oprocz gran derbi)/argentyny. Messi w argentynie gra bardziej jako rozgrywajacy i gdyby wykorzystywali jego wszystkie dograne pily, to argentyna wygrywalaby zawsze kilkoma bramkami. To samo w barcie, jego podania są równie dobre jak xaviego/iniesty.

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Nienawidze prawie nic bardziej, niż jak ktoś mówi o czyms, o czym kurwa nie ma zielonego pojecia. Chuja ogladales, pewnie nawet 1 meczu barcy(oprocz gran derbi)/argentyny. Messi w argentynie gra bardziej jako rozgrywajacy i gdyby wykorzystywali jego wszystkie dograne pily, to argentyna wygrywalaby zawsze kilkoma bramkami. To samo w barcie, jego podania są równie dobre jak xaviego/iniesty.

Jeśli musisz wiedzieć to Messiego obserwuję już odkąd jako 17-letni chłopaszek zaczął grać pierwszym składzie Barcelony i od początku pokazywał co potrafi. Pamiętam jak "znafcy" kibicujący Barcelonie śmiali się ze mnie, kiedy mówiłem że ten gość niedługo będzie większą gwiazdą niż "słynny" Ronaldinho, do którego tak wzdychali :P . A Ronaldo pamiętam doskonale jak grał w Manchesterze, już jako 19-latek był tam najlepszy (obok Rooneya).

Akurat porównując grę obu piłkarzy w reprezentacjach widać przewagę Ronaldo. Reprezentacja Portugalii chociaż ma dobrych piłkarzy brakuje więcej takich gwiazd jak CR7, i widać że sam potrafi nieźle pociągnąć drużynę do przodu. Na Euro było to wyraźnie widoczne. A Messi w reprezentacji Argentyny jest cieniem samego siebie z Barcy, widać że brakuje mu przy sobie kogoś pokroju Xaviego, czy Iniesty. Będąc taką gwiazdą, zdobywając złote piłki, mógłby pokazać coś więcej. Zidane był rozgrywającym, raczej nienastawiony na bramkostrzelność, ale reprezentację Francji zawsze potrafił powieść do zwycięstwa, a gdy go brakowało, nawet mając na boisku takich piłkarzy jak Henry czy Wiltord potrafili grać jak cioty. Zresztą do dziś widać, że brakuje im kogoś chociaż w połowie tak dobrego jak Zizou...

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

Jeśli musisz wiedzieć to Messiego obserwuję już odkąd jako 17-letni chłopaszek zaczął grać pierwszym składzie Barcelony i od początku pokazywał co potrafi. Pamiętam jak "znafcy" kibicujący Barcelonie śmiali się ze mnie, kiedy mówiłem że ten gość niedługo będzie większą gwiazdą niż "słynny" Ronaldinho, do którego tak wzdychali :P . A Ronaldo pamiętam doskonale jak grał w Manchesterze, już jako 19-latek był tam najlepszy (obok Rooneya).

Akurat porównując grę obu piłkarzy w reprezentacjach widać przewagę Ronaldo. Reprezentacja Portugalii chociaż ma dobrych piłkarzy brakuje więcej takich gwiazd jak CR7, i widać że sam potrafi nieźle pociągnąć drużynę do przodu. Na Euro było to wyraźnie widoczne. A Messi w reprezentacji Argentyny jest cieniem samego siebie z Barcy, widać że brakuje mu przy sobie kogoś pokroju Xaviego, czy Iniesty. Będąc taką gwiazdą, zdobywając złote piłki, mógłby pokazać coś więcej. Zidane był rozgrywającym, raczej nienastawiony na bramkostrzelność, ale reprezentację Francji zawsze potrafił powieść do zwycięstwa, a gdy go brakowało, nawet mając na boisku takich piłkarzy jak Henry czy Wiltord potrafili grać jak cioty. Zresztą do dziś widać, że brakuje im kogoś chociaż w połowie tak dobrego jak Zizou...

Nie zgodze sie z toba, że messi jest cieniem wlasnego siebie. Rownież w argentynie ma wiele udanych dryblingów, swietne podania i bramki, gra tam coraz lepiej. Co do analda na euro. Grał słabo, to trzeba przyznać. Na takiego snajpera, to za mało, żeby mieć 10 setek i strzelic 3 gole. Taki Mandzukic mial 4 strzaly i strzleil 3, grajac w sredniej Chorwacji. Specjlanie ogladalem ze 3 powtorki ze strzalu sam na sam andala przeciwko cechowi. Nawet na sekunde nie spojrzal gdzie jest ustawiony bramkarz, byle zajebac mocno, strzlelil prosto w niego i brmaki nie zdobyl. Powiedz mi, czy to jest najlepszy pilkarz na swiecie?

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

@Up

Ronaldo miał setki w meczu z Czechami?? Mi się wydawało, że strzelił dwa razy w słupek i raz trafił głową. Pomyliło Ci się chyba z Holadnią, bo tam wyraźnie nie był jego dzień (czyt. zjebał na całej linii ;D )

I Ronaldo na Euro grał słabo, a został najlepszym Portugalskim piłkarzem?

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Nie zgodze sie z toba, że messi jest cieniem wlasnego siebie. Rownież w argentynie ma wiele udanych dryblingów, swietne podania i bramki, gra tam coraz lepiej. Co do analda na euro. Grał słabo, to trzeba przyznać. Na takiego snajpera, to za mało, żeby mieć 10 setek i strzelic 3 gole. Taki Mandzukic mial 4 strzaly i strzleil 3, grajac w sredniej Chorwacji. Specjlanie ogladalem ze 3 powtorki ze strzalu sam na sam andala przeciwko cechowi. Nawet na sekunde nie spojrzal gdzie jest ustawiony bramkarz, byle zajebac mocno, strzlelil prosto w niego i brmaki nie zdobyl. Powiedz mi, czy to jest najlepszy pilkarz na swiecie?

Tak obok Messiego to zdecydowanie najlepszy piłkarz na świecie. Chciałbym żeby którykolwiek z Polaków zagrał tak "słabo" na Euro jak on. Był wśród 6 piłkarzy ze strzelonymi trzema bramkami, więcej nikt nie strzelił to po pierwsze. Po drugie Portugalia, w której praktycznie tylko Ronaldo robił konkretne akcje ze wszystkich drużyn była najbliższa pokonania Hiszpanii, w meczu z nimi nawet grali lepiej, tylko karne przesądziły o zwycięstwie Hiszpanii. Po takim sezonie jaki miał CR7 w Realu wielu piłkarzy nie miałoby siły w ogóle cokolwiek pokazać. Przypomnijmy sobie Henry'ego na Euro 2004: nie grał praktycznie nic, a w Arsenalu bił rekordy nad rekordami, że już nie wspomnę o Ronaldinho na MŚ 2006....

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

Z dwojga zlego wole Krystyne.

Messi ? poza barca nie istnieje co innego krystyna bo widac ze stara sie cos zrobic ale i tak jest ulizanym pedalem.

Wielcy znawcy pisza tutaj jeden na drugiego pisze ze sezonowiec a gowno sie znacie i nawet nie wymienicie 1 skladu w jakim klub na ostatnim meczu.

Ibrahimovic klasa sama w sobie.

Opublikowano

Dla tych co sądzą ze Cristiano jest pedał.. sami jesteście pedałami nie umiecie ocenić nawet jego gry to prawdziwy profesjonalista wpiszcie sobie pedały na youtube cristiano ronaldo training filmik z 44minut poszukajcie to wam pedały podskoczą wyżej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...