Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]2 urodziny Need for speed World

WaLo :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś na facebooku polskich devów NFS W zobaczyłem informacje że z okazji 2 urodzin zostanie dodany samochód

427411_416791101699936_1661568012_n.jpg

Zgadniecie jaki ? Na facebooku widnieją komentarze jakoby to miałby być Chevrolet Camaro. W jednym komentarzu była umieszczona informacja iż to nie będzie samochód za SpeedBoost tylko za IGC !

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hehe, od razu domyśliłem się, że to Camaro, już po przodzie wozu widać, że to ten wóz.

Mam nadzieję, że będzie szybki, bo co z tego jeśli wóz jest bardzo ładny, jeśli będzie wolny ;/

Chociaż ja wolałbym by dodali Dodge'a Challengera, tego nowego, starszy już w Worldzie jest.

Opublikowano

Pewnie będzie w T2,ale w t2 to już nie ma szans się przebić do najlepszych wozów.

Do tego z prowadzeniem pewnie będzie słąbo bo to musclecar do tego camaro więc błyszczał raczej nie będzie,chyba że zrobią z niego super auto jak z mr2,że rozwala auta z T3.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Zamiast dodawać auto mogliby naprawić chat lub dać kod na boosty -,-

W sumie może być to fajne autko, lecz niezmienia to faktu, że world ea nie dba o tą grę.

Tak samo jest jak z handlem i kanionem. Miał być już w lutym, a do tej pory go nie ma -,-

Ale co poradzić :(

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Nie, na pewno będzie tańszy.

Wóz prawie na pewno będzie w T2, więc nie będzie aż tak drogi. Ja stawiam, że będzie kosztować jakieś 400 tys. IGC.

Opublikowano

Tak dokładnie,tylko że to dopiero za tydzień.

Tak będzie to auto za igc bo team World'a o tym już mówił i będzie to Camaro SS

Camaro SS to Super autko :P

Zamiast dodawać auto mogliby naprawić chat lub dać kod na boosty -,-

W sumie może być to fajne autko, lecz niezmienia to faktu, że world ea nie dba o tą grę.

Tak samo jest jak z handlem i kanionem. Miał być już w lutym, a do tej pory go nie ma -,-

Ale co poradzić :(

Miałbyć dodany jakis handel i kanion do gry?? :P

Gram na Metinologia.pl

Pod Nickiem NuKa

Opublikowano

Oczywiście znawcy samochodu by wiedzieli ,widać dokładne rysy i wiadomo że camaro .Bardzo lubię design tego samochodu a mocy to on ma .ŁOOoo ,nie pogardzę nim :)

michaeljacksonky.png

All sygnatures by Razor

Opublikowano

Ja tam przewiduję cenę z 350-400k a potem jeszcze jakaś pewnie "ulepszona" wersja wyjdzie

Pewnie jako muscle będzie cięzki i bedzie sie sprawdzal na ucieczkach :D

Opublikowano

OJOJO ja mam 200.104 $ :( a zbieram 2 tygodnie PIER**** Gram na nowym TRAINERZE trzeba zgarnąć KASE :)

OJOJO ja mam 200.104 $ :( a zbieram 2 tygodnie PIER**** Gram na nowym TRAINERZE trzeba zgarnąć KASE :)

Ej a jak zrbić ten obrazek że widać Swój LVL iTP. ?

ZBIERAM LIKE !!!!!!

Opublikowano

no juz nie mogę kiedy dokładnie mają go dodać ??

Zapewne w tym tygodniu, bo właśnie zaczął się rocznicowy tydzień :P.

Opublikowano

Auto dodadzą dziś albo we środę.

Jestem ciekaw tego co będzie we wtorek bo mają dodać nową funkcję w grze - nie wiem co to będzie,ale może coś ciekawego :P

Przez cały tydzień od dzisiaj do piątku będą konkursy,prezenty i nowości w każdy dzień więc możemy liczyć a coś ciekawego z ich strony,albo i nie....

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...