Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]2 urodziny Need for speed World

WaLo :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pier*ole!! Akurat od jutra mnie nie ma -,- żal! Grrrrr........

@top

nowe elementy, czyżby jakieś nowe imprezy wyścigowe, bonusy, albo mapa? :)

Aha, czyli 100% dla każdego +można kupić mnożnik? :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czyli camaro jest czy nie ma

O 21:00 zaczęła się konserwacja, po niej dodadzą Camaro i będzie go można odebrać w Salonie za 0$.

Opublikowano

HEHEH a ha już jeździłem w NFS WORLD :) wiem wszystko :) no to tak narazie CARMANO jest w T1 za 4400 BOSTÓW ale BARDZO SŁABE SŁABSZE NP OD 1/2 pojazdów z T1

Dodali dużo nowych i dobrych samochodów do T2 np z T3 porshe chyba 959 chy jakoś tak to 989 i 969 jest w T2 i w T3 chyba niczym się nie różną :) nowego MERCA dodali dużo nowych samochodów :) ASTRON MARTIN nowy :) nie powiem bo dużoo tego jest. Nie widzałem DRAGu czy DRIFTU nie wiem co jeszcze miało być. Muzyka też była jakaś nowa :) I co jeszcze wam powiedzieć. Jak chesz się cośdowiedzieć to daj LAJKA :) i PRYW. Daj

ZBIERAM LAJKI :)

ZBIERAM LIKE !!!!!!

Opublikowano

@UP

Co ty za głupoty gadasz... "praktycznie" ci co poszperali wiedzą,że dodana będzie nowa muzyka.Aston już był dodany nowy,Nie "carmano" tylko "Camaro" i nie może być słabsze i nie może być w T1 bo na zasłonie pisze wyraźnie "T2".Ciekawe jak grałeś i to wiesz,skoro serwery są wyłączone? Zbierać lajki to se możesz,ale nie takim czymś co napisałeś...anyway...napisałeś to strasznie chaotycznie i...i...brak mi słów

@JA

Według mnie,choć pewnie wszyscy to już wiedzą to będzie Chevrolet Camaro ZL1,ale fabryczne.Skoro będzie u dilera dla wszystkich za 0$ to pewnie przez jakiś czas,a nie cały.Obiło mi się coś uszy,że dostaniemy mnożnik reputacji na 2 tygodnie,choć to nie będzie miłe dla posiadaczy 50lvl.Ale pewnie dadzą tez na kase.Nic tylko czekać i zacierać łapki ^^

h58oR.png

By Swajner

Opublikowano

ale połowa ludzi nie ogarnie tych aut

zeby tym jeździć trzeba kochac musle cary

i miec doswiadczenie z podobnymi

http://www.youtube.com/watch?v=OE4AH4DZtEI

Chevrolet Camaro ZL1 vs Ford Mustang Boss 302 Laguna Seca

nfsw_MALPAZ.png[
Opublikowano

ja tez a na dodatek wszystko za bosty

oprucz el camino on za igc

a były bossy 302

teraz jest super snake

i camaro bedzie

poslizg jest :unsure:

nfsw_MALPAZ.png[
Opublikowano

Ech, żeby odebrać ten wóz trzeba mieć wolne miejsce w garażu, a ja nie mam -.-

No cóż, wyślę tego SMS'a za 3zł na 500SB i kupię sobie slota, bo taka okazja się już nie powtórzy.

Pytałem kolegę na Worldzie i mówił, że ten wóz jest całkiem niezły.

Opublikowano

Mi pozostało jeszcze 10 minut pobierania patcha, a więc jeszcze nie pogram przez chwilę :(... Ale mam wolny slot w garażu więc ZL1 już jest mój :D

Opublikowano

Ja już go sobie całkiem nieźle stuningowałem i na Team Escape równie dobry jak El Camino, serio.

Teraz wyciągam nim ponad 320 km/h, prowadzenie super jak na Muscle Car'a, przyśpieszenie też dobre.

Dzięki EA, że nie zepsuło tak wspaniałego wozu.

Opublikowano

Dokładnie, jeździ jak nie Muscle :) świetnie trzyma się drogi. Czekam na wyższy poziom aby odblokować nowsze części i HEJA Z CAMARO!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...