Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Jak zrobić stronę internetową!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nvu, nie korzystałem lecz słyszałem że można łatwo zrobić ale kod makabryczny jest. Popraw temat, żeby ładnie wyglądał.. Spójrz na przykład tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/636614-mega-tut-instalacja-wbb-oraz-wgrywanie-pluginow-i-stylow/

Nieregulaminowa sygnatura

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest 8 grafik bez spoilerów, są linki, dodane źle w spoiler, popraw to i mi tutaj nie podnoś czcionki (głosu), bo zaraz Ci ten poradnik do kosza usunę i dopiero hałasu narobisz.

Opublikowano

Dobra, niech będzie, tylko nie wiem po co tyle zbędnych obrazków. Nie pisz posta pod postem przed upływem 24h, warna tym razem nie będzie.

Opublikowano

Dość łatwy sposób nie wymagający wysiłku na zrobienie strony internetowej tutaj nam przedstawiłeś ;p

Docenię twoją pracę ze względu na tych co kompletnie nic o tworzeniu nie wiedzą, a chcieliby się jakoś wtajemniczyć ;p

Opublikowano

Wiem że to dość ubogie ale nie dość że ostatnio bana dostałem to jeszcze nie miałem czasu ale za jakiś czas rozbuduje :) [nic nie obiecuje :D]

Opublikowano

brzydki poradnik , napaćkane jakichś pierdół , gifów, napisów, jeśli chciałeś się pochwaliś swoim gustem pisania poradników to odniosłeś odwrotny skutek,

o zawartosci merytorycznej nie mam sie co narazie wypowiadać bo nie wiem co to wgl jest.

Opublikowano

Dziękuję za szczery kom. lecz chyba każdy ma inny gust :)

Lecz jeżeli coś szczególnie ci się nie podoba to napisz może zmienię :)

Opublikowano

ogólnie to nie poszalałeś, poradnik słaby i mało w nim zawartych informacji ale to pewnie wynika jeszcze z Twojego niedoświadczenia, tworzenie stron za pomocą programów i to tak słabych jaki dodałeś mija się z celem zwłaszcza że wykonamy w nim najprostsze działania, o flashu można zapomnieć :)

swoją drogą to nas w szkole z 10-14 lat temu uczono robić strony w notatniku, gdzie trzeba było znać wszystkie kody html, zresztą jak się nie zna kodów html to co to za robienie strony?

819531478353821175209.gif

Opublikowano

mało opisane

sygnamz.png

Start serwera 24.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami - Reinor.pl

Opublikowano

Nic nie pokiazałeś przydatnego, może temat powinien brzmieć "strona internetowa dla lajków którzy pierwszy raz to robią" - tutaj widzę tylko painta i html, a powiedz mi gdzie nam do PHP, umiesz coś w ogóle w tym kierunku żeby pisać o tym poradnik?

jebać steam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...