Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapowiedz[RPG+Survival][GameCraft][Potrzebny grafik][Autorski Launcher][Bukkit][McMMO][Serwer godny uwagi!]

chojnasiu

GameCraft  

61 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy odwiedzi? by? serwer?

2. 2. Czy launcher Tobie si? podoba?

• Tak
    • Nie
    • Doda?bym swoj? grafik? (zg?oszenie na grafika pisz na pw

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czy ktos chcialby zostac budowniczym? mozecie pisac podania jak i rowniez projekty

Zdejmijcie trochę %

Was to nie boli a mnie tak;)

Opublikowano

z kąd wiesz jak nawet na nim nie byles?

wszystkich potrafi oczerniac a wielki ch.j umie

heh kur** ja wiem jaki serw jest pro a jaki chujowy po pluginach debilu a tu kur** jest LWC wiec hu* a nie serw ^^ zobaczymy czy ktos ci kur** na niego wbije jakby co na RPG_Survival daje sie plugin Factions a nie LWC ^^ zobaczymy jaka srednia graczy bedzie heh kazdy wie ze bedzie to srednia okolo 5 graczy ^^ zobaczysz

Opublikowano

no to leci zgloszenie a i jescze jedno pluginy zmienilem jest teraz factions za lwc i za wyzywanie tez leci

no i juz polecialo ciekawe jakiego warna dostaniesz

Zdejmijcie trochę %

Opublikowano

PO 1. Nie zagram, ponieważ to jest twój launcher. Jeżeli jest to fake to zawsze Możesz przejąć cudze konta (Mam premium temu tak chce sie ubezpieczyc), jeżeli coś takiego właśnie w nim będzie. Radze dodać też osobne pliki do wgrania samemu to może się skuszę.

Po 2. Poczekamy zobaczymy może serwer się sprawdzi :D

sygna2z.png

Opublikowano

wiesz co ryzyko kradziezy jest male poniewaz wszystkie dane są kodowane więc nawet ja tego nie pojmuje a launcher jest mój tyle że szukam grafika który wykonałby greafikę do launchera

ale dzięki że poeuszyłeś ten temat

Zdejmijcie trochę %

Opublikowano

wiesz co ryzyko kradziezy jest male poniewaz wszystkie dane są kodowane więc nawet ja tego nie pojmuje a launcher jest mój tyle że szukam grafika który wykonałby greafikę do launchera

ale dzięki że poeuszyłeś ten temat

Zrobić grafikę jest naprawdę łatwo..., ale zrobić dobrą grafikę zależy dla kogo, dla mnie ciężko, ale w wolnym czadie nawet tym sie zajmuję :D MOże coś dla cb zrobię. Bye

sygna2z.png

Opublikowano

dzieki leci lajk z takimi ludzmi idzie sie dogadac mam problemy z gimpem

ref

Zdejmijcie trochę %

Opublikowano

"Twój" launcher to nie jest, ponieważ Ty go edytujesz, który został napisany przez ekipe Majongu, a ty przypisujesz sobie ich pracę..

Po za tym nic w nim nie ma ciekawego, ja osobiście nie wejdę na serwer, nie wydaję mi się, żeby należał do tych wartych do odwiedzenia. Ale to tylko moja opinia, i to nie jest hejt, ponieważ wyrażam swoją opinię w sposób uzasadniony i raczej wiadomy.

Opublikowano

dziekuje za opinie krzych a launcher jest moj tylko dalem link do newsów ze swiata minecraft znalazlem tylko po angielsku a inspirowalem sie na stylu launchera mojangu

ref

zapraszam do komentaowania wszelkie uwagi mile widziane(pomogą w edytowaniu serwera specjalnie na potrzeby graczy)

licze na dalsze opinie

Zdejmijcie trochę %

Opublikowano

Ja tam wejdę na serwer, założyciel stara się jak najlepiej, a wy tylko krytykujecie, mimo, że nie widzieliście serwa. Jak coś wam się nie podoba np. pluginy to piszcie, założyciel może zmieni to na serwerze.

Pozdrawiam i czekam, aż powstanie serwer.

3180938630.png

Opublikowano

liste komend dla vip i supervip dam na forum a co do uzytkownika GaLo dzieki mozesz liczyc na admina jesli jestes zainteresowany

Zdejmijcie trochę %

Opublikowano

Wiesz, ty tak nie rozdawaj, zrób rekrutacje. Ale ja tam chętnie przyjme admina, tylko napisz jakie wymagania. Masz steam, gg, skype ?

3180938630.png

Opublikowano

no napewno vip bedzie mial dodadkowo od administracji 10000000 dolarów oraz komendy:

/tp

/weather

zarezerwowany slot

3 darmowe dzialki

mam gg zaufam ci ile masz lat?

Zdejmijcie trochę %

Opublikowano

ale to bardziej klimaty Sredniowiecza będą ale dzieki za pomysł geniu

to bardzo dobry pomysł na event jednodniowy

zapraszam nadal do komentowania

@ref

Zdejmijcie trochę %

Opublikowano

Serwer zapowiada sie beznadziejnie , jak chcesz dac admina czlowiekowi ktory ci dal pozytywny wpis,czlowieku pomysl co robisz.Z pewnoscia nie wejde na sewer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...