Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bot] Projekt POP 24/7

Axs

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 184
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napisz do niego na gg to Ci da. Co to za problem kolejny raz już to powtarzam. Co tego że jest niedostępny jak wejdzie to Ci odpisze myśl trochę. I tak pewnie nie kupisz bo problem przelew będzie zrobić.

07919872454565140601.png

Opublikowano

@up własnie tak samo jest u mnie na serwerze minecraft, wszyscy boją się dokonać przelewu bo mówią że nia mają konta bankowego, a jak mówię im że można zrobić przelew pocztą to piszą że nie mają konta pocztowego :D

co do autora projektu to mógłby wprowadzić możliwość płacenia przez sms, ja już to ogarniam, więc jakby co to mogę pomóc w założeniu usługi bez żadnych korzyści.

ciekawe czy się sprawdzi taki układ :)

1 Tartak 3 up2.pngremove.png

2 Cegielnia 3 up2.pngremove.pngmerge.png

3 Huta żelaza 1 up2.pngremove.pngmerge.png 4 Tartak 4 up2.pngremove.pngmerge.png 5

Cegielnia 4 up2.pngremove.pngmerge.png 6 Ratusz

3 up2.pngremove.pngmerge.png 7 Spichlerz 3 up2.pngremove.pngmerge.png 8 Zagroda 3 up2.pngremove.pngmerge.png 9 Tartak 6 up2.pngremove.pngmerge.png 10 Cegielnia 6 up2.pngremove.pngmerge.png 11 Huta żelaza 3 up2.pngremove.pngmerge.png 12 Koszary 2 up2.pngremove.pngmerge.png 13 Spichlerz 5 up2.pngremove.pngmerge.png 14 Tartak 8 up2.pngremove.pngmerge.png 15 Cegielnia 8 up2.pngremove.pngmerge.png 16 Huta żelaza 4 up2.pngremove.pngmerge.png 17 Tartak 10 up2.pngremove.pngmerge.png 18 Cegielnia 10 up2.pngremove.pngmerge.png 19 Huta żelaza 6 up2.pngremove.pngmerge.png 20 Zagroda 6 up2.pngremove.pngmerge.png

:) miałem kilku miesięczną przerwę od plemion więc wiele statystyk zapomniałem, ale chyba dobrze jest :)

1346184056-U684255.jpg

Opublikowano

Szkoda, że autor nie wypowie się na temat działania bota przy większej ilości wiosek . mam 15 na 60s i nie chodzi mam 1 na 64 i chodzi jak to jest ?

Zacznij zarabiać poprzez wysyłanie plików do sieci zarejestruj się pod linkiem ponizej i zacznij zarabiac za kazde pobranie Twoich wstawek.
http://vshare.io/?a=FC4642E8A08B1014&redirect=affiliate

Each time a new user registers from the above link, you will receive 10% of their earnings for life. Newly registered user does not lose anything when registering an account through your referral link.

Opublikowano

a mi nie zlecilo rekrutacje raz chwile dalszych już nie a skonfigurowane dobrze. Budynków też nawet nie tkneło ( nawet na wioskach z dużą ilością surowców) trudno to bym przełkną ale najgorsze że nawet nie farmił mi ten bot. a jak pisałem w poprzednim poście na ś64 wszystko poprawnie.

Czekam na jakąś konstruktywną wypowiedź mogącą naprawić ten problem.

Zacznij zarabiać poprzez wysyłanie plików do sieci zarejestruj się pod linkiem ponizej i zacznij zarabiac za kazde pobranie Twoich wstawek.

Each time a new user registers from the above link, you will receive 10% of their earnings for life. Newly registered user does not lose anything when registering an account through your referral link.

Nowicjusz
Opublikowano

@its4you, napisałem do Ciebie na gg, niestety nie odpowiadasz :( Jak będziesz miał czas - napisz, trzeba ten problem rozwiązać.

Opublikowano

św.60 naprawiony działa 100 % Jestem pod wrażeniem komunikacji z założycielem wprost idealna współpraca myślę, że bedzie owocna i oby jak najdłuższa :)

Opublikowano

grałem we wszystkie części i najbardziej wciągnął mnie

Brotherhood

Dziadek o niebie, babka o chlebie -.-

Zaraz sciągam i zaobaczę co to jest.

Opublikowano

jak wygląda sprawa z kodem captcha/kodem z obrazka? bot też go "łamie" tzn rozpoznaje i wpisuje? ciekawi mnie też zmienność IP - używane do tego jest proxy?

Opublikowano

Nie wiem jak u was ale u mnie jest usterka dziś nie moge sie zalogowac na zaden ze swiatów poprzez bot bo wraca do strony logowania bota .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...