Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] AvementMt2.pl

MarVexify

Serwer AvementMt2.pl  

499 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz u nas?

• Tak
      255
    • Nie
      72
    • Jeszcze nie wiem
      172
  2. 2. Chcecie Bete Otwarta dla wszystkich graczy?

• Tak
      347
    • Nie, lepiej zamkni?ta.
      152

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz serwer nie działa mi.

A błędy takie. Usuńcie jak klikam na ten zwój M - G to jak mam skill zrobiony na G, to po co mi wyświetla go.

Jeśli exp i drop, yang zostanie tak jak teraz lub lekko zmniejszony tooo gram. Proponuję też te lizaki, pierścienie, lwy nie tylko z is i eventy, bo eventy pewnie rzadko i cieżko wygrać.

To jakoś do zrobienia je.

• Odpowiedzi 490
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy pierwszy raz przejrzałem zapowiedź byłem pewien że tu zagram, jednaka wczytując się w nią widać, iż gracze bez is'u to tu życie nie będą mieli. Będą słabsi pod każdym względem. Mam nadzieję że usuniecie te wszystkie itemy z is'u i dodacie tylko jako nagroda z eventu/konkursu, ponieważ nie każdy ma tyle pieniędzy żeby na start 1000zł wydać na IS.

Opublikowano

Ja mam te pytanie.

Czy taki exp i drop yang zostanie ? Czy to jakoś się zmieni ? Na razie jest fajnie, lecz troszeczkę za szybko exp leci, ale yang dobrze dropi. Proponuję dodać bryłki.

@Stronka nie działa, serwer nie działa. Co jest?

Opublikowano

Nie panikujcie , naprawiają bugi właśnie , wejdźcie na ts , albo na XAT na forum i się wszystkiego dowiecie , a nie spam robicie .

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

TS3: ts3-tnt.eu

Xat: www.xat.com/AvementMt2 ( jest także na forum)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Nasz serwer będzie na pewno rozwiązaniem na dłuższą przyjemną grę.

Nie ma w naszym serwerze żadnego Painta.

Na bieżąco będą dodawane nowości.

Eventy będą bardzo często więc gwarantuję, że dużej przewagi w grze przez Item Shop nie będzie.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Czyli z tego co wygląda wszystko jest postawione pod metiny i bossy więc niektóre postacie będą w tyle.. Tylko jedno mnie wkurwia...

Po huj z lepszej zbroi robić gorszą?. Szmaragd ma tyle samo abs na magię ponadto ma odbicie i mniej defa =mniejsze szycie . W zamian robisz zbroję tylko do szpanu w której dostajesz xxk przeszywki przy tak mocnych rosach. Nie przemyślane lekko

Opublikowano

Czyli z tego co wygląda wszystko jest postawione pod metiny i bossy więc niektóre postacie będą w tyle.. Tylko jedno mnie wkurwia...

Po huj z lepszej zbroi robić gorszą?. Szmaragd ma tyle samo abs na magię ponadto ma odbicie i mniej defa =mniejsze szycie . W zamian robisz zbroję tylko do szpanu w której dostajesz xxk przeszywki przy tak mocnych rosach. Nie przemyślane lekko

Podobno ten hwang po szmaragdzie daje 20% szybkości zaklęcia.

Opublikowano

dziala juz beta > ?

Nie działa , koniec bety jest od wczoraj , teraz czekamy na officiala .

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

Nie działa , koniec bety jest od wczoraj , teraz czekamy na officiala .

Jak wrażenia po becie opłaca się grac ?

.

gcyg2.png.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...