Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bot] Projekt POP 24/7

Axs

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 184
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ehh a w bocie nadal brak opcji klinów , kontr itp.

Bot ma nieco opóźnione działanie , bo na światach z farmieniem wojsko nie powinno stać ani chwili ;/

Poza tym brakuje też opcji by bot rozsyłał oddzielnie piki , miecze , toporki itd.

Bo przecież chyba nie ma baranów co farmią wszystkim w jednym ataku ^^

Bot nadal się gubi w zaplanowanych atakach , bardzo złożonych na jedną godzine i nie wysyła ich po prostu :(

Rynek nadal brak opcji handlu z graczami , a tak to wszystko w miare ;)

PS:Jak właściciel bota poprawi opcje o jakich wspomniałem , może znów zacznę używać jak dotąd nie ma z niego pożytku , bo przynajmniej nie zastanawiam się godzinami czy wysłać wojsko czy nie jak to w przypadku bota.

Opublikowano

Linoheart on ma tylko to "zastanawianie się" na początku używania póżniej mu przechodzi nie wiem od czego to zależy. Też tak myślałem że się zastanawia jednak po paru nockach chodził ok. Zaplanowane ataki fakt nie zawsze mu to wychodzi tak jak ma wychodzić

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie wysyła wcale ataków na jedną godzine! Więc nie działa , a co mi po atakach wchodzących byle jak.

Kiedy ja potrzebuje ze 100 ataków w jednej godzinie na jedną wioskę.

Nie Handluje z graczami , a obronie to nie wspominam , bo nie potrafi , ucieka wojskiem na 12H w przód czasem , na najbliższą barbarke , a tu się okazuje , że wojsko wróci przed czyimś offem wchodzącym na nas.

I są straty wojsk.

O klinach itp nie wspominam , bot po prostu jest nie użyteczny jak na razie , bo nie ma też opcji jak wspominałem by wysyłał oddzielnie piki , miecze itd.

I za długo się zastanawia... tyle z mojej strony.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...