Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dotyczące gry LoL

siekiera12334

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

AD- attack damage czyli obrażenia fizyczne

AP- ability power czyli moc umiejętności

Erly- początek gry (0:00-15:00) minut

Mid- środek gry (15:00- 30:00) minut

Late- długa gra (30:00- DO nexusa :D)

Co do czasów nie jestem pewny ale tak mniej więcej

I błąd , głupia definicja czasów =.=

Early może trwać nawet 60 min =.=

Mid game zaczyna sie wtedy kiedy pierwsza wieża na midzie padnie (czy to twoja czy enemy , ważne że jakaś wieża na midzie)

Late zaczyna sie gdy padną wieże na topie i bocie a na midzie jest już tylko wieża która osłania inhibitor.

I koniec

ref co to jest elo

Elo to punkty zdobywane za gry rankingowe (oczywiście wygrana = + punty elo , przegrana = - punkty elo .) Na start ma sie 1200 punktów a potem im wyżej tym bardziej wymagający poziom gry .

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Takie ostatnie pytanie czy dużo graczy lola używa "dopalaczy"?

Nieee , dopalacze dają nam tylko więcej Punktów Zasług lub doświadczenia (jeżeli mamy konto poniżej 30 lvl) , są całkowicie BEZ ZNACZENIA w walkach .

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

Po 30 mają jakieś znaczenie ?

Co ile dodawane są nowe postacie ? Bo obiło mi się o uszy że są dodawane co jakiś czas.

Na 30 już nie można kupić dopalaczy doświadczenia bo już nic nie dają

Zazwyczaj ogłaszane są co 2 tygodnie a wychodzą co 3.

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

Po 30 lvl'u tylko na postacie (ewentualnie runy jak ktos tego nie zrobil wczesniej).

Postacie są dodawane bodajże 2-4 tygodnie po poprzedniej postaci.

Edit: @up szybszy :)

Opublikowano

Ciezko to okrelic. Chyba wiecej gra na EU west poniewaz na EU north/east sa ruski a na Ameryce jest nieco wyzszy ping (niektorym przeszkadza w last hitowaniu -.-). Ale ja tak tylko strzelam (wybaczcie i sie nie smiac :] ).

Opublikowano

Na Eu Nordic & East Gra Dużo Polaków Są Też Inni ,Lecz Najczęściej Są To Ludzie Pomocni I Ogarnięci Z Którymi Można Spokojnie Pogadać I Zostać Na Dłuższa Grę.

Opublikowano

Na Eu Nordic & East Gra Dużo Polaków Są Też Inni ,Lecz Najczęściej Są To Ludzie Pomocni I Ogarnięci Z Którymi Można Spokojnie Pogadać I Zostać Na Dłuższa Grę.

haha, nigdy nie czytalem lepszego zartu ;)

9j7miy.png
Opublikowano

Elohell- Wybujala wyobraznia graczy sprawila ze podobno w rankedach 400-900 elo nie da sie wyjsc.

Czyli po waszemu. Jezeli tam wejdziesz to juz nie wyjdziesz bo jakies do dupy druzyny masz.

Opublikowano

@ UP Shift + enter.

Tak w ogóle master yi to dość specyficzna postać. Na niższych poziomach bardzo dobrze się nią gra, gdyż jest bardzo łatwa do opanowania. Wystarczy kupić itemy i używać skilli r + e + q i dobijamy fraga. Oczywiście sprawdza się to na niższych poziomach gdy nie ma zbalansowanego teamu i mało ludzi kupuje pancerz. Tak czy siak master to pogromca papierów ;D. Na wyższym poziomie tylko jungla (choć i tak słaba).

Opublikowano

Gdy naciskam Shift +enter nie pisze do wszystkich tylko normalnie, powiedzcie mi oco chodzi wygranie gry postacia carryspotykam się z takim stwirdzeniem coraz częsciej, a i poczas normalnej gry w sklepie są na samym dole itemy których nie można kupic poco one w ogóle są ???

Jak "tańczyć" postacią ?

Jescze jedno niektórszy mówią że bije się na auto atacku naczym to polega ?

Opublikowano

Gdy naciskam Shift +enter nie pisze do wszystkich tylko normalnie, powiedzcie mi oco chodzi wygranie gry postacia carryspotykam się z takim stwirdzeniem coraz częsciej, a i poczas normalnej gry w sklepie są na samym dole itemy których nie można kupic poco one w ogóle są ???

Jak "tańczyć" postacią ?

Naciśnij prawy shift + enter. Wygranie gry postacią carry chodzi o to, że wygrasz grę jakąś postacią która jest zabójcą ad albo ap. A co do itemów to nie wiem o co ci chodzi.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o Mastera, mnie jako mastera nie zabije nikt najwyżej 3 vs 1 do 10 minuty. Master yi ma wiele opcji tak samo jak u góry ktoś napisał, że nie liczy się bohater tylko skille, otóz to połowa racji.

A podobnymi postaciami do Mastera są Fiora, Tryndamere, Xin Zhao.

Pisz pomoge w sprawie LoL'a ;) Zapraszam na PBE i na GLOBAL ;)

Opublikowano

Najczęściej jest tak że te droższe postacie są trudniejsze do opanowania, a droższe są dlatego że gdy już je ogarniem to są naprawde mocne. Dobrym przykładem tego co napisałem jest Viktor.

RWRuaWtfX19ldXdfX18xMDhfX19OVUxMX19fM19fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX182X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Pozostało jescze kilka pytan na które chciałbym uzyskac odpowiedź, prosze.

Da rady sprawdzić podczas gry ile przeciwna drórzyna zdobyła złota a ile moja??

Co znacza

haras

burst?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...