Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ravia.eu

Marcuśny

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Taki mały powrót do rozdawania itemków.

Serio jesteście tacy pojebani i nie wiecie, że logi to on sobie mógł pokazać Wam jakie chciał? Rekordy w bazie można dowolnie dodawać i usuwać, no ale dalej możecie wierzyć swojemu guru ;)

Opublikowano

Taki mały powrót do rozdawania itemków.

Serio jesteście tacy pojebani i nie wiecie, że logi to on sobie mógł pokazać Wam jakie chciał? Rekordy w bazie można dowolnie dodawać i usuwać, no ale dalej możecie wierzyć swojemu guru ;)

Owszem.

Mogliby sie przynajmniej przyznac.Sluchajcie miszczu dostal perly czy tam eq,poniewaz nagrywa LP czy cos w tym stylu.A tak wyszli na zlodziei i klamcow.Nie wierze,w to ze ten incydent byl jednorazowy.Miszczu dostawal itemy juz od dluzszego czasu.

Gdyby nie maskotka w postaci isamu serwer nie mialby wiecej jak 300online.

Ogolnie nie polecam.

Srij9JT.png

Opublikowano

Ehh pełno jeszcze raz pełno botów na serwerze.. ;/ Wgl na 70 lv nie wiem kompletnie co robić. Zrobić 8 lv i dropić hematy -,-? Jakieś pomysły macie na dobry zarobek na tym lv?

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Ehh pełno jeszcze raz pełno botów na serwerze.. ;/ Wgl na 70 lv nie wiem kompletnie co robić. Zrobić 8 lv i dropić hematy -,-? Jakieś pomysły macie na dobry zarobek na tym lv?

metki w lesie i na wezowym polu. czarowane ostrze chodzi teraz po 13-14kk

Opublikowano

Mnie dziwi jedno, IsAmU mówi że ktoś tam itemy wyrzucił a miszczu tylko je na benq oddał tak ? .. dziwi mnie jedno... postać po przerwaniu filmiku gdzie miszczu mówi że idzie po ulepszacze postać cały czas stoi w tym samym miejscu, wgl nie zmieniła swojej pozycji po urwaniu i wznowieniu nagrywania ... no i ... które to itemy przełożył skoro nic mu z eq nie ubyło a przybyły perły ^.^

Nic do ravii nie mam bo tam nie gram, tylko jedna rzecz mnie dziwi ^.^

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

miszczu perły miał tak ustawione, że niemożliwym jest by w 3-4 sekundy ułożył je w takie miejsca. każdy kto gra w mt2 wie, że po handlu itemy dostaje sie na pierwsze wolne sloty. miszczu aka gimbus miał je ustawione według własnego upodobania.

@edit http://www.youtube.com/watch?v=453sZkK81bU 1:10 widać, że ulepki są obłożone dokoła wisiora a nie są na pierwszych wolnych miejscach w eq.

Opublikowano

miszczu perły miał tak ustawione, że niemożliwym jest by w 3-4 sekundy ułożył je w takie miejsca. każdy kto gra w mt2 wie, że po handlu itemy dostaje sie na pierwsze wolne sloty. miszczu aka gimbus miał je ustawione według własnego upodobania.

@edit http://www.youtube.com/watch?v=453sZkK81bU 1:10 widać, że ulepki są obłożone dokoła wisiora a nie są na pierwszych wolnych miejscach w eq.

przenieść perłe to jest 1 sekunda... to ty chyba myszkę z drewna masz....

@up Moze przyszedl w to samo miejsce zeby nie robic bydła? A przedtym kupil te perly dlatego mu przybyly?

dokładnie co do milimetra ?? prosze Cię... postać nawet się nie ruszyła... ani na milimetr...

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

przenieść perłe to jest 1 sekunda... to ty chyba myszkę z drewna masz....

dokładnie co do milimetra ?? prosze Cię... postać nawet się nie ruszyła... ani na milimetr...

niech jakis koles da ci 3 itemy, przenies je w wyznaczone miejsca w 1 sekunde i nagraj film to zwrócę Ci honor.

Opublikowano

No ja na ravi nic specjalnego nie miałem tam 75 sure wp ale myślę ze ten serwer bez sławy isamu na yt to by miał tych graczy o polowe mniej czy nie więcej tak ja myślę sława isamu go trzyma.ale serwer dobry ja nic nie wydałem kasy a mam 75 ale stoi ta sura i ni chce mi się grac nawet na biologa nie wchodzę oddać

Inni sie srają o ksucie jak jesteś twardzielem to wyzwanie tam sie nie plącze ze ktoś ksucie tam sie robi eq zęby temu co ksuje wpierdolić :D

Opublikowano

Plusy :

- Częste Eventy

- Hematyczne Szkatułki

- Podobny do PL`a

- Mało zbędnych bajerów

Minusy :

- Dość dużo botów

- DDoSy od Grubego aka FuBu

- Hejtowany ISamU

giphy.gif ­

Opublikowano

Dla mnie serwer się bardzo podoba. Niedawno zacząłem grac, oglądam "isama", wypowiadał się kilka razy na temat FuBu, i po co to ciągniecie? Wydaje mi się, że on już tamto zakończył, tylko wy drążycie. Duża ilośc graczy, questy w porządku, wszystko git. Ode mnie wielki plus. :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Warto zaczynać od zera? I czy jest sens grania bodym/wp bez Buffa? Czy dam rade bez buffa?

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Warto zaczynać od zera? I czy jest sens grania bodym/wp bez Buffa? Czy dam rade bez buffa?

Zacząć zawsze warto ! :) WP to 51% całego serwa bo każdy robi go na wyżynke bodych też można sporo spotkać, patrząc przyszłościowo WP bardziej mobilny bo większy hajs na nim zdobędziesz a buffa opłaca się robić chyba, że kupisz go potem na wyżynke. KU ostrze teraz 10-12kk aura lekko mniej :]

Opublikowano

A ile osob tak mniej więcej jest online?

Bardzo dużo :) Wbijesz wieczorem i można zobaczyć Ch1 Busy .. więc 1.5k +

Opublikowano

Czyli jednak Isamu na fubu ostro nadaje, chociaż to prawda jest

ale też czysto u nich nie jest.

Ale nie spodziewałem się po administracji Ravii rozdawanie itemów.

31.07.13 - Astium !

16:00 Start!

Najlepszy Serwer 2013!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...