Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MachinesCraft [Survival\Freebuild + Mody][Dedyk][NO-WL][80 slotów][Mody: IndustrialCraft2+RedPower+BuildCraft i wiele innych]

PicMejkers

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

odświeżam i zapraszam, 0 lagow i co najwazniejsze nowe mody u nas kroluja :D Dzisiaj skoncze prace nad miastem publiczny niestety narazie tylko 12 dzialek wiec jest na co zarabiac w tym wszystkie z pradem :D

b_560_95_1.png

Opublikowano

No,no bartek widze ze ogarniasz serwer jak mnie nie ma xD 40/50 osób na serwerze to już jest coś.. :) Bedę za 2 tygodnie w domu to pogadamy. Cyass <333 :*:*:*:*:*:*:*:*:

Kappa.

Opublikowano

Co się stało z serwerem?? Jak chce wbić pisze mi:

"The server requires you have the following mods:

mod_zAdvancedSolarPanel v3.0.0."

7952e489457bfd8aab9189a50218baa5.jpg

Opublikowano

to dobrze, i nie wchodz na niego bo wdlg mnie jest do du*y. Kradna. Admini z deka dzieci jakies 14+ :P moze 15 i nie ogarnieci, nie zwracaja rzeczy np jak ktos okradnie, itp, mysleli ze bd taki sam jak i.diamonds przed przejscie na online mod, ale az wstyd patrzec :P, zombiecraft jest lepszy :P

Opublikowano

Serwer tymczasowo wylaczony, w najblizszy dniach wraca h@ i prawdopodobnie upora sie w niewielkimi bugami oraz naprawii wszystko co tego wymaga. W nastepny tygodniu mysle na przelomie srody/czwartku bedzie on.

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...