Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ravia.eu

Marcuśny

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie to troszkę przy słaby exp ale tak w ogóle to się dobrze grało na nim:),

Na poczatku do tego 25-30lvl cieżko z deka moze isc.

ale poźniej jak zrobi sie konia bojowego + kupi pd w m1 to exp idzie lajtem

99lvl mozna wbic w dobre max 5 dni jak ktos chce grac :>

Opublikowano

@razor9012 , zamknij te morde za przeproszeniem. Zrozum , ludziom sie to przejadło . Monotonne napierdalanie hematów w m1. Poczatkowy gracz w 5 dni 99 lvl.. śmieszne . Wchodze na ravie , odpalam aure , wychodze . Na ts3 siedzą dzieci w stylu ,, SPRZEDAM AURE NO LICYTUJCIE SIE ,, pozdrawiam . A i jeszcze jedno , ostatnio jeżdżąc znalazłem skupisko 15-20 fishbotów na raz :) .. może zbanowane , może nie . Ale pozdrawiam właśiciela który spija piwko i zarabia , a pozdrawiam napierdalaczy hematów w m1 . żałosne :).

Opublikowano

@razor9012 , zamknij te morde za przeproszeniem. Zrozum , ludziom sie to przejadło . Monotonne napierdalanie hematów w m1. Poczatkowy gracz w 5 dni 99 lvl.. śmieszne . Wchodze na ravie , odpalam aure , wychodze . Na ts3 siedzą dzieci w stylu ,, SPRZEDAM AURE NO LICYTUJCIE SIE ,, pozdrawiam . A i jeszcze jedno , ostatnio jeżdżąc znalazłem skupisko 15-20 fishbotów na raz :) .. może zbanowane , może nie . Ale pozdrawiam właśiciela który spija piwko i zarabia , a pozdrawiam napierdalaczy hematów w m1 . żałosne :).

Nie rozumiem Twojej złości w moja stronę.

Wiem że ludzie chca innej formy zarobku niz m1(hematy i wyzyna, ale co z tego, ze ,,chca''

Miałbyć wprowadzony IceRun dla w miare niskich lvl gdzie gracze mogliby tam zarabiac, lecz On jest wprowadzany juz 4 miesiace -_-

Nie napisałem ze poczatkowy -_-

Jak juz posiadasz jakies eq to 75lvl wbijasz w jeden dzien

potem w jeden dzien mozna wbic do 80/83

kolejny dzien to juz na wyzynie i tak do 99.

Czy ja gdzies wychwalam ten server? Ubóstwiam go?

Sam zakończyłem na nim grę ponieważ nie ma co robic na 86lvl tylko wyzyna i tyle.

Administracja? Ciezko sie z nia dogadac, na TS trzeba czekac po kilka h aby kogoś zglosic np. jakiegos moda

Brak systemu zgloszen, tylko marny temat na forum.

5GM w teamie z czego: Weles od czasu do czasu zrobi jakis event, Isamu pobanuje na potrzeby filmu, Nymfa sie stara i dobrze jej idzie, Benq to robi wszystko na odpierdol i wywyższa mi sie tu szczyl jeden, Zenith jeden banuje na IP, tylko On...

Nawet teraz widze ze nie mozna podrobic na hematah ^^ w m1 bo wszedzie boty.

Krótko, administracja sie opierdala.

Co do zarobku, widze ze dalej nie znasz innych sposobw zarobku. Przeciez mozna jeździć na metiny...

Mozna biv bossy i dropic z nich klucze a z nich leca lustra itp

Mozna lowic małze

Co do dzieci na TS, dzieci wszedzie sa -_-

Opublikowano

Zarabiac mozna praktycznie wszedzie wiec przestan plakac i siedziec pod depo i prosic o 100k na poty tylko rusz sie a zapewniam cie ze na brak hajsu nie bedziesz narzekal

Opublikowano

Server mi się podoba. Troche monotonny, ale były gorsze servery.

Skończyłem gre tak ponieważ administracja ma wszystko w dupie. Na forum żaden administrator nie zagląda a na ts trzeba czekać pare dni aż się łaskawie odezwą.

73622215203087586443.jpg

Opublikowano

Hehe jak shinsoo m2 to mojego kolegi te fishboty xD masz racje spija piwko :D

Co do ravii, dobiłem 30lvl i przestałem grać, bo na tym serwie w dzień nie da się zarobić - żadnego bossa ani metka nie znajdziesz, za dużo bydła gra. A ja w nocy ide do roboty więc serw nie dla mnie.

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

ja pobocilem troche. wbilem 75lvl skile P stal +9 truta +9 boj +9 wszystko dopracowane . przestalem bocic pogralem z poltora tygodnia bez botow i dostalem bana , napisalem do isamu ze to noob nie GM ( nie bede uzywac wulgaryzmow na forum sa tu dzieci ) i przestalem grac bo smiac sie chcialo ile bylo botow a akurat juz nie bocilem ale dostalem bana

Opublikowano

ja pobocilem troche. wbilem 75lvl skile P stal +9 truta +9 boj +9 wszystko dopracowane . przestalem bocic pogralem z poltora tygodnia bez botow i dostalem bana , napisalem do isamu ze to noob nie GM ( nie bede uzywac wulgaryzmow na forum sa tu dzieci ) i przestalem grac bo smiac sie chcialo ile bylo botow a akurat juz nie bocilem ale dostalem bana

Bociłeś, to masz bana, kurwa logiczne, to że przestałeś nie usprawiedliwia Cię od używania tego. Pretensje możesz mieć do siebie, a IsAmU dobrze zrobił ;) Jedyny youtuber, do którego mam największy szacunek. W tym najlepszy admin ;)

astiumsign.png

Opublikowano

serwer fajny godny uwagi administracja godna uwagi zawsze pomogą :) często eventy itp dużo ludzi :) teraz właśnie będzie mniej fb pozdo :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na wstępie piszę iż ten temat nie łamie regulaminu jest to pokazanie co administracja robi na serwie.

http://w569.wrzuta.p..._b3nq_-_youtube 1:17 widać na chacie że dostał od B3nqa (GM ravii) co dostał? Nie wiadomo najprawdopodobniej tylko ulepszacze, ale w 100% jestem przekonany iż raz to się nie zdarzyło tu jakieś zmianki tu jakieś kd i się nazbierało.

Teraz pare słów do gimbazy isamu. Po jaką cholerę kur*a najeżdżacie na balmore jak ta wasza pro elo ravia nie jest wcale lepsza nawet i gorsza bo Kiecol/IsAmU/Miszczu/GrL To jeb*ni hipokryci i subują to gimnazjaliście i mniej iż wiedzą iż te kanały są dla takich biorą z nich autorytety i takie zje*y potem chleją po 22 w parku i sweet focie na fb wstawiają.

Aa zapomniał bym o ss

18309407059978813835.jpg

Gdzie tego nie dam to usuwają jeb*na korupcja

Opublikowano

@up ile razy jeszcze wstawicie? przeciez bylo w mediach i chyba wystarczy...

Tym wiecej osob to zobaczy tym lepiej.

Opublikowano

Na wstępie piszę iż ten temat nie łamie regulaminu jest to pokazanie co administracja robi na serwie.

http://w569.wrzuta.p..._b3nq_-_youtube 1:17

widać na chacie że dostał od B3nqa (GM ravii) co dostał? Nie wiadomo

najprawdopodobniej tylko ulepszacze, ale w 100% jestem przekonany iż raz

to się nie zdarzyło tu jakieś zmianki tu jakieś kd i się nazbierało.

Teraz

pare słów do gimbazy isamu. Po jaką cholerę kur*a najeżdżacie na

balmore jak ta wasza pro elo ravia nie jest wcale lepsza nawet i gorsza

bo Kiecol/IsAmU/Miszczu/GrL To jeb*ni hipokryci i subują to

gimnazjaliście i mniej iż wiedzą iż te kanały są dla takich biorą z nich

autorytety i takie zje*y potem chleją po 22 w parku i sweet focie na fb

wstawiają.

Aa zapomniał bym o ss

18309407059978813835.jpg

Gdzie tego nie dam to usuwają jeb*na korupcja

1. Ile razy jeszcze Isamu ma to wyjasniac? Wszyscy ci co chcieli zobaczyc jak to bylo naprawde wbijali na ts3 i Isamu im pokazywal i logi i wszystko wiec po co drazyc kurwa temat?

2. Piszecie ze Administracja nie odpowiada, nie odpisuje gracza na problemy,nie banuje botow

A widzieliscie serie Nymfy,Isamu "banowanie botow" ? Gdzie chodzi przy filmiku 20 minut i banuje? a oni nie siedza 20 minut tylko pare godzin naprzyklad wiec takie pierdolenie ze sie nie zajmuja niczym to klamstwo.

3.Nie pomagaja w problemach? Wejdziesz na ts3 jest isamu prosisz o rozmowe masz i tyle to samo Benqu ktory troche sie opierdala ale i tak pomaga.

4. @Czendżys Co ma do tego korupcja ze usuwaja ci filmiki? jak spamisz na forum to usuwaja proste.

A od siebie dodam ze serwer jest swietny,nie ma bugow do 35 lvl moze trudno potem juz jest bardzo prosto, jest sie z kim bić,jest sie z kim posmiac Eventy sa i beda.

I co najwazniejsze na serwerze nie ma przekretow.

:)

Opublikowano

1. Ile razy jeszcze Isamu ma to wyjasniac? Wszyscy ci co chcieli zobaczyc jak to bylo naprawde wbijali na ts3 i Isamu im pokazywal i logi i wszystko wiec po co drazyc kurwa temat?

2. Piszecie ze Administracja nie odpowiada, nie odpisuje gracza na problemy,nie banuje botow

A widzieliscie serie Nymfy,Isamu "banowanie botow" ? Gdzie chodzi przy filmiku 20 minut i banuje? a oni nie siedza 20 minut tylko pare godzin naprzyklad wiec takie pierdolenie ze sie nie zajmuja niczym to klamstwo.

3.Nie pomagaja w problemach? Wejdziesz na ts3 jest isamu prosisz o rozmowe masz i tyle to samo Benqu ktory troche sie opierdala ale i tak pomaga.

4. @Czendżys Co ma do tego korupcja ze usuwaja ci filmiki? jak spamisz na forum to usuwaja proste.

A od siebie dodam ze serwer jest swietny,nie ma bugow do 35 lvl moze trudno potem juz jest bardzo prosto, jest sie z kim bić,jest sie z kim posmiac Eventy sa i beda.

I co najwazniejsze na serwerze nie ma przekretow.

:)

1. Isamu świety nie jest. Kłamie w żywe oczy Was.

2. Isamu banuje tylko gdy musi zrobic film (raz na dwa tygodnie) reszta sie tez opierdala

3.Ta, najpierw trzeba 7h dziennie czekac a jak z kims zaczniesz rozmowe to ,,nic nie poradze, czekaj na xxx'

4. Usuwaja bo sie boja prawy

Ostatnie zdanie :x beka

Jak nie ma przekretow jak sa i to widziac -_-

Taki random jak Ty 35lvl gówno wie o serverze.

Opublikowano

Tu czemu tak sie uwziales na tą Ravie?Nawet gdyby rozdawali itemy to tylko kilku osobom.Na balmorze fubu handluje z calym serwerem ;p

Aczkolwiek nie wierze,zeby Benq dawal jakies itemy tylko dlatego,ze kogos lubi.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Rzesza ludzi za tobą stoi, ufają Ci, grają na twoim serwerze, tępią fubu tylko dlatego że on robi w chuja ludzi na swoim serwerze. Ale wiesz co jest najgorsze? Że ty człowiek któremu tyle ludzi zaufało robisz swoich widzów tak samo w chuja jak jebany grubas. Skille G10 na buffie, handel miszcza z benqiem, a teraz jeszcze to- ziom który bugował porońca dostał perma, a ty mu dałeś UB. To ma być sprawiedliwe? Gdzie tu jest kurwa sprawiedliwość ja sie pytam. Jesteś tyle sam wart co ta szmata fubu.

Daj mi jebany logiczny argument dlaczego wbiles 2 skille na G10 a nie jeden na P. No kurwa nie powiesz mi, że miales tyle kamoli że mogłeś sobie czytać 2 skille na raz skoro ty kurwa bez isu grać nie umiesz. Zakuty po roku jest gównem nie postacią, a ty jesteś chujowy. Na swojej postaci skilli nie miałeś ale na buffie były na G10 a dlaczego? Dlatego, żeby nie było widać że są na P bo miedzy M a G za dużo sie nie różnią

Dlaczego miszczu usunął filmik w którym był handel z benqiem? Bo wyszło na jaw że jesteście tyle samo warci co cała chujmora, wiadomym było, że jak przyjdą koledzy z gildii z pl'a to będą równi i równiejsi. Teraz zacytuje twoje słowa: "Ludzie szybko zapominają" zapomnieli o hikarim i o handlu z benqiem i o skillach na buffie. A tu wychodzi kolejna sprawa dajesz ub jakiemuś śmieciowi za co? Ile Ci zapłacił ?

Prawda czy może bajka?

EDIT:/ Link do Filmu gdzie gracz buguje poronca , dostaje bana po czym isamu daje UB :

UB od Isamu:

Nick: Solo

Data: 2013-06-22 11:03:04

Przez: IsAmU

Rodzaj: Obniżono ostrzeżenie

Poziom: -100%

Notatka: Brak notatek.

Patrząc na ten film wyjaśnij mi ktoś czemu on dostał UB?

bez gif

Opublikowano

1. Isamu świety nie jest. Kłamie w żywe oczy Was.

2. Isamu banuje tylko gdy musi zrobic film (raz na dwa tygodnie) reszta sie tez opierdala

3.Ta, najpierw trzeba 7h dziennie czekac a jak z kims zaczniesz rozmowe to ,,nic nie poradze, czekaj na xxx'

4. Usuwaja bo sie boja prawy

Ostatnie zdanie :x beka

Jak nie ma przekretow jak sa i to widziac -_-

Taki random jak Ty 35lvl gówno wie o serverze.

A ty co wiesz chlopczyku o serwerzE? bo z tego hejtu twojego sadze ze nie grasz na serwerze?

Dobilem 75 przynajmniej na ravi i mam co robic nadal 75 WP zarabiam na pierdyliard sposobow i kasa sama sie robi..

A gdybym sie sprezyl i dobil 86 to juz wgl. a pozatym znajdz sobie glidie i zobaczysz wtedy ile frajdy moze gra przyniesc -.-

1. Isamu klamie w zywe oczy? w jakiej sprawie?

2. Isamu moze tak ale jest jeszcze Nymfa ktora zapierdala i Benqu

3.Masz problem czekasz PROSTE oni tez maja wlasne zycie.

4. Oczywiscie -.-

Co to za moda nowa mowic na kogos Random? smiesznie brzmi haha

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...