Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]2 urodziny Need for speed World

WaLo :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm, no ciekawe, codziennie mają dodać coś nowego, fajnie jakby chat naprawili, ale szczerze w to wątpie.

Mam takie pytanie trochę z innej beczki, bo nie wiem czy tylko ja mam ten problem.

Czy wam też nie ładują się newsy na stronie głównej Worlda?

Bo ja mam już tak od kilku dni, wszystko działa tylko newsów nie pokazuje ;/

@Down

Sprawdzałem na każdym języku i na żadnej mi nie działają

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up

Ja też tak mam ale ten problem jest już od dawna.U mnie tak jest ale tylko na polskiej stronie World'a bo na angielskiej jest normalnie.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

na 91% dosteniemy Kod bo tak wyczytałem lub na e-mali :)<3:):DxDB)

Pewnie będzie w T2,ale w t2 to już nie ma szans się przebić do najlepszych wozów.

Do tego z prowadzeniem pewnie będzie słąbo bo to musclecar do tego camaro więc błyszczał raczej nie będzie,chyba że zrobią z niego super auto jak z mr2,że rozwala auta z T3.

a z kąd ty to wiesz może nas czymś zaszkoczą i będzie najlepsz w T2 :) Nie wież tego ...

ZBIERAM LIKE !!!!!!

Opublikowano

@ketrab

nie dostaniemy żadnego kodu, nic na to nie wskazuje. Dostaną go tylko te osoby które odpowiedziały do w kolejnych flash'ach 25, 50, 75 i 100 komentarza.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

niech sobie go wsadza za przeproszeniem skąpce P........

dodają jakiś bezsensowny samochód(camaro ss) bo i tak prawie wszystkie sa takie same albo zrobią go z takimi parametrami silnika że bedzie typowym amerykancem cały czas druftującym a nie jeżdzącym a boostow nawet na 4-5 miejsce w garażu nie dadza bo mi w sumie na tym zależy

Opublikowano

Ale to dzisiaj jest to flash giveaways... Japierdole czytajcie ze zrozumieniem. Jutro ma być dodany Camaro Zl1 do dilera a potem pewnie kod na boosty i albo rental jakiegoś cara albo na stałe będzie jakiś wóz :)

Opublikowano

ja myśle że camaro będzie jeździć słabo jak prawie wszystkie muscle cary oprucz EL camino Team escape po za tym samochód będzie za kase z gry stawiam że będzie kosztowac około 500 może 600 tys a boosty dostaniemy na pewno jak moze pamiętacie rok temu udostępnili dla każdego kod na 1000 speed bostów chodzą słuchy że 2 urodziny mozemy dostac albo 2000 speed bostów albo jakis prezent i boosty

Opublikowano

Lufa 500-600 tys. nie bo to samochód t2. Więc będzie kosztować ok 300-400 tys. :) Ale to jest nowoczesny muscle car i cywilna wersja Zl1 Elite więc będzie dobry :D

Opublikowano

ale i tak będzie wolniejszy od wersji elite

wydaje mi sie ze będzie podobny parametrami do shelby terlingua

pamietam ze jak byłem u kuzyna to shelby był 2 sek za Zl1

nfsw_MALPAZ.png[
Opublikowano

Ale z was nieogary. To są te same wozy więc niemożliwością jest żeby jeden na identycznych częściach był wolniejszy od drugiego...

FORUM_Car_Blog_Header.jpg

Jest to moje tłumaczenie, troszkę pomagałem sobie tłumaczem google, kilku słów nie wiedziałem jak przetłumaczyć, jednak wydaje mi się, że nie wyszło tak źle. Te słowa, są podkreślone i jeśli ktoś wie jak je dobrze przetłumaczyć może pisać. Na dole link do oryginalnego artykułu.

Z okazji drugiej rocznicy Zespół NFS od samochodów pomyśleli, że będzie ciekawie dać społeczności pewien wgląd na to jak tworzymy auta do gry. Pierwsza część tej serii została napisana przez Lead Concept Artist, Mike Hayes.

Witam wszystkich, jestem Mike Hayes i mam przywilej do projektowania niestandardowych samochodów do NFS World. Czy jest to Samochód Policyjny, Elite czy samochód z unikalnymi nalepkami nasze auta przechodzą praktycznie ten sam proces. Na ten określony artykuł będę używać projekt samochodu Mitsubishi Eclipse Elite.

Na początek, każdy projektant pracujący dzisiaj będzie używać mood board (płyta nastrojowa?). Właśnie tam gromadzimy zdjęcia rzeczy (nie tylko samochodów), które są istotne i inspirujące dla projektu. Dla Eclipse, szukałem głównie tunerów z czasów późnych lat '90 i wczesnych 2000, a także, tych z tuningiem modernistycznym (Ma ktoś pomysł jak to lepiej przetłumaczyć?). Chciałem uchwycić smak NFS: Underground, równocześnie wnosząc coś bardziej współczesnego do projektu bodykitu.

FORUM_blog_design_1_.jpg

Aktualny projekt bodykitu jest stworzony z 4 quick plan view drawings by pozwolić gościowi od modelingu używać go jako punkt odniesienia w 3D. Jeśli czas na to pozwala lubię robić kilka szybkich szkiców by zobaczyć jak rzeczy wyglądają w perspektywie. Jednak, będąc w środowisku produkcyjnym nie zawsze mamy na to czas.

Maska posiada poliwęglanowy panel, by ukazać ulepszony silnik. Przedni zderzak zdobi diamentowe logo Mitsubishi, a cały samochód posiada znacznie poszerzony bodykit. Ten Eclipse, będąc tunerem posiada pełnie wyposażone wnętrze dopasowane do zewnątrz. Projekt wnętrza został stworzony przez Vinoda Raju (Nasz przewodniczący od modelowania samochodów). Siedzenia, subwoofery (?), wzmacniacze, wszystko razem. Dzięki dla niego.

Ten samochód będąc Elite Carem, miał być zaprojektowany by być poza tym, co aktualnie można było zobaczyć w zwykłych samochodach z NFS: World. Auta Elite wyróżniają się tym, że mają właściwości, których nie znajdziesz w żadnym innym samochodzie. Wisienką na torcie w Eclipse, są subwoofery, które można włączyć naciskając przycisk.

2-gi dzień rocznicy :)

Opublikowano

Na fejsbuku czytałem że w jakimś dzisiejszym patchu będzie camaro i że w plikach gry już niby jest

Opublikowano

Ciekawe czy dostaniemy na zawsze czy kilka dni i potem bedzie do kupienia u diera :/

Jeśli udostępnią kod na Camaro lub na jakikolwiek wóz, to na pewno będzie on na zawsze. W końcu to druga rocznica Worlda, więc jeśli dadzą jakiś kod na wóz, to dostaniemy go na zawsze.

Opublikowano

411467_338873892861263_1250308725_o.jpg

Czas rozpocząć kolejny dzień świętowania drugich urodzin Need for Speed World! Dzisiaj będzie co świętować, bo planujemy dodać nowy element do gry, rozpocząć konkurs i dać społeczności nowy samochód, a także zacząć tydzień podwójnej reputacji!

Dziś odbędzie się przerwa konserwacyjna, więc upewnijcie się, że zebraliście wszystkie diamenty, zanim serwery będą wyłączone (ok. 21:00). Po tej przerwie rozpocznie się konkurs na najładniejsze zdjęcie. Oczekujcie więcej informacji na ten temat, ale już możemy Wam zdradzić, że będziecie musieli wykorzystać nowy element dodany do gry, aby wziąć udział w konkursie.

Będziecie także mogli pojeździć nowym samochodem, ale więcej nie zdradzimy… oczekujcie informacji o przerwie konserwacyjnej, aby się dowiedzieć jaki. Pojawi się także druga część tekstu na temat Budowania samochodu do NFS World.

Kolejną ważną sprawą jest to, że po przerwie konserwacyjnej rozpocznie się tydzień, w którym będziecie dostawać 2 razy więcej reputacji. Będzie to więc świetna okazja, żeby w końcu zdobyć poziom 50.

Będzie jeszcze więcej niespodzianek, ale musicie na poczekać, aż się pojawią.

Śledźcie nasz profil na facebooku (http://facebook.com/NeedForSpeedWorldPl) oraz forum, aby nie przegapić okazji do świętowania drugich urodzin Need For Speed World!

Źródło:

[/center]

http://forum.ea.com/pl/posts/list/0/192059.page#222737

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...