Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] AvementMt2.pl

MarVexify

Serwer AvementMt2.pl  

499 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz u nas?

• Tak
      255
    • Nie
      72
    • Jeszcze nie wiem
      172
  2. 2. Chcecie Bete Otwarta dla wszystkich graczy?

• Tak
      347
    • Nie, lepiej zamkni?ta.
      152

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 490
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem tak na starym cliencie nie działa szept, oraz nie ma kilku opisów itemków lecz wszystko co potrzebne jest.

Patcher zostanie prawdopodobnie dodany.

competitions,proportional,456,186,36a24f

Opublikowano

Powiem tak na starym cliencie nie działa szept, oraz nie ma kilku opisów itemków lecz wszystko co potrzebne jest.

Patcher zostanie prawdopodobnie dodany.

a start o której ?
star_big.png
Opublikowano

Dowiedziałem się od jednej znanej wam osoby, że robicie serwer 1 raz, mówi też że serwer nie postoi nawet 3 dni, ddos na start pójdzie i was nie ma.

Takze dodał że to wasz pierwszy serwer aby zarobić i odpłacić na miesięcznego dedyka, którego macie. Dodał też ze macie słabego dedyka, także jeden ddos i was nie ma. ;x

Prawda?

Opublikowano

Dowiedziałem się od jednej znanej wam osoby, że robicie serwer 1 raz, mówi też że serwer nie postoi nawet 3 dni, ddos na start pójdzie i was nie ma.

Takze dodał że to wasz pierwszy serwer aby zarobić i odpłacić na miesięcznego dedyka, którego macie. Dodał też ze macie słabego dedyka, także jeden ddos i was nie ma. ;x

Prawda?

Jestem ciekaw kto Ci takich bzdur naopowiadał ;-)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

nie powiem kto, ważne że także wiem że on was zna i wy jego. Jest ktoś od was z teamu co ma nick Frodo? Gra w lol`a, także go kojarzę.

Moje słowa mogą okazać się prawdą, no ale poczekamy i zobaczymy.

Opublikowano

Nie opowiadaj takich bzdur ponieważ Frodo jest założycielem serwera i na pewno nic takiego na poważnie nie powiedział ;-)

Ale jak to mówią ,,Pożyjemy zobaczymy" ;-)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

ehh ;/ oby dzisiaj bo juz tyle czekania na te wszystkie lipne serwery ze to masakra !

Minusiki

<3

Opublikowano

Albo dziś wieczorem albo jutro rano!

Nie ma za co:D

A jak nie dzisiaj, nie jutro, to nie uslyszymy wiecej o Tobie ? Czy jak ? bo nie kupuje cos tego .

bedzie tak jak Lethia2? .

Jak wystartuje dzisiaj to naprawde zwracam honor .

49762455098644588158.png

` Nie wiedziałem, że tak wyjdzie ...

Destruction ™

Opublikowano

A jak nie dzisiaj, nie jutro, to nie uslyszymy wiecej o Tobie ? Czy jak ? bo nie kupuje cos tego .

bedzie tak jak Lethia2? .

Jak wystartuje dzisiaj to naprawde zwracam honor .

ale chyba nie ma szans zeby dzis ruszyl za mało się dzieje
star_big.png
Opublikowano

Wcześniej tego ssa nie widziałem, ale okej dzięki, bo na becie nie były takie.

Zwiększony jakiś resp metinów spotów?

Opublikowano

yyy gadacie gadacie, niech ktoś konkretnie powie kiedy start ?

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

to bd lethia ; ) znow bd zwodzic do ostatniej chwili ze start a i tak gowno z tego bd ...

Minusiki

<3

Opublikowano

Vexify ; D nie spapraj tego ;P Masz szanse sie wybic tyle serwerow nie wypalilo to masz szanse na serwer , tylko musisz sie bardzo postarac;)

34237436054142475788.pngNick: Tasty
Opublikowano

Vexify ; D nie spapraj tego ;P Masz szanse sie wybic tyle serwerow nie wypalilo to masz szanse na serwer , tylko musisz sie bardzo postarac;)

A NIE MI **
star_big.png
Opublikowano

moim zdaniem pro. i to dt jak bd on to wejde ale bez przedluzania itd.

Jak by dzis wystartowal,to bylby jednym z nielicznych ktore osiagna duza ilosc graczy //teraz startuje malo to maja okazje sie wybic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...