Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] AvementMt2.pl

MarVexify

Serwer AvementMt2.pl  

499 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz u nas?

• Tak
      255
    • Nie
      72
    • Jeszcze nie wiem
      172
  2. 2. Chcecie Bete Otwarta dla wszystkich graczy?

• Tak
      347
    • Nie, lepiej zamkni?ta.
      152

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 490
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Coś czuje, że ani ten ani lethia nie wystartuje w ogóle, a jak już to po 2-3 godzinach lagowania i bugów będzie przerwa na dzień bądź dwa.

Opublikowano

jak do jutra nic nie wystartuje ogarnietego to trzeba bd przeniesc sie juz na serwer ktore troche istnieja bo juz mam dosyc tego czekania ciaglego ;d

Minusiki

<3

Opublikowano

Bo admini daja zapowiedz cacy glacy a na serwerze jeszcze masa rzeczy do zrobienia taka prawda.

Pozniej na ostatnia chwile mysla ze cos zrobia a ciool`a zrobią ; )

God luck lajkowac.

Opublikowano

Kurcze, rozumiem że ktoś ma sprawy osobiste ale to już bodajże 3 dzień bez żadnych informacji.Naprawdę nie można poświęcić minutki czasu?

Opublikowano

Dobra tutaj dla hejtów że serwer upadł:

l4vwt2.jpg

No niestety ale muszę całą wine wziąść na siebie gdyż skończyłem clienta a wpadł w niego jeden bug którego nie mogłem razem z

[GM]Rzemykk naprawić więc musiałem przenieść wszystkie pliki z clienta do innego niestety;//

Serwer stoi i ma sie dobrze [GA]Bacu kończy serwer względem technicznym, a ja z [GM]Rzemykk ogarniamy clienta.

Prawdopodobnie dzis w nocy bede uploadował go a jutro/po jutrze posmakujecie smaku naszej pracy.

Opóźnienie wynikło również z tego że musiałem wymienić karte graficzna w komputerze i zajęło mi to troche czasu (kombinowanie kasy).

Tak więc prawdziwi gracze którzy chcą grać poczekają ten jeden dwa dni i będą grali na serwerze, a ci co hejtują to nie zależy mi na was.

Zaszła też zmiana w Team serwera doszedł nowy GM:

[GM]Armanda

A zdegradowany do funkcji Administratora Forum(tylko) został :

(FA)CrazyDepp

competitions,proportional,456,186,36a24f

Opublikowano

Hahah bd jak z Lethia2 ^^ pewnie do ostatniej godziny bd mowic ze start a potem napisza na www ze OFF i chuj ^^

Minusiki

<3

Opublikowano

prezentacja naprawde zachecajaca,

ale bedzie pewnie tak jak kolega mowi up, jak z lethia czyli kolejny fail ..

49762455098644588158.png

` Nie wiedziałem, że tak wyjdzie ...

Destruction ™

Opublikowano

No serwer zapowiada się ciekawie. Administracja też robi dużo dla graczy z tego co zaobserwowałem na forum.

Lecz zobaczymy czy uda im się utrzymac serwer.

pozdrawiam ;p

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

Dobra jesteśmy w domu.

@Up

[GA]Bacu

[GA]MarVex

[GM]Rzemykk

to 1 osoba?

@topic

Client już został zuploadowany jak przyjdzie Sebastian (bacu) to jeszcze trzeba ogarnąć pare małych spraw i nie widze żadnych przeciwstawień aby nie startować dzisiaj.

Oczywiście nie obiecuje że nie będzie bugów lecz to chyba na każdym serwerze jest jakiś bug;D

Oczywiście ci co łapali bugi na ts3 mogą się zgłośić po oficjalnym starcie po jakieś wynagrodzenie,

Oczywiście na tych co będą łapać bugi na officialu też będzie wynagrodzenie.

Team Speak 3

Dzisiaj dostaniecie Ts3 .

competitions,proportional,456,186,36a24f

Opublikowano

Dobra jesteśmy w domu.

@Up

[GA]Bacu

[GA]MarVex

[GM]Rzemykk

to 1 osoba?

@topic

Client już został zuploadowany jak przyjdzie Sebastian (bacu) to jeszcze trzeba ogarnąć pare małych spraw i nie widze żadnych przeciwstawień aby nie startować dzisiaj.

Oczywiście nie obiecuje że nie będzie bugów lecz to chyba na każdym serwerze jest jakiś bug;D

Oczywiście ci co łapali bugi na ts3 mogą się zgłośić po oficjalnym starcie po jakieś wynagrodzenie,

Oczywiście na tych co będą łapać bugi na officialu też będzie wynagrodzenie.

Team Speak 3

Dzisiaj dostaniecie Ts3 .

no i zajebiscie
star_big.png
Opublikowano

Hmm oby faktycznie wystartowal ;d bo po tym co sie dzieje z innymi serwami to mam zle przeczucia ; D

Minusiki

<3

Opublikowano

Ja myślę, że tak jak HA mówi tak i będzie. Wystartuje dzisiaj to i tak będzie. Poprosimy więc też o jakiegoś patchera. Jak mam starego klienta to moze być?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...